Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11
След две отпоадания е време стомната да се счупи.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Страх или Респект
Направо са умрели от страх Стяуа.Само се чудя как не решиха мача да се играе на луната .......
Стяуа взеха последната възможна квота за ЛЕ по драматичен начин - подобно на Локо Сф. Не играят мачовете от първенството на ГЕНЧА - всички знаем, когато ЦСКА играеше на В. Левски - как изглеждаше отбора и какво беше настроението сред феновете. Първия им мач - 1:1
Затова казвам: Страх
Затова казвам: Страх
-
- Контакти:
Това е стадион, който ще играе на играта
Ей това да си Левскар е мн гадно нещо, само да коментираш някакви теми в форума на ЦСКА , а да не коментираш твойте работи в клуба
Според мен нито ги е страх нито има респект,онзи бекали почва да приказва както беше динамо М
Сигурен съм в успеха, но ако не се класираме ще продължим да се борим за требъл, шампионата и купата.
Според мен нито ги е страх нито има респект,онзи бекали почва да приказва както беше динамо М

- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Според мен е СТРАХ.Както каза колега,по този начин се губи домакинския ефект и за нашите момчета ще е доста по лесно.
човека май ползва гугъл преводач
мамалига,как е качамака

мамалига,как е качамака

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
трябва да сте благодарни на Стяуа, че ще ви организират екскурзия която не сте и сънували. пътят през Карпатите е легендарната магистрала Трансфагърашaн - за построяването на която са заминали 6 000 000 кг динамит и 40 румънски строители са платили с живота си. самото съоръжение е чудо на инженерната техника, а гледките на голите върхове покрити с мъгла и сняг спират дъха. Благородно ви завиждам
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OCgft55KLJg&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OCgft55KLJg&feature=related[/youtube]
Мнението на феновете на Стяуа за мачовете с ЦСКА
На мен ми е любопитно, какви са отзивите на румънските фенове за мачовете с ЦСКА, дали са сигурни в своя успех като своя президент или са реалисти
Молбата ми е, ако някой знае румънски и му се занимава, да ни постне тук някой друг коментар в превод. Аз се поразрових в техния форум и фейсбук, но не чаткам езика, от това което долових по усет, мисля си, че едно 90% от техните фенове вече отписаха ЦСКА?
Това важи и за украинците от Динамо ( с феновете им).

Това важи и за украинците от Динамо ( с феновете им).
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Re: Мнението на феновете на Стяуа за мачовете с ЦСКА
всеки отписва противника и ние гледахме кой да отпадне та да сме поставени видя ли какви ги сътвори твоя съгражданин.
LEVSKI_FOREVER