Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ

Мнениеот fungus » 10 юни 2009 11:56

AREA BIANCONERA написа:
SHYNE написа:декларацията е много хубава ,само аз ли си мисля че трябваше да се мине без това по горе ? просто трябваше да се каже само че бойкотираме дербито заради ДХ-С .

И друг път, съм те забелязал, че расъждаваш правилно, което за съжаление се среща все по-рядко сред вашите.....незнам, но ми се струва, че някой им е промил мозъка. :o
Прават, струват, все някакви кюстендилци и цигани им са в главата :lol: .....това от злоба ли е или комплексарщина.

братче, не знам, ама отвори вашата тема за мача да видиш как всеки пост е псувня за нас... тва ли ви е обичта към отбора. колкото и да не искаш да го потвърдиш, ние много по-малко се интерисуваме и ви коментираме, предимно по-малките, които сега отрасват в среда на противопоставяне и омраза, но дори и те са незначителна бройка. а при вас всеки наред псува като каруцар и се опитва да измисля нови обиди и да е оригинален...

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 10 юни 2009 11:59

demy26 написа:Няма по-голямо лицемерие от това, да изоставиш любимия си отбор точно за Дербито. Още повече да си умрял от страх за самия мач а да се извиняваш с някакви протести.

Колега, да се кълнеш във вярност и любов към отбора си, към юношите си, към цветовете му и да оставиш кюстендилски отбор да се настани удобно на стадиона ти :shock: А къде отидоха юношите закърмени с черно-бялата идея? - плюхте на тях! За една шампионска титла си продадохте душичките черни.
Дерби-мерби, бля, бля..........боли ме фара за тъпия мач.Отбора си ще спасяваме!- това е важно за нас.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 10 юни 2009 12:06

Клуба представлява емблемата и феновете на един отбор! Доколкото знам Брокера има правата върху емблемата, така че спокойно я взимате правите отбор от най-ниското ниво и готово.
Кмета е жълт и ще ви позволи да си ползвате стадиона и след някоя и друга година си качвате отбора в А група.
Даже няма да може да се каже, че това е друг отбор.
Воала ;) Христола си остава с шайка от 20 човека!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 10 юни 2009 12:10

terro написа:
demy26 написа:Няма по-голямо лицемерие от това, да изоставиш любимия си отбор точно за Дербито. Още повече да си умрял от страх за самия мач а да се извиняваш с някакви протести.

Колега, да се кълнеш във вярност и любов към отбора си, към юношите си, към цветовете му и да оставиш кюстендилски отбор да се настани удобно на стадиона ти :shock: А къде отидоха юношите закърмени с черно-бялата идея? - плюхте на тях! За една шампионска титла си продадохте душичките черни.
Дерби-мерби, бля, бля..........боли ме фара за тъпия мач.Отбора си ще спасяваме!- това е важно за нас.

Много добре. Искате да спасявате отбора си, но какъв е този глупав начин? По този начин може само да постигнете едно - вместо да го спасите, да направите така, че да си отиде по един още по-унизителен начин.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 юни 2009 12:10

Феновете на Локомотив, никога няма да могат да ни разберат. Докато на тях целта е да покажат превъзходство си в Пловдив, нашата цел е да показваме превъзходството си в България. Поне такава беше до преди 10 години. Признавам че и аз искам да бием Локомотив, мисля че няма нормален канар, който поне малко да не се съревновава с Локомотив. И все пак, ние канарите сме възпатина с по-различни разбирания за нашият отбор.

Аз гарантрам на всички, че на мен ми през оноя работа среещу кой играем. Аз на първо време искам силен Ботев, който да си върне старата слава и традиция. Това че след няколко дни ще играем с Локомотив, не ме вълнува особено на фона за залчичаването на нашият отбор!

И всеки който се осмели да ме оборва в това което казах за Локомотив, първо да прегледа постовете и клипчетата на песни за този отбор, и да се вслуша какво пеят Локомоитвци, и тогава да ми казват че победата над Ботев, не им целта в живота.

Изватки от песента възхваляваща Локомотив, в която 60 процента от текста е свързан с Ботев
и да запеем отново песента..........
..... няма вече жълта сган.....
..... няма вече тракия......
...... им го заби жълтите......

Изватки и от друг клип
..... Ботев е пе*ераст!.... Ботев е к*р!....
този клип също приссътваше тука в някоя тема!
ИзображениеИзображение

buyhuy
Контакти:

Мнениеот buyhuy » 10 юни 2009 12:21

Престанете да се заяждате с Ботевистите, де!

Някой да ви плаща да им вярвате? Казаха хората: Не ни е страх, а бойкотираме заради... :roll:

Ми колко пъти да ви кажат, че не ги е страх? Разберете! НЕ ГИ Е СТРАХ. Точка. Ай стига вече де!

Имат си техните причини за бойкот. Първо беше Вихрен, след това Христолов, и т.н.
Ако продължите да не им вярвате, ще се появят и нови. Реколтата е слаба, Слънцето в Пловдив много пече (как издържат тези буфери по цял ден в този град, бе де.ба?) и т.н.

Ми да ви питам аз, всеки от вас ли винаги е отивал на всеки изпит в училище или университета?
Аз лично съм бойкотирал изпити, но никога от страх, че не съм подготвен, а например защото съм радетел за свобода на пикането в космоса свободно. Без Памперси! И докато не се промени това мое искане, не ходих на изпити по Статистика. Това си беше моя принципна позиция.

Така че, вервайте им.

ПП Благодаря ти дядо, Бог да те прости, че не остави на случайността от кой отбор да бъда. Благодаря!

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 10 юни 2009 12:27

благодаря ти Боже,че този не е от Ботев...

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 10 юни 2009 12:33

След мача с Миньор всички жълти се бяха примирили с изпадането, всички казваха, че не са за А група, че са слаби и т.н.т. А после всички се обединиха и отидоха да подкрепят отбора срещу Вихрен. Искат да правят нов отбор, но подкрепят този. Искат да спасяват отбора а го предават. Какво всъщност искат? Труден въпрос, на който едва ли някой ще ми отговори.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 юни 2009 12:42

Въпроса е теб квоте касае цялата работа, мухльо! Не си в нашият лагер, незнаеш как седят работите, така че си затвори най-сетне човката. Гледай си Локомотив, защото и вие ще дойдете някой ден на нашето диридже. Всъщност вие сте били, ама май не ви пукаше особено. Тогава всъщност си пролича обичта ви! Айде бегайте вече на някаде ис тига плсоки заяждания.

Няма да повтаряме само, че причините да не ходим на този мач, не са от страх. Ама вие сте прости и не го осъзнавате. Изобщо неможете да вникните в проблема който имам ние.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 10 юни 2009 12:44

Ей това чета в подписа ти и не вярвам на очите си :o -
demy26 написа:Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея..

Преглеждане на профил - demy26
Потребителско име:
demy26
Статистика
Последно посещение:
10 Юни 2009 12:34
Общо мнения:
186 | Виж всички мнения на потребителя
(0.10% от всички мнения / 0.43 мнения на ден)
Най-активен във форум:
Ботев
(68 Мнения / 36.56% от всички потребителски мнения)

Най-активна тема:
Подготовка за дербито с турците от Кюстендил
(20 Мнения / 10.75% от всички потребителски мнения)

Странно нещо е сухата статистика :roll: Ще се опитам да перифразирам нещичко -"Любовта на мъжа минава през стомаха" в Любовта на буфера минава през омразата към Ботев
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Върни се в “Архив”