Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: Зику за Стяуа: Тези са ми абонати
А Зико преди да се изказва гръмко, позаинтересува ли се мачовете между Стяуа и Цска, кой е абоната 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:А Зико преди да се изказва гръмко, позаинтересува ли се мачовете между Стяуа и Цска, кой е абоната
Блу..ти отново си в нашия форум

Всички в Румъния ще гледат Зику, а след мача ще взимат автографи от Спас Делев
- evgenimilenov
- Контакти:
pampi написа:evgenimilenov написа:
Защото може би няма как да сме ти влезли в главата и да те знаем какви глупави теми пишеш ..... може би заради това - кой знае ? Зику е ДЕБЕЛ !
За него значи ставало дума. Дебел, пък три официални мача - 4 гола (за мача с Черноморец реално броим два). Бре, ами до 11 кръг има много време, ако вземе да отслабне...Мале, на оня шведски тролей, жална му майка.
Ако трябва да си точен .... не 2 а 1 ... ( Спасчо беше в засада като после подаде към Зику ) .....
-
- Контакти:
много, приказки, коментари...дано да не останат ЦСКА като поср*ни, след мачовете със Стяуа.Пожелавам им успех, не само защото съм се хванал на бас: 

А бе и да отпаднем , няма да е от Търнокопово ли беше , търнаци някакви там.
Пожелавам успех на ЦСКА и дано да изненадат румънците в Букурещ. Явно тази година само 1 бг отбор реално погледнато може да влезе в групите на Лига Европа. (за жалост) 

- B__A__N__DA__TA
LSFC 1914 написа:Пожелавам успех на ЦСКА и дано да изненадат румънците в Букурещ. Явно тази година само 1 бг отбор реално погледнато може да влезе в групите на Лига Европа. (за жалост)
Този надпис от аватарчето съм го виждал на отсечката м/у Дългопол и Провадия...или се лъжа

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти:
k_oleto написа:Всички в Румъния ще гледат Зику, а след мача ще взимат автографи от Спас Делев
Нито гледаха Зику(той игра ли?),нито вземаха автографи от Делев.
blue avalanche написа:k_oleto написа:Всички в Румъния ще гледат Зику, а след мача ще взимат автографи от Спас Делев
Нито гледаха Зику(той игра ли?),нито вземаха автографи от Делев.

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !