AN71 написа:B__A__N__DA__TA написа:AN71 написа:B__A__N__DA__TA момчето може да не е било родено и да е малко но аз съм бил и съм гледал и слушал разкази на Христо Бонев как са го взимали военните с джип под конвой за мачове и как са го задържали в казармата няколко месеца заради това, че не иска да играе в отбора ви с идеали да не говорим, че и в всяка неделя съм гледа Калоянчев който разказа как са искали Соколето за втори път да влиза в казармата и той е ходил при бай Тошо да го пита какви са тия глупости и това ако за теб са идеали. И мисля ,че вие си живеете в миналото и си четете на дядовците си старите вестници защото от 20- 25г сте едно име без пълнеж само обвивката.
Уважавам мнението ти, въпреки това е повърхностно и не си заслужава да те репликирам
Е да прав си за едно, че когато фактите говорят знаеш и кои мълчат.
Айде аз да ти кажа, като не те вземат насериозно другите. След Бонев всяка година 10-20 хиляди души караха задръжка от 3 месеца, което сигурно означава, че в България е имало поне половин милион футболисти като него. Хем с характер, щото никой от тях не заигра в ЦСКА, за разлика от Зума. Той се е върнал в Локото, доколкото съм чувал, щото след 2 мача е почнал да звездее и да овиква съотборниците си, та Манолов му теглил един бой пред всички и го пратил "да си ходи на село". А и горкото Соколе от тая история не изглежда много репресирано, нито то, нито бай му Тошо.
Айде, взех и аз да се включвам в тия малоумни спорове. Пък то за какво спорим, щом ЦСКА бил създаден да побеждава и да печели привърженици, а Левски - за обратното, значи нещата най накрая са се наместили и всеки си има това, което желае. Да живее демокрацията!