Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Мнениеот ehh » 21 авг 2011 20:25

Доста тъпи парчета има сред феновете на Левски :) Да ме извиняват, защото знам, че някои са много обидчиви.
Подиграват се на Гонзо за образованието му, но аз не знам те дали имат и средно завършено. Само като ги чета, като им гледам изразните средства, картинката ми е ясна. Добре, че са си лепнали аватари, подписи и т.н. в профилите си, защото иначе трудно бих ги разпознал измежду пришълците от останалите отбори.

И накрая един въпрос - след като си за Левски и плюеш по отбора с пяна на уста, всъщност кой отбор ще подкрепяш?

И още веднъж като за финал - Арш е бил болен в този мач и затова е бил сменен. Всичките ви приказки, които ги изказахте неподготвени, нека сега ви задавят. И не забравяйте да си избършите задниците.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 20:25

gentlemanxxx написа:
gentlemanxxx написа:Смятам и аз да стана треньор...Гледам Радуканов от преводач стана треньор та чак и Моуриньо му викат..Гонзо при 1:0 като домакин вади единствения си нападател..А това са треньори на "БГ грандовете ни" за другите няма и да говоеря..Аз поне то фифа поназнайвам някоя тактика :lol: :lol: А пък и английски знам.. Ще бъда новия сър Алекс след като вече имаме Моуриньо :lol:

Добре де,разбрахме..И?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 20:26

ehh написа:Доста тъпи парчета има сред феновете на Левски :) Да ме извиняват, защото знам, че някои са много обидчиви.
Подиграват се на Гонзо за образованието му, но аз не знам те дали имат и средно завършено. Само като ги чета, като им гледам изразните средства, картинката ми е ясна. Добре, че са си лепнали аватари, подписи и т.н. в профилите си, защото иначе трудно бих ги разпознал измежду пришълците от останалите отбори.

И накрая един въпрос - след като си за Левски и плюеш по отбора с пяна на уста, всъщност кой отбор ще подкрепяш?

И още веднъж като за финал - Арш е бил болен в този мач и затова е бил сменен. Всичките ви приказки, които ги изказахте неподготвени, нека сега ви задавят. И не забравяйте да си избършите задниците.

Ти вече го направи? :lol:
ИзбършЕте!
Последна промяна от фифи перото на 21 авг 2011 20:27, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 21 авг 2011 20:26

santiliana написа:слушате ли му бисерите на пресконференцията?
уникално нагло поведение- "чашата на търпението му вече преливала"...
алооооо,Гонзо, тук Земя- осъзнай се и ОСВОБОДИ МЯСТОТО

Изображение Разбирачите от сектор А викали оставка,а дупедавците от сектор Б не СМЯХ СМЯХ СМЯХ СМЯХ СМЯХ

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 21 авг 2011 20:27

Спокойно , на пролет ще сме по-силни :lol:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 авг 2011 20:27

фифи перото написа:
Avanti_Ragazzi написа:Гонзо треньора няма нищо общо с Гонзо футболиста и никога няма да има?Това е!!!За да си треньор трябва да имаш качества които е пределно ясно, че Гонзо ги няма?И никога няма да ги придобие,защото просто не става за треньор!!!Самия факт, че е послушно пале на Тодор е показателен, че с него няма да на направим нищо никога.Това, че е легенда на клуба е вярно,но е вярно и, че с него като директор и треньор клуба дълбае към пропастта вече 3 години,и ще продължава да дълбае на долу докато не се махне.Батков и Гонзо опропастиха всичко което бяха постигнали Мъри и Наско ама ВСИЧКО!!!В Левски вече няма стратегия,няма школа,няма реални цели,няма Европа,няма купи има само ПАРИ и бързи продажби на играчи,а успехите,победите и трофеите са второстепенно нещо!!!Такава управленска и футболна криза в Левски никога не е било,ама никога!!!И щом Гонзо леко по-леко закопава отбора,трябва да си ходи!!!Не става само с арогантност,инат,надменност,себелюбие,крещене,болна амбиция и грешки винаги в другите,трябва и АКЪЛ за тая работа!!!Щом Аякс изгони като мръсно коте Ван Бастен защото беше трагичен треньор,защо ние да не може да махнем Гонзо.С какво е показал, че става за тая работа треньор с какво?С нищо с това,легенда,легенда ОК,но на мен Левски ми е много по-скъп от Гонзо.Аз съм от Левски а не от един човек с болна амбиция,та дори и легенда на клуба.Гонзо води Левски на долу и трябва да си ходи заедно с бащитата,това е.Просто вредят на клуба,пък нека си остане легенда на клуба на трибуните както много други там,а да не се занимава с нещо дето явно не става за него и да настройва сам публиката срещу него.Защото никой няма да го чака 5 или 6 години да направи или да не направи нещо,а Левски през това време да е на системи!!!
Гонзо вън,място ти е на трибуните при другите легенди на клуба,а не на скамейката.Просто такава игра като тази с Монтана е срам,срам за Левски.Гонзо просто ти затриваш светинята Левски!!!

Извинявай,но Гонзо НИКОГА не е бил голям футболист!Това ,че по стечение на обстоятелствата вкара толкова срещу цесека,не го прави такъв..

ИзображениеНай-накрая някой левскар с точни мнения, тва е чудо. Замислете се, че всички успехи на Левски в европа са без Гонзо или с него на пейката и в периферията на клуба. В УЕФА къде беше-нямаше картотека. В ШЛ къде беше-на пейката и чоплеше семки. А с БАТЕ къде беше? А с Жилина? А с всички други убитаци? Гонзо е вреден за Левски, медийна и съдийска звезда. Не ми казвайте за успехите му в България, защото няма какво да си кривим душата, всички знаем колко е бил толериран от съдиите и как през едни години му беше позволено всичко! :!: Изображение
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 авг 2011 20:28

О,какъв мач Гонзо,какъв мач само!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 20:28

Blue Mind написа:Спокойно , на пролет ще сме по-силни :lol:

Коя пролет? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

бухала
Контакти:

Мнениеот бухала » 21 авг 2011 20:28

ehh написа: И не забравяйте да си избършите задниците.

Мерси! И ти го направи същото! Господин, голямо самочувствие!
Последна промяна от бухала на 21 авг 2011 20:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 авг 2011 20:28

фифи перото написа:Те кой си,че да ми пука? :lol:: :lol: ;)

А з обичам таратор и шкембе чорба,а ти? ;)

Аз се майтапя бе пич, иронизирам някои хора, явно не ме разбра ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”