ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT

Мнениеот vaskonti » 15 авг 2011 21:53

Ами старай се да си подбираш по-добре метафорите. Никът той сам си го е избрал, но това не значи, че трябва да бъде "хранен" в този тон. Дали той се обижда или не също няма значение. Нали се сещаш, че няма как да питам всеки тук дали се обижда от дадено обръщение към него и съобразно отговора му, да се взимат или не мерки?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2011 19:16

vaskonti написа:Ами старай се да си подбираш по-добре метафорите. Никът той сам си го е избрал, но това не значи, че трябва да бъде "хранен" в този тон. Дали той се обижда или не също няма значение. Нали се сещаш, че няма как да питам всеки тук дали се обижда от дадено обръщение към него и съобразно отговора му, да се взимат или не мерки?

От позицията си на 42 годишния си житейски опит смея да твърдя, че отдавна съм осъзнал кое, как и къде е уместно. В спортен форум- в спор с "ник"-ове не бих приел съвет за старание в подбор на метафори. Разбирам избирателноста на твоята особа във вашата тема, но няма как да приема забележката. ;). И, като човек, който уважава себе си и иска сериозност във виртуалното пространство съм с ник, с който ме познават контрагенти, приятели, роднини, семейство и деца в реалния живот. Ник-ът на колегата не ме засяга, но ме предразполага. Ако цъфна във форума с ник п***а ( оставям на фантазията ти) - надали някой ще ме вземе за мъжкар. Бъди жив и здрав. В тази тема повече няма да влизам. И да ми отговориш - няма да го прочета. Ако държиш пък - на лични.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Архив”