Сектор Г

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kirerto
Контакти:

Re: Единен сектор Г !!!

Мнениеот kirerto » 05 авг 2011 10:31

Абсолютно съм съгласен,че за добра хореография са нужни средства!
Но какво излиза от инфото което се излива тук?!!! Дучето вече не е фактор,така ли?! Добре,явно му е дошло времето,но колко фен клуба има в страната?!!! Колко са те и извън нея?! Следва логичния въпрос - къде отиват парите от членски внос? Не вярвам,че след като Дучето е в немилост то и всички тези десетки,дори стотици фен клубове вече не функционират?!Значи ли ,че щом Дучето не е фактор то вече няма и национален фен клуб?!Национален фен клуб трябва да има!!! В него групировки може да има много, но недопустимо е за ЦСКА да няма ЕДИНЕН национален фен клуб! Ето за това казвам,че трябва да има ЕДИНСТВО! Що се отнася до събирането на средства съм абсолютно съгласен! Преди съм помагал, ще го направя и сега.Членския внос и притежанието на сувенири са задължителната помощ която трябва да оказва всеки един истински фен,от там на сетне всяка допълнителна помощ е добре дошла.Съгласен съм ,че дори само 3 000 фена да си платят членски внос от по 30лв за година нещата ще са различни,но мисля,че и сега тази бройка я има,а парите.... май ги няма!
Ако както казвате, Вие от "Офанзива" сте заели мястото на Дучето то не е ли редно да поемете и неговите отговорности?! Как той е могъл да осигури средства,било то и от самия клуб! Ами направете го и вие!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 авг 2011 13:30

Така-първо аз съм обикновен фен-като тебе- и нямам нищо общо с фракции!!
Обаче, пак не си разбрак-поста на Дучето никой не го е искал, Офанзива няма нищо общо с това-нац фенклуб си съществува -др е въпросът как и защо при все че има 1000 фенклуба на мач сме по 1000 човека???И каква е ползата тогава от тях като никой не идва на мачове??Но е друг въпрос-Дуче си е шеф на нац фенклуб-даже и в Бургас си беше опънал поредното знаме Армейци ако не видя!!
А Офанзива е обединение на повечето фаркции и отделни фенове-като целта е по-добра организация в сектора!!Това е!
Изображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 05 авг 2011 14:27

Подкрепям момчетата от Офанзива. Бях спрял да ходя на мачове извън България, заради тъпите номера на някои хора от обкръжението на Дучето. То не бяха скъпи билети/Галатасарай-25 долара, а на стадиона имаше по 5/, в Прага не се знаеше има ли хотел или не, да не говориме, какви хора пътуваха за Блекбърн и Нюкасъл. Сега се надявам, че щом всичко ще е точно-черно на бяло нещата да се променят. Всичко ще стане ясно още в първия ни мач за Лига Европа в чужбина. Като репетиция гостуването във Бургас беше добре. Още в неделя трябва да покажем, кои са най-многобройните фенове във България. Не, че не го правихме досега, защото на финала за Супер купата/третоспепенно отличие/ имаше хора, колкота на евро мача на Левски при това на 400км. от София. Трябва да задържим това ниво и ако футболистите се разиграят стадиона ще бъде пълен всеки мач. Играта не е най-важното за да си от ЦСКА, но последните години бяха изключително спорни и ни поднесоха доста разочарования.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 авг 2011 14:37

Малко по-малко тръгваме нагоре и като клуб и като сектор!!Скоро ще сме там,където другите само ще мечтаят някога да са!! ;)
Важно е да разберете ,че секи трябва да направи нещо-кой каквото може-най-малко всички на стадиона-без оправдания....мощноооооооооооооооо...................по пътя си сме поелиии :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот crap » 05 авг 2011 17:23

