Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот bigbonusprize » 05 авг 2011 11:02

Май имаме нужда от треньор. Два мача имаше сериозни и в двата осра тактиката, Гонзооо, Гонзооо...

Гледах и не вярвах, с какъв състав излезе и в последствие как остави Йовов 120 минути...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Re: Къде изчезна агитката снощи???

Мнениеот ficho17 » 05 авг 2011 11:09

Пуснаха някаква тема , че някакъв пич се е обадил на някакъв негов приятел в Търнава,и е питал защо са си тръгналли и той е отговорил - Предадоха ни,братле ! После ми спря интернета от бурята и като дойде отново темата беше изтрита..Но има нещо гнило..
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 05 авг 2011 11:10

е защо тогава в 60 и някоя се върнаха на стадиона ?
[center]Изображение[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 05 авг 2011 11:25

Боже , Боже колко мъка има по света.......... :cry: :cry: :cry:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2011 11:26

Имаше ли нещо, което да не се обърка снощи ?
Говоря обаче за вторите 45 мин ...
Всъщност, до контузията и излизането на Милиев.

Започнахме перфектно, чак се уплаших, че това не е Левски ... :lol:
- Ранен гол
- Успокояване на темпото
- Непозволяване на домакински натиск
Все неща, като за голям - грамотен тактически отбор !
Единствената ни грешка беше, че в последните 15-на мин. на първото полувреме не натиснахме да си потърсим вторият гол, който щеше да ни класира и "де юре" !!
С изключение на това последното, полувремето си беше почти перфектно за нас !

Вторите 45 мин. започнаха зле за Левски ...
Домакините се бяха надъхали и налитаха скоростно.
Въпреки това, отново не се виждаше, как можеха да ни отбележат ...
И дойде ........ нелепата контузия на Данчо Милиев ( който до този момент според мен, изнасяше мача на живота си ) ... Принудителна смяна, влиза Димов, който още незагрял трябваше да се справя с опасна ситуация.
Всички знаем, какво се случи ...
После, като че ли вторият гол за домакините си беше въпрос на време.
Всичко обаче започна след излизането на Данчо.
Сякаш, някъв много важен чаркалък се счупи в машината Левски ...

С написаното по-горе от мен се изчерпват добрите неща за Левски снощи ...
Време е за критика !

Много сгрешена игра и постройка за нашите след 2-ят гол на Търнава !
Да не говорим за грешната смяна - Димов ...
Трябваше да си влезе Башлиев, който си е БАШ защитник ...
А не да се преквалифицира Грийн ( за кой ли път вече ) ... ??
Да не говорим, че Йовов беше свършил за мача ...
Обаче си остана на терена 120 мин.
Дани Младенов също се изгуби ... Всъщност не му е за първи път !
А постройката - тактиката - начина на игра ???
Ужасяващо ...
- Ултра сгрешено изнасяне на топката.
- Изключително грешни разигравания в нашата половина
- Прекалено пръснати играчи на Левски ... От там и 10-ната сгрешени паса за има няма 2-3 мин. след 80-тата минута.
- Включването в разиграванията на ЦЕНТЪРА на Арш !
Изглежда, че нашите май за първи път играят с Арш ??
Щото се опитваха да го направят плеймейкър в един момент, изтегляйки го на центъра и подавайки му топката ...
Как бе мама му стара не разбраха, че Арш не е Гарра !! ???
Той ги няма тия качества - задържане на топката с гръб към вратата, рязко обръщане, бърз пас, техника ....
Холандеца е коренно различен тип играч от Дембеле, но снощи в най важните моменти от мача от Арш се изискваше да играе като Гарра !!
Абсолютно - тотална грешка !!!
От това ни се провалиха един куп атаки и контра-атаки ...

Общо взето, след почивката наблюдавахме един объркан и безсилен - физически, тактически и психически Левски.
Вината е обща !
И на "Гонзо" и на футболистите ...
Но при положение, че във втори пореден мач се обърква ( в един момент ) ... състав, тактическа постройка и смени ...
Мисля си, че "Гонзо" трябва да поеме по-голямата отговорност за случилото се !

