vaskonti написа:danko_sot написа:Да, ама Халилович ще е супернесработен с Стоянов. А и не се знае на къв етап от подготовката си е в момента. Няма и опит в евротурниите. За това аз бих казал по-скоро- за утре Павката, а по принцип Денис

А не смятате ли че с Крачуна стават много защитниците. Като се върне Апостол ще имаме 5 централни. Кво ли ще ги прави Миленчо? А може би Крачуна може да играе и като ляв бек или се бъркам. А Адемара става изцяло и основно вътрешен халф. Кажете вие какви сметки си правете за тия неща
Като се върне Апостол ще сме с 4 централни, Виданов по принцип е бек. А и пристигането на босненеца и Крачунов е ясен знак, че Виданов повече никога няма да играе в центъра на защитата. Утре Милен може и да го пусне все пак точно защото уж е по-сработен със Стоянов, но сработката в случая е без значение пред вид тактическата неграмотност на Виданов. Така че, поне според мен, Халилович е по-малкото зло. А Адемар ми се струва, че бавно, но сигурно ще измести Галчев от състава.
Виданов е по-добър като централен защитник, поне според мен. Скоро игра като десен бек, май срещу Литекс беше и се видя, че едно центриране не може да направи като хората. Очевидно обаче с закупуването и на Крачунов сще станат преустройства в състава. Стоянов, Халилович, Крачунов и Апата ще се конкурират за две места в центъра на отбраната. За десен бек титуляр е Бандата. А за негов заместник ще се избира измежду Дечев и Виданов. От ляво Румен играе на ниво в момента, конкуренцията на Адемар му се отрази добре. Негова алтернатива могат да бъдат Адемар, Дечев и Виданов. Като цяло Виданов наистина изглежда малко излишен в момента и сигурно е в трансферната листа, като при евентуална оферта, той ще напусне. В средата на терена Адемар също ще бъде алтернатива, главно, когато се играе срещу по-затворени тимове и на тимът трябва по-офанзивно настроен халф, защото именно такъв ми се струва, че може да бъде бразилецът. Но като цяло Янчев и Галчев са твърди титуляри и няма как да бъдат изместени, освен ако Радуканов предприеме тактически ход или пък бъдат ротирани за да не се натрупва умора у тях. По-скоро на Тошко Янчев може да му бъде давана по-често почивка при един евентуален наситен цикъл мачове сряда-събота. Да се надяваме, че ще има такъв цикъл. В противен случай при отпадане от Стяуа, може да очакваме продажба на някоя от звездите ни и сезонът със сигурност става доста по-скучен без евроучастия
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]