Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Re: Против фен клубовете!!!!

Мнениеот ncbs » 07 юни 2009 15:55

[quote="Blue_Lion"]Първо : В България хулиганство няма ! Справка Сърбия и Хърватия (който в сравнение с Полша и Русия не са кой знае кво ;) )

Второ : Трябва да има организация в Сектора,защото феновете са на стадиона,за да "окриляват" футболистите,чрез своята подкрепа ! SOUTH DIVISION (както се пише :!: ) са от хората който отговарят точно за това,да има ред в южната трибуна ! Момчетата от София-Запад понякога си преувеличават правата малко,ама оди им го кажи в очите :lol: Без да те нападам,като не ти харесва,не ходи в Сектор "Б" и това е ! В крайна сметка,те си дават парите за Хореото и тези знаменца са техни,къв е проблема ???

Проблемът е че използуват стадиона и мероприятията за разпространение на наркотици.Точка.
!
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 15:55

Цялата тема е много шум за нищо. Автора и, не знам защо се бара за много възрастен със своите 23 години? За това което си написал, бих цитирал поета: "смешен плач".

Но последния ти абзац най-много ме впечатлява, а и е актуален. Мисля да ти опонирам и да посъветвам преминалите 18 години, да направят като мен да бойкотират изборите, да негласуват. 100% анти МАСКАРИ, КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ И ЧЕНГЕТА! Да не се изложи някой да гласува за тях! :mrgreen:[/quote]

ето заради такива,като теб сме на тва положение ;) човек може да е интелигентени умен на 20 а може и да е тъп и на 60 ;)
с отг. ти за последния абзац показваш какъв лайк си(явно във всяко отношение)Не може ли да разберете,че всеки глас е важен....с всеки един глас независимо за кой е елиминираш един турски,но това не е важно за теб явно :?
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 16:01

[quote="Blue_Lion"]Първо : В България хулиганство няма ! Справка Сърбия и Хърватия (който в сравнение с Полша и Русия не са кой знае кво ;) )

Второ : Трябва да има организация в Сектора,защото феновете са на стадиона,за да "окриляват" футболистите,чрез своята подкрепа ! SOUTH DIVISION (както се пише :!: ) са от хората който отговарят точно за това,да има ред в южната трибуна ! Момчетата от София-Запад понякога си преувеличават правата малко,ама оди им го кажи в очите :lol: Без да те нападам,като не ти харесва,не ходи в Сектор "Б" и това е ! В крайна сметка,те си дават парите за Хореото и тези знаменца са техни,къв е проблема ???

Пич моля те,кой дава пари?????????????????????????????????
15 000 на месец от клуба за фен клубовете по 12 е равно на 180 000 годишно :shock: :shock: ....с тия пари ще вдигам Герена във въздуха на всяко домакинство ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 07 юни 2009 16:06

SAMP написа:ето заради такива,като теб сме на тва положение ;) човек може да е интелигентени умен на 20 а може и да е тъп и на 60 ;)
с отг. ти за последния абзац показваш какъв лайк си(явно във всяко отношение)Не може ли да разберете,че всеки глас е важен....с всеки един глас независимо за кой е елиминираш един турски,но това не е важно за теб явно :?

[offtopic]Да ме прощаваш, но точно ти си лаик. След като гласуваш, не виждам как по друг начин да определя това действие. Да, всеки един глас е важен, но за мафията която ни управлява, а мафията са всички партии и управляващи и опозицита(парламентарна и извънпарламентарна). Всеки един глас ги легитимира. Всеки един глас, легитимера цирка наречен демокрация. Това дето има противопоставяне между партиите е точно един цирк и нищо повече, отзад конците им се дърпат от един център. Няма какво да елиминирам турски глас, ДПС се управлява от бившите структури на ДС, какъв турски глас? ДПС и АТАКА са скачени съдове, основната им цел е точно да провокират по-висока избирателна активност, защото са едни плашила. С Атака плашат турчеещите се и те се юрват да гласуват консолидирано за ДПС(припомни си на последните избори когато Атака ги нямаше 2001г. ДПС едвам влезнаха в парламента). А с ДПС плашат българите и те в наивитета си се юрват да гласуват.
Заради такива като теб - гласуващи, сме на това дередже. Вие си давате гласа за крадливите политици, а после се оплаквате. На пук на клишето, че който не гласува няма право да се оплаква, твърдя, че то е банално погрешно и истината е точно обратната. Няма право да се оплаква гласувалия, понеже той е докарал крадците на власт и е легитимирал политическата "класа" с избора си![/offtopic]
Последна промяна от Blue_Lion на 07 юни 2009 16:12, променено общо 3 пъти.
Причина: Прав си,но не е по темата !
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 юни 2009 16:10

