Мнениеот konvoec » 05 авг 2011 00:25
Не знам, вече много време не може да ми спре ядът. Не от това, че отпаднахме, това винаги може да се случи, но просто от такъв отбор не е редно... Не знам какво лафят накои, че не сме били истински фенове и тем подобни глупости, когато си нямат идея кой на колко мача е бил и по-важното, кой колко го боли. Така е, всеки има свое мнение и всеки го боли по собствен начин, но наистина, трябва да се признае очебийното, а то е, че играхме много зле в тези два мача. Не заради друго, а защото противникът ни си заслужаваше няколко гола във вратата. Съгласен съм, че са тактически грамотни, съгласен съм и че играха прибрано и умно, но един отбор, какъвто претендираме да сме, трябва да може да се справи с такъв тип игра. Поне да имахме някакви положения като с БАТЕ и Жилина. Аз лично мисля, че надиграхме наистина ДОБРИЯ отбор на БАТЕ, но нямахме шанс тогава. Имахме безброй положения, както Литекс в първия мач с Висла, но не вкарахме. Сега обаче, е различно, нямаше я играта. Колкото и нови да има, това не е оправдание. Във много други отбори има много нови и все пак се сработват донякъде поне....Та така, хора, аз разбрах, че съм псевдо фен и тем подобни, но как при тази игра, при тези "успехи", стадион и много други, ще накарате младите левскарчета да идат и да гледат мач? Майната ми на мене и на такива подобни идиоти, но как ще се запали един човек да отиде на мач?! На мен никой не ми е насаждал "синята идея", понеже в семейството сме "разноцветни", но от малък съм избрал Левски, а защо не мога да кажа, просто отборът ме е грабнал. Кой ще бъде грабнат с тази игра, с такива мачове?! Не казвам, че сме много по-слаби от предходни години, както и да не си подкрепяте отбора. Добре, правете го, но не сляпо. Когато едно нещо е очеизвадно, то няма как да го замажем. Отпаднахