Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот iori » 05 авг 2011 10:46

MuFc1878 написа:Нали предишната година беше нулева. Тази още не е почнала и вече сме под кота нула :x За смяна е Батков. Друг е въпроса дали наистина той кара влака или е някой друг.

За смяна ни е целия футбол ;)
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 05 авг 2011 10:47

Значи, вижте сега.

Гонзо каза, че ако не станем шампиони си тръгва, а не че ако отпаднем от ЛЕ си тръгва :!:

Дали пък това отпадане не е включено в тактиката му за спечелването на шампионската титла :?: :)

Между другото, ако целият отбор беше изграден от Йововци и Младеновци нямаше да ме е яд, че отпаднахме. Но в отбора има момчета, като Пламен Илиев, Мони Райков, Рисп, Ванката Цветков, които не заслужаваха това отпадане.
Последна промяна от petkov на 05 авг 2011 10:49, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

baljy
Контакти:

Мнениеот baljy » 05 авг 2011 10:49

"Бялата лястовичка" замириса на черно тото
И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ
Иво Ивооооооо Иво

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 авг 2011 10:50

MuFc1878 написа:Арс, Грийн, Рисп. Не са за този отбор (доста над нивото са за този клуб) Момчето шампион по снукър,той изяде тревата, за времето което беше. Не са проблема футболистите, а този който има казва как да играят. Дали е Гонзо не мога да кажа :?

не съм съгласен с теб, Арс може да е всякакъв, ама за първите си 2 мача, няма и толкова от 2 положения си вкара 2 гола, това че не стигаха топки до него е друг въпрос...
Грийн си личи че не е във форма, не може човекът, който миналата година бе сред най-добрите халфове в А група за 2 месеца да не става за тоя отбор, Рисп за два мача едва ли може да му се даде оценка, не игра слабо, обра диста високи топки, но не е от най-бързите, което си е проблем, при всички случаи с Милиев са ни най-доброто с което разполагаме (със всякакви преквалификации на тоя пост)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 авг 2011 10:50

iori написа:
MuFc1878 написа:Нали предишната година беше нулева. Тази още не е почнала и вече сме под кота нула :x За смяна е Батков. Друг е въпроса дали наистина той кара влака или е някой друг.

За смяна ни е целия футбол ;)

Не те знам на чий отбор си привърженик, но не бъди толкова краен. Има още два отбора в Европа. Според мен Литекс ще се представи по - добре от ЦСКА, но може и да стане обратното.
Не бива, когато отпадаме, да говорим общи приказки.
Нямаме национален отбор, а това е показателно.

А това за евроидиотите, такива са Ройтерс. Други евроидиоти не знам.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 авг 2011 10:53

JackPackage написа:Калво, както и Кархан показаха как се бият дузпи, това на Йовов си беше "бразилско" изпълнение направо... ако вратаря хване ъгъла, почти на 100 % ти хваща и дузпата....
Страшен малшанс за Пламен Илиев от 7 дузпи срещу тия на 6 уцели ъгъла и беше на косъм да хване поне 2-3, но.... :|

Не е малшанс, не го хвалете това момче. То изобщо няма място като първи избор в Левски. Не може вратарят на Левски да е толкова нисък, че и да не може да спаси нито една дузпа. Това е трагично.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 авг 2011 10:56

JackPackage написа:
MuFc1878 написа:Арс, Грийн, Рисп. Не са за този отбор (доста над нивото са за този клуб) Момчето шампион по снукър,той изяде тревата, за времето което беше. Не са проблема футболистите, а този който има казва как да играят. Дали е Гонзо не мога да кажа :?

