Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

go6o ku4ev
Контакти:

Re: Как оценявате изминалия сезон за Левски ?

Мнениеот go6o ku4ev » 08 юни 2009 23:11

левски е шампион и всички левскари трябва да са доволни от този факт имаше колебливи игри но в най важните мачове левски показа истинския си образ за евро-турнирите няма кво да говорим видимо е че няма отбор в България който да е готов за ш.л.може да влезне в групите на уефа което ще е достатъчно !

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 08 юни 2009 23:22

Оценявам миналия сезон като непостоянен.Имаше моменти в които отбора играеше добър футбол,но имаше и моменти,в които беше трагичен.За ШЛ ни трябват поне 3 нови КЛАСНИ попълнения,един защитник,опорен халф и нападател.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
124

Re: Един въпрос към левскарите!

Мнениеот 124 » 08 юни 2009 23:36

Левски беше много непостоянен този сезон.Иначе щяхме да сме шампиони още след мача със Спартак Вн.А ако не бяха странните резултати на ЦСКА-още на 9 май.Какво ни харесва и какво не,няма значение-
Левски е шампион заслужено!Вече казах,че другите трябва да си правят изводите-щом ние сме чак толкова слаби,вие какви сте?Стига вече с играта на Левски-след 2 месеца ще видим!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

baigen4o1974
Контакти:

Re: Награждаването на Левски !

Мнениеот baigen4o1974 » 08 юни 2009 23:38

първо честита 26 титла на всички.е каква беше тая тъпотия днеска да е награждаването много хора незнаеха.и на кой беше нужна тази дезимформация.отбор на 95 години взима титлата си пред 5-6 хиляди души е досега такова нещо не бях виждал.да не говориме че и президента на клуба не беше там...........e някой неща май не са в ред в любимият ни тим.ИНАЧЕ САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 08 юни 2009 23:41

fr3ak_boy написа:Имам едно предложение левскари за благото на клуба (без да се обиждате). Съберете една петиция дай те я на бай ганьо и продайте мястото си в европа стига УЕФА да разреши. С получените пари (няколко милиона) сглобете един наистина добър състав и догодина влезте в групите на ШЛ без да се излагате.

И аз имам предложение-да почваш от утре да събираш фураж и люцерна,че някак трябва да изкарате до Коледа,то после е лесно!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 08 юни 2009 23:47

Левски стъпка, унижи, изнасили, изплю, изгаври се , смаза и отне девствеността на професионален футболен клуб централен спортен клуб на армията акционерно дружество хиляда девестотин четиридесет и осма

Това е по-сладко от поредната титла в огромния музей на отбора.
Изображение

levski nov dubal

Мнениеот levski nov dubal » 08 юни 2009 23:56

левски смачка цскато и заслужено е шампион 2-0 категорично

levski nov dubal

Мнениеот levski nov dubal » 09 юни 2009 00:02

само левски але-шампиони сме -сезоните са дълги но аз не тъжа шампион е левски -лески софия!!!!!!!!!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 09 юни 2009 00:31

Непостоянен и на моменти труден сезон за Левски. в няколко мачове, доста трудно стигахме, до победата. Важното е, че във важните двубои, срещу Литекс и ЦСка, си взехме, това, което желаехме-3-те точки. за пореден път сините показват, че играят страхотно, когато знаят, че нямат време, за повече грешки. Смятам, че трябва да се разделим с: Бистрон, Хичо, вагнер и Миро Иванов. Бистрон има, кой да го замести-милиев или Генев. Хичо не трябва да го мъчим, а да му дадем шанс в друг отбор. Мисля, че Минев, също ще се представи отлично, вместо Лусио. за Миро иванов нямам коментар, защото съм го наблюдавала, много малко, през този сезон. ще е идеално, ако гаджев, остане на Герена. Той ни е нужен, със страхотните си игри на терена., които показва.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: Що го няма г-н Батков

Мнениеот batceko » 09 юни 2009 02:55

..ако слуховете че руски олигарски са го погнали заради някакви пари или нещо от сорта напълно нолмално е да го няма .. ония първо стрелят после питат ... дано все пак да се окаже кьор фишек и всичко да е наред с човека и наистина бизнес дела да го държат накъде ... но квото и да е ,ще е нещо доста сериозно за да не дойде на награждаването ..лошо :o

Върни се в “Архив”