Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана 21.08.2011 / 20:00ч.

Мнениеот защо » 16 авг 2011 16:57

AN71 написа:
B__A__N__DA__TA написа:
AN71 написа:B__A__N__DA__TA момчето може да не е било родено и да е малко но аз съм бил и съм гледал и слушал разкази на Христо Бонев как са го взимали военните с джип под конвой за мачове и как са го задържали в казармата няколко месеца заради това, че не иска да играе в отбора ви с идеали да не говорим, че и в всяка неделя съм гледа Калоянчев който разказа как са искали Соколето за втори път да влиза в казармата и той е ходил при бай Тошо да го пита какви са тия глупости и това ако за теб са идеали. И мисля ,че вие си живеете в миналото и си четете на дядовците си старите вестници защото от 20- 25г сте едно име без пълнеж само обвивката.

Уважавам мнението ти, въпреки това е повърхностно и не си заслужава да те репликирам

Е да прав си за едно, че когато фактите говорят знаеш и кои мълчат. ;)

Айде аз да ти кажа, като не те вземат насериозно другите. След Бонев всяка година 10-20 хиляди души караха задръжка от 3 месеца, което сигурно означава, че в България е имало поне половин милион футболисти като него. Хем с характер, щото никой от тях не заигра в ЦСКА, за разлика от Зума. Той се е върнал в Локото, доколкото съм чувал, щото след 2 мача е почнал да звездее и да овиква съотборниците си, та Манолов му теглил един бой пред всички и го пратил "да си ходи на село". А и горкото Соколе от тая история не изглежда много репресирано, нито то, нито бай му Тошо.

Айде, взех и аз да се включвам в тия малоумни спорове. Пък то за какво спорим, щом ЦСКА бил създаден да побеждава и да печели привърженици, а Левски - за обратното, значи нещата най накрая са се наместили и всеки си има това, което желае. Да живее демокрацията!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

stilian
Контакти:

Мнениеот stilian » 16 авг 2011 18:14

Следващите 2 мача са в София и ще ги вземем и без треньор и без подготовка, само името и фланелките ще победят, отборите с които играем не са на нашето ниво, без да ги обиждам или засягам.По-важно е с какъв треньор и ръководство продължаваме ......Това е основният въпрос, познавам Левскари, които искат да паднем, за да си иде Гонзо да си призная и аз не съм убеден, че той ще ни изведе до Златото в А група.Мачовете досега показаха пълно безхаберие..съжалявам за казаното, защото Гонзо ми е кумир и съм се радвал на головете му като футболист.По всичко иглежда, че Гонзо ще се задържи на треньорският пост, поне до полусезона, надявам се, разликата в точките с другите отбори да не набъбне до невъзможност да се гони титлата.Ще бъде жалко, защото Гонзо ще е съсипал всичко и новият треньор няма да има възможност да гони титлата.Който и да дойде после, трябва да има ясна стратегия и визия за няколко години напред и освен за титла да стяга отбор и за ШЛ.Силно се надявам да тръгнем нагоре и да побеждаваме наред, но като гледам, колко сбъркана подготовка и тактика има Левски, жалко за нелошите попълнения, които взехме.Мисля, че загубим още точки и титлата ще стане мираж.Не съм очаквал, Гонзо да постъпва по-толкова гаден за Левски начин, киато не си подава оставката като треньор, защото знам колко голям Левскар е!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 авг 2011 18:32

Приятелю, ако Гонзо се задържи до края на полусезона, няма да имаме шансове дори за зона ЛЕ в края на шампионата.
Няма защо да се заблуждаваме, трагични сме толкова много, че не си спомням в близките 20-ина години да сме били по-зле.Даже и когато бяхме преименувани на Витоша, пак имахме що годе някакъв облик...
Батков и Гонзо- ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 авг 2011 22:24

чест прави на тези от вас ,които имат сили за подобни теми и коментари.
Монтана,Ботев,Светкавица-не не обиждам тези отбори ама нямам сили за подобни неща.
А за мачовете с тези отбори искрено желая УСПЕХ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 авг 2011 10:13

Дано Левски да бие за да не изгонят Гонзо!Монтана са син отбор и няма да се напъват много.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 авг 2011 11:47

Мисля,че мача ще завърши Х,много ме притеснява Стефан Грозданов.Все пак да не забравяме,че като пое Локо София те бяха пътници за Б група,а ги направи страшилище за нас-2 или 3 години нямахме победа срещу тях.Оптимистична прогноза е,че с това ръководство и треньор като Гонзо ще победим,а и мисля ,че повечето от здраво мислещите левскари вече ясно декларират ,че кредита им на доверие приключи. :roll:

Но определено за едно съм сигурен - че Левски вече няма шансове за титла :evil:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 17 авг 2011 12:13

Ще бъде хубаво ако Левски победи Монтана. Ако е с разлика, още по-добре! Така Гонзо ще си запази мястото и ще гарантира шампионската титла за друг отбор... ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2011 13:58

Последно мача е в събота или в неделя?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 авг 2011 14:07

W84me написа:Последно мача е в събота или в неделя?

Неделя

Върни се в “Архив”