Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- baerba1995
- Контакти:
Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11
Стадионът в четвъртък трябва да е пълен! Аз лично вярвам , че имаме сили да ги отстраним.....90 минути подкрепа!НАПРЕД АРМЕЙЦИ!
шивача написа:daniel875 написа:шивача написа:ние сме ЦСКА и ще ги убием мамалигите в четвъртък![]()
Вярваш ли си? Явно ти имаш психични отклонения, щом като бръщолевиш глупости.
Победа на ЦСКА няма да има връзка с реалностите.
кво ма цитираш ле, вместо да се радваш, ти се ядосваш
спокойно пиче и запомни, че великия ЦСКА, е способен на всякакви обрати
Ядосвам се, защото толкова много заблудени българи има в родината ни, че просто не ми се говори. Футбол в България няма, ти фантазираш.
Гледайте си работата!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Udoji90
- Контакти:
Проблемът продължава да бъде неравностойният състав. Въпреки многото нови, все още няма достатъчно подходящи играчи, които да бъде пуснати. Срещу Черноморец Адемар беше единственият адекватен вариант за смяна, затова влезе пръв от резервите. Днес само Нелсън беше добър вариант и само той влезе. Виданов, Дечев, Петър Стоянов, Костов, Живец, Йовчев са мнооого далеч от истината, въпреки че и много от титулярите не са във форма или бързо отпадат физически.
Последна промяна от Udoji90 на 18 авг 2011 23:20, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Символът-на-Пловдив
- Контакти:
baerba1995 написа:Стадионът в четвъртък трябва да е пълен! Аз лично вярвам , че имаме сили да ги отстраним.....90 минути подкрепа!НАПРЕД АРМЕЙЦИ!
Вие кога за последен път сте напълвали националня стадион?
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Символът-на-Пловдив написа:baerba1995 написа:Стадионът в четвъртък трябва да е пълен! Аз лично вярвам , че имаме сили да ги отстраним.....90 минути подкрепа!НАПРЕД АРМЕЙЦИ!
Вие кога за последен път сте напълвали националня стадион?
98 година на Левски-ЦСКА 5-0!!!Тогава( и това е без майтап!!!)За последно тогава ЦСКА видяха пълен националният стадион!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 18 авг 2011 23:22, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- BLUE CHAMPIONS
шивача написа:ние сме ЦСКА и ще ги убием мамалигите в четвъртък![]()
В анализите си за подготовката на Левски мачовете му с Търнава, пропусна да проследиш нещата с Цска как стоят, та не ги коментирай сега,че ръсиш неща близки до олигофренична хипертемичност

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
НЕКА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА
Цесекар съм откакто се знам .Днес не е ден за гордост,но некаокуражим отбора след седмица.Никога не съм виждал ЦСКА да продължава след 2-0,но ще бъда на Васил Левски за да го видя.От Пловдив съм ,но следващия четвъртък ще си доставя радоста да заведа двамата ми сина и дано имаме малко късмет.Нека си обичаме отбора ,тези който мразят са СИНИ.
- edmon_dantes
- Контакти:
RedForever написа:Не мога да разбера защо играхме толкова слабо първото полувреме. Изключително несигурни в защита и в средата на терена. Отново се опитвахме да търсим с високи топки Делев като той е с една глава по-нисък от защитниците на Стяуа. Видя се колко важен е Апостол в защитата. Според мен от тази несработеност между Стоянов и Халилович дойдоха бедите за отбора. Отпред видяхме нещо чак след влизането на Нелсън. Надявам се Нелсън да може да играе целия мач в София, за да обърнем развоя и да затворим устата на смешния президент на румънците.
Със сигурност Попов е липсвал в защитата, но никой не споменава, че Бандаловски допусна много грешки. Нямаше го при първия гол, оголваше си зоната и почти всички опастности бяха от неговата зона. Доста му е спаднала формата от пролетта - лично мнение.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

С тази игра, която показа ЦСКА, не виждам как ще ги отстраните. Тея имат доста бързи играчи, вие трябва да търсите гол от първата минута, ще се оголите и с "чудесната защита", която имате, ще ви мушнат един гол на контра. А при това положение да ги биете с 4 - 1...просто няма как да стане.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА
boboto написа:.Нека си обичаме отбора ,тези който мразят са СИНИ.
Това напълно доказва "истината" в думите ти!

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]