SAMP написа:
Blue_Lion написа:Първо : В България хулиганство няма ! Справка Сърбия и Хърватия (който в сравнение с Полша и Русия не са кой знае кво ;) )

15 000 на месец от клуба за фен клубовете по 12 е равно на 180 000 годишно :shock: :shock: ....с тия пари ще вдигам Герена във въздуха на всяко домакинство ;)

Тези пари се разделят между София-Запад (и дъщерните фракций) и НФК Левски (сега реорганизиран на НКП Левски) и са за стюарди (по официална информация) ! А и парите не се дават за 12 месеца,а за 6 (толкова месеца ни е първенството - сметни го и ще видиш) ! Пак казвам,момчетата от South Division и София-Запад дават парите за хореото (не казвам,че е от техния джоб,но те я организират),а й като се замислиш,тези знамена бяха използвани два пъти (за пръв път на мача с Ботев като гост и сега на мача със Славия) и за това си ги прибират ! Както и да е,факт е,че без тях не може ! Да,има някои от тях който са във филма и са на по 15-16,но и те ще порастнат и ще са бъдещето на Сектора ;)
Изображение

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 07 юни 2009 16:14

[offtopic]Blue_Lion, пич, перфектно ти се разбира написаното и без да го удебеляваш в син цвят. Не е нужно да ни стресираш с такива постове. Да направиш една дума, едно изречение или един абзац дори по този начин - разбирам, ама цял пост е прекалено![/offtopic]
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 юни 2009 16:16

[offtopic]
СинЕкстремист написа:Blue_Lion, пич, перфектно ти се разбира написаното и без да го удебеляваш в син цвят. Не е нужно да ни стресираш с такива постове. Да направиш една дума, едно изречение или един абзац дори по този начин - разбирам, ама цял пост е прекалено!

Исках да пробвам нещо - както и да е :) Приемам забележката ! Все пак използвай бутона "оф топик" :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 16:17

Blue_Lion написа:
SAMP написа:
Blue_Lion написа:Първо : В България хулиганство няма ! Справка Сърбия и Хърватия (който в сравнение с Полша и Русия не са кой знае кво ;) )

Тези пари се разделят между София-Запад (и дъщерните фракций) и НФК Левски (сега реорганизиран на НКП Левски) и са за стюарди (по официална информация) ! А и парите не се дават за 12 месеца,а за 6 (толкова месеца ни е първенството - сметни го и ще видиш) ! Пак казвам,момчетата от South Division и София-Запад дават парите за хореото (не казвам,че е от техния джоб,но те я организират),а й като се замислиш,тези знамена бяха използвани два пъти (за пръв път на мача с Ботев като гост и сега на мача със Славия) и за това си ги прибират ! Както и да е,факт е,че без тях не може ! Да,има някои от тях който са във филма и са на по 15-16,но и те ще порастнат и ще са бъдещето на Сектора ;)

Прав си,за знамето щях да оставя знам,че са и за други мачове(просто не е тва начина ;) )
Единствено парите,които взимат ме съмнява да се използват прозрачно.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 юни 2009 16:23

Прав си,за знамето щях да оставя знам,че са и за други мачове(просто не е тва начина ;) )

Да,така е ! Аз само казвам,че имат правото да си го искат,но действително си прав,че може малко по-човечно,в крайна сметка сме Левскари не по-малко от тях ! Без нас хореография ще има друг път ;) А за парите който се дават на агитките,и аз смятам,че не отиват за целите за който се казва !
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 16:29

Blue_Lion написа:

Да,така е ! Аз само казвам,че имат правото да си го искат,но действително си прав,че може малко по-човечно,в крайна сметка сме Левскари не по-малко от тях ! Без нас хореография ще има друг път ;) А за парите който се дават на агитките,и аз смятам,че не отиват за целите за който се казва !

тук вече имаме единомислие на 100% :) :) :)

Върни се в “Архив”