Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

NAKEV
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот NAKEV » 10 авг 2011 19:24

blue avalanche написа:
***cska*** написа:"blue avalanche" -знам че с теб може да се води нормален диалог.Затова те питам:
1- Според теб беше ли в час съдията?(задавам въпроса с оглед на това че вчера в нашия форум се плюва по рефера за недадена дузпа,знам че мачача ни беше ужасен)!
2- Мислиш ли че Славия игра за победа???
3- Харесва ли ти играта на любимия ти отбор???

1.Вчерашния мач не съм го гледал(имам много по-приятни занимания от това,да гледам Локо-ЦСКА) и не съм го коментирал.Що се отнася до днешния мач,съдията не беше в час.
а)Няколко играча на Славия си плачеха за ЧК.
б)Спря силна контраатака на Левски,заради нарушение(уж щеше да показва картон,после деликатно го скри)
2.Славия игра толкова,колкото им позволихме ние и собствената им некадърност.Кой трезвомислещ треньор на Славия може да си мисли за победа над Левски с тези футболисти?
3.Писах по-горе:с оглед на тежкия мач в четвъртък,на това,че отборът за първи път излиза в ТОЗИ състав,на това,че от 63мин. останахме с човек по-малко-да!Хареса ми.Ако първите
5 положения бяха влезли,сега нямаше да водим този диалог,нали?
Най адекватното мнение тгук има блуе авеланж и мен лично ме кефи и го чета с интерес...........това чурбар да ми дава акъл е все едно аз да му се меся в панчаревските разбории непрокопсани...........Левски си игра толкова колкото му позволи съдията който сякаш имаше да им връща за това че застанаха зад Цонко Кметов..........като притуря и Таско Титанов Тасков и......ми замириса на Мърша ама както и да е......в Гонзо това ме дразни че се пени излишно на тъч линията.........така само вреди на Левски защото настройва съдиите........и те му отмъщават както всички виждаме/и при Херо се пенехме за пусто/.......Гонзо ако иска да успеем всички ЛЕВСКАРИ то трябва да се кротне.....да е по гявол от дявола дето се вика!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Славия - 1:0

Мнениеот milen.hristov » 14 авг 2011 21:13

Не е актуална и е изчерпана.

Върни се в “Архив”