Връх на цялата ситуация снощи беше постъпката на Грийн ...
Която, като че ли обобщава всичко ........................................................
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

gandi
Контакти:

Мнениеот gandi » 05 авг 2011 11:27

При гола едната фракция запалила факли и стюардите ги накарали да ги загъсят ,че за това напуснали

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 авг 2011 11:28

"Оспорван двубой между равностойни съперници... рулетката на дузпите... всичко е случайност... животът продължава... гледаме напред... да подкрепим отбора...".
Не мога да се съглася с подобни мнения. Защото съперниците не бяха равностойни. Левски беше надигран и в двете срещи. А случайността е закономерна. Защото вече няколко години "Левски" играе слабо. Без стил. Това е очевидно за всеки непредубеден наблюдател. Истината не може да се скрие от хвалебствените дитирамби на ръководители, футболисти и някои привърженици. Както и от грубото отношение към позволилите си да критикуват. През последните години "Левски" не може да спечели никакъв трофей, убедителните игри и победите срещу директните съперници са рядкост, дори мачовете с изпадащи отбори твърде често са много трудни. Но вместо да се направи анализ и да се предприемат съответните мерки следват обяснения, че всеки отбор, дори най-големите, има слаби мачове, на всеки се случва да пропусне, резултатите, особено в приятелски срещи, не са най-важното, градим отбор... Кухи, нищо не значещи фрази.
Наистина „Левски” постигна няколко победи и престижни резултати в ЛЕ, дори в групите. Но някак си се пропуска немаловажната подробност, че отборът завършва на 4-то място. Афишира се, че в крайното (относителното) общо класиране отборът е преди ЦСКА. Дори когато е на 46 място от 48 участника. А не се обръща внимание, че понятията „тактически схеми и прийоми” не са от най-силните страни на отбора, респ. старши треньора. Меко казано „Левски” не блести с физическа подготовка. Като по правило съставът е объркан. В титулярния състав по незнайни (или не съвсем незнайни) причини не попадат футболистите, които са в най-добро състояние. Как пък нашите ръководители и старши треньорът не можаха да разберат, че миналите заслуги не трябва да гарантират участието в мачовете? Няма сила, която да остави на резервната скамейка тези футболисти. Да не говорим за нещо повече. Въпреки бледите им изяви. Епизодичните голове и добри отигравания не могат да променят мнението. Въпреки хвалебствията на група клакьори. Уви, приносът на подобни футболисти за провалите не се изразява само в пропусната дузпа или чисто положение.
...
Животът продължава. ЕКТ също. Без „Левски”. Ръководството не прави трагедии. Не се предвиждат промени. Треньорът и каитанът ще продължат на водят отбора напред. Но дали ориентацията им е правилна. Струва ми се, че посоката е надолу, в пропастта.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 05 авг 2011 11:28

Гонзо за треньор на годината! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 05 авг 2011 11:33

Ако бяхме отпаднали от някой силен отбор нямаше да ме е яд, обаче това беше върха. Голям срам, станахме за смях вече, направо нямам думи. Много ми е болно, сигурно скоро няма да пиша във форума и въобще няма да чета никакви новини, още по малко да гледам мач на Левски. Докато Гонзо е треньор, аз на стадиона няма да стъпя, защото аз наистина си обичам клуба, а той се подиграва с него. От Наско и Мъри насам Левски върви само надолу - една супер късметлийска титла на Кокала с безумна игра и слаба конкуренция, сумати срамни отпадания в Европа и единствения светъл лъч беше миналата година в ЛЕ. Играта ни е тотален хаус, школа въобще нямаме, всяка година се прави нов отбор с по 10 нови. Не може да имаш резултат 2-1 в първата среща и след първите 45мин на втората пак да водиш с 1-0 и да те обърнат. Това може да го направи само рядко некадърен треньор като Гонзо, който се бие в гърдите, че е голяма работа, а всъщност става само да брули орехи. Не знам какво да кажа, крайно съм разочарован и е крайно време Батков да изгони всички некадърници от Герена, начело със Гонзо,Хаздай,Сухия и другите кодучета покрай тях - Пифа , Мифа и прочие.....

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 05 авг 2011 11:42

south_division не искам да те обиждам , но не може да казваш че си истински фен и че обичаш Левски , авсъщото време да обясняваш как няма да четеш новини да пишеш във форума за Левски и че докато Гонзо е треньор и мачове няма да гледаш. Един истински фен и човек окйто наистина обича отбора , е до края зад него и в трудн и в лесни моменти, трябва да си фен на отбора както при победи , така и при загуби , един отбор и печели и губи.Няма отбор в света който само да печели.Да Гонзо като треньор не става , но ние феновете щом сме фенове трябва да застанем зад отбора , въпреки нелепото отпадане снощи , лошата игра и всичко съпътстващо отпадането ни. Още един път искам да кажа , не искам ад те обиждам ,така че ако нещо съм те засегнала моля да ме извъниш предварително.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Върни се в “Архив”