не съм съгласен с теб, Арс може да е всякакъв, ама за първите си 2 мача, няма и толкова от 2 положения си вкара 2 гола, това че не стигаха топки до него е друг въпрос...
Грийн си личи че не е във форма, не може човекът, който миналата година бе сред най-добрите халфове в А група за 2 месеца да не става за тоя отбор, Рисп за два мача едва ли може да му се даде оценка, не игра слабо, обра диста високи топки, но не е от най-бързите, което си е проблем, при всички случаи с Милиев са ни най-доброто с което разполагаме (със всякакви преквалификации на тоя пост)

Точно това имам предвид, че са над нивото за този клуб, демек тук дълбаят надолу.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 авг 2011 10:57

hrclspr12 написа:
JackPackage написа:Калво, както и Кархан показаха как се бият дузпи, това на Йовов си беше "бразилско" изпълнение направо... ако вратаря хване ъгъла, почти на 100 % ти хваща и дузпата....
Страшен малшанс за Пламен Илиев от 7 дузпи срещу тия на 6 уцели ъгъла и беше на косъм да хване поне 2-3, но.... :|

Не е малшанс, не го хвалете това момче. То изобщо няма място като първи избор в Левски. Не може вратарят на Левски да е толкова нисък, че и да не може да спаси нито една дузпа. Това е трагично.

Дузпи не се спасяват!!Дузпи се изпускат!При добро изпълнение,вратарят няма НИКАКЪВ шанс!!!Ако ще да се казва Ван дер Сар,Буфон или Сезар!Ж.Сезар,като е висок,колко дузпи хвана срещу Парагвай?

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Къде изчезна агитката снощи???

Мнениеот Stailio » 05 авг 2011 10:58

Някой има ли информация, защо се раздели агитката снощи и защо част от нея напусна преждевременно?

georgi_j_m
Контакти:

Мнениеот georgi_j_m » 05 авг 2011 11:01

Аз наистина на мога да осъзная как може за пореден път тези несретници да се подиграват с милиони.За пореден път за последните 5 години бяхме разжалвани от отбори,които за първи път чуват дори и спортните коментатори.И с право ни наричат евроидиоти...ами то една лъжа повторена толкова много пъти става истина.За пореден път Гонзо показа,че чеп за зеле не става от него.Лошото е ,че с агент Тара са голяма партия и сега Гонзо е неприкосновен.Само че се чудя вече 2 години едно нещо.Не го ли е срам този неграмотник да говори едни и същи тъпотии и да разчита на любовта на феновете на отбора,която Мъри създаде на Герена.Защото Мъри ни накара да мечтаем,ТОЙ ни показа как трябва да играе Левски,ТОЙ го направи за нас.Редно беше след фиаското с Тампере отборът да бъде уважен подобаващо,защото случайности колкото искаш.Обаче вече 4 години да се ебават с нас,ние да обичаме отбора и да го аплодираме дори и след като сме паднали,а в същото време да ни е срам да излезнем на улицата,защото ще започнат с подигравките евроидиоти и вечновтори,да даваме идеи за хореографиите на прасетата,които квото и да правят са имунизирани срещу такива комични ситуации и да се подиграват с нас на Герена,която е непревземаема крепост над 50 години за тях не е нормално.Искам промени да се случат.Та как може един човек,за който има съмнения че има средно образование,да бъде сложен да ръководи нещото,което определя съдбите на много хора?!Може да е дал на Левски много като футболист,но сега в момента просто си руши репутацията.Много е жалко това,което се случи вчера и според мене трябва да се направи промяна още сега,защото ние ще губим и в първенството,а там запишем ли 2-3 загуби в първия полусезон и титлата ще избяга.А трета нулева година не искам да преживявам.Кой ще го чака Гонзо да се учи в Левски и да се прави на мъж,казвайки че ще се оттегли от Левски ако се провалим?!Ама кво ме интересува мене,че той ще се разкара като се провали?А след поредната нулева година аз как да излезна на улицата едно с горчив вкус в устата,а и да ме срещнат прасетата и да ме ебават за некви калъфки?Не искам да преживявам подобни неща повече,затова искам да се промени нещо и това е или Тара и Гонзо или само Гонзо и да е адекватна смяната,а именно на отбор с традиции подхожда треньор с традиции.

Върни се в “Архив”