Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11

Мнениеот TheBest007 » 17 авг 2011 13:00

За мен нещата идват така:
1. Адемар си остава за постоянно деф.халф, като заедно с Петър Стоянов ще бъдат алтернативите на Тошко и Галчев.
2. По бековете са съответно: дясно-Бандата (Виданов резерва), ляво-Румен (Дечев резерва).
3. В центъра на защитата остават Апата и Стоянов титуляри, Халилович и Крачунов резерви. :)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 авг 2011 13:04

danko_sot написа:Да, ама Халилович ще е супернесработен с Стоянов. А и не се знае на къв етап от подготовката си е в момента. Няма и опит в евротурниите. За това аз бих казал по-скоро- за утре Павката, а по принцип Денис :) А не смятате ли че с Крачуна стават много защитниците. Като се върне Апостол ще имаме 5 централни. Кво ли ще ги прави Миленчо? А може би Крачуна може да играе и като ляв бек или се бъркам. А Адемара става изцяло и основно вътрешен халф. Кажете вие какви сметки си правете за тия неща

Като се върне Апостол ще сме с 4 централни, Виданов по принцип е бек. А и пристигането на босненеца и Крачунов е ясен знак, че Виданов повече никога няма да играе в центъра на защитата. Утре Милен може и да го пусне все пак точно защото уж е по-сработен със Стоянов, но сработката в случая е без значение пред вид тактическата неграмотност на Виданов. Така че, поне според мен, Халилович е по-малкото зло. А Адемар ми се струва, че бавно, но сигурно ще измести Галчев от състава.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 авг 2011 13:21

vaskonti написа:
danko_sot написа:Да, ама Халилович ще е супернесработен с Стоянов. А и не се знае на къв етап от подготовката си е в момента. Няма и опит в евротурниите. За това аз бих казал по-скоро- за утре Павката, а по принцип Денис :) А не смятате ли че с Крачуна стават много защитниците. Като се върне Апостол ще имаме 5 централни. Кво ли ще ги прави Миленчо? А може би Крачуна може да играе и като ляв бек или се бъркам. А Адемара става изцяло и основно вътрешен халф. Кажете вие какви сметки си правете за тия неща

Като се върне Апостол ще сме с 4 централни, Виданов по принцип е бек. А и пристигането на босненеца и Крачунов е ясен знак, че Виданов повече никога няма да играе в центъра на защитата. Утре Милен може и да го пусне все пак точно защото уж е по-сработен със Стоянов, но сработката в случая е без значение пред вид тактическата неграмотност на Виданов. Така че, поне според мен, Халилович е по-малкото зло. А Адемар ми се струва, че бавно, но сигурно ще измести Галчев от състава.

Виданов е по-добър като централен защитник, поне според мен. Скоро игра като десен бек, май срещу Литекс беше и се видя, че едно центриране не може да направи като хората. Очевидно обаче с закупуването и на Крачунов сще станат преустройства в състава. Стоянов, Халилович, Крачунов и Апата ще се конкурират за две места в центъра на отбраната. За десен бек титуляр е Бандата. А за негов заместник ще се избира измежду Дечев и Виданов. От ляво Румен играе на ниво в момента, конкуренцията на Адемар му се отрази добре. Негова алтернатива могат да бъдат Адемар, Дечев и Виданов. Като цяло Виданов наистина изглежда малко излишен в момента и сигурно е в трансферната листа, като при евентуална оферта, той ще напусне. В средата на терена Адемар също ще бъде алтернатива, главно, когато се играе срещу по-затворени тимове и на тимът трябва по-офанзивно настроен халф, защото именно такъв ми се струва, че може да бъде бразилецът. Но като цяло Янчев и Галчев са твърди титуляри и няма как да бъдат изместени, освен ако Радуканов предприеме тактически ход или пък бъдат ротирани за да не се натрупва умора у тях. По-скоро на Тошко Янчев може да му бъде давана по-често почивка при един евентуален наситен цикъл мачове сряда-събота. Да се надяваме, че ще има такъв цикъл. В противен случай при отпадане от Стяуа, може да очакваме продажба на някоя от звездите ни и сезонът със сигурност става доста по-скучен без евроучастия
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Мнениеот WeAreCSKASofia » 17 авг 2011 13:26

Айде момци, още 1 ден остана!!!! КЪСМЕТ АРМЕЙЦИ!
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Мнениеот WeAreCSKASofia » 17 авг 2011 13:27

Айде момци, още 1 ден остана!!!! КЪСМЕТ АРМЕЙЦИ!
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 17 авг 2011 13:28

Виданов е логичният избор , Халилович рисковия . Понякога обаче риска се оправдава и е за предпочитане , Виданов е относително посредствен играч.
Шибаното на тези ситуации е че разбираш какво е трябвало когато е късно. Д-р Радукан ще вземе някакво решение и ще се надяваме да е добро. 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 17 авг 2011 14:38

Хан Крум написа:Виданов е логичният избор , Халилович рисковия . Понякога обаче риска се оправдава и е за предпочитане , Виданов е относително посредствен играч.
Шибаното на тези ситуации е че разбираш какво е трябвало когато е късно. Д-р Радукан ще вземе някакво решение и ще се надяваме да е добро. 8-)

Словенецът Денис Халилович беше картотекиран за мачовете на ЦСКА със Стяуа в Лига Европа за сметка на привлечения вчера Пламен Крачунов. Според наредбите на УЕФА до 24 часа преди първия двубой от плейофа отборите могат да картотекират само по един нов футболист за сметка на друг. Така наставникът Милен Радуканов реши да заложи на Халилович на мястото на контузения Апостол Попов.
Sportal.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 17 авг 2011 17:16

И според мен ще се заложи на Виданов. Дано ни опровергае с играта си , но аз съм скиптично настроен относно него
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 авг 2011 19:44

Абе въпроса ми е малко тъп, но искам да питам понеже ще тръгваме към Румъния с наши си автомобили сутринта в 4:30, дали ще пропускат коли по Дунав мост, понеже нали е в ремонт? :)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”