Грегорито ме спечели!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 05 авг 2011 20:52

cska_90 написа:Пич гледай сега!!Ще ме извиниш-ама мнението ти е тъпо!!Хореографията била слаба!!- :lol: :lol: !!А замисли ли се защо е такава-ааа???И не ми давай примери с преди-кви велики хореота е правил Дучето ако обичаш!!Защото неговите БЯХА ПЛАТЕНИ ОТ КЛУБА-разбираш ли-даваха му се пари -да не говорим че си ги слагаше в джоба-а др ги правеха и понякога доплащаха -ама това е др тема!!Идеята днес на момчетата зад Офанзива е това да не се случва и бъди сигурен че ще е така!!Пари от клуба не се и няма да се взимат!!Всичко ще идва единствено и само от нас!!Замисли ли се колко струва тази така наречена от тебе "тъпа" хореография-ааа???Еми ще ти кажа-влез в Офанзива и виж-може и да се стрснеш от сумата-но така е -нищо не е безплатно вече!!Това че не се получи докрай-виновен е дъжда-който унищожи половината пиро и с извинение малоумниците в лявата част на сектора(не всички)-които така и не разбраха какво да правят с тия тениски-при все,че им се повтори 100000 пъти!!!
Така че приятел вместо да мрънкаш по форумите-вземи направи нещо и ти!!Не може вечно да се чака наготово!!Като искаш хубави хореота ще си плащаш за това!!Това трябва да го проумееш както ти -така и всичко други!!Като искате шоу, пиро, знамена, хореота-еми ще давате пари-безплатния обяд свърши!!От нас зависи как ще изглеждаме-затова пак казвам вместо глупости по форумите-отиди вземи си карта, преведи някой лев по сметката, купи си артикул-и ако всички го направят вместо да чакат -утре ще е 10 пъти по -добро всичко!!Но това си има цена-няма как 10 човека да пълнят сметката и да чакаш чудо!!Докато не се научите, че за да искаш-трябва да дадеш-НЯМА ДА СТАНЕ!!

Много крайно мнение изказваш!Не е лошо да смекчиш тона и да не обиждаш хора които са дали много пари да отидат в Бургас на мач.Наричаш хора от Сектора малоумници :?: :?: :?:
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 05 авг 2011 22:48

cska_90 написа:Малко по-малко тръгваме нагоре и като клуб и като сектор!!Скоро ще сме там,където другите само ще мечтаят някога да са!! ;)
Важно е да разберете ,че секи трябва да направи нещо-кой каквото може-най-малко всички на стадиона-без оправдания....мощноооооооооооооооо...................по пътя си сме поелиии :evil: :evil:

НА 25 СТАДИОНът ТРЯБВА ДА СЕ Къса по шевовете...90 мин да пеем целият стадион...сигурен съм, 4е когато сме обединени може да бием отбор с много по-голяма класа от Стяуа ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 авг 2011 12:00

sizif написа:
Много крайно мнение изказваш!Не е лошо да смекчиш тона и да не обиждаш хора които са дали много пари да отидат в Бургас на мач.Наричаш хора от Сектора малоумници :?: :?: :?:

Поста ми беше насочен срещу мрънкалниците-дето се нещо не им харесва-а реално не са направили нищо за да изглеждат нещата по-добре!!Като не можеш да помагаш -просто си мълчиш!!
А за малоумниците-еми ти как ще наречеш човек, на който му се обяснява най-малко 4- пъти кво се прави с тенискат и че не се облича в началото -а той вика- абе ти ли ще ми кажеш-дай да си я облека, че др ми е мокра??? :? :? А един друг индивид направо си я прибра да си я носи у тях-за кво му е иди го питай??
Изображение

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 06 авг 2011 14:09

cska_90 написа:
sizif написа:

Поста ми беше насочен срещу мрънкалниците-дето се нещо не им харесва-а реално не са направили нищо за да изглеждат нещата по-добре!!Като не можеш да помагаш -просто си мълчиш!!
А за малоумниците-еми ти как ще наречеш човек, на който му се обяснява най-малко 4- пъти кво се прави с тенискат и че не се облича в началото -а той вика- абе ти ли ще ми кажеш-дай да си я облека, че др ми е мокра??? :? :? А един друг индивид направо си я прибра да си я носи у тях-за кво му е иди го питай??

Не съм ги видял тези неща и ако наистина са такива каквито казваш...
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 авг 2011 17:37

Изображение
Изображение

Ето-да ти прави нещо впечатление????Разликата между червено и сиво!! ;) ;) И като цяло частта със сиви фланелки(не всикчи бяха адски неадекватни)-фланелки имаше -ама виж колко са ги облекли!!За случайте ,з акоито споменах съм 100% сигурен-щото бяха на метри!!А да не говорим,че непрекъснато имаше подвиквания към тях да пеят и от Е и от други фенове!!Това имах предвид!!
Иначе си беше старшно шоу!! :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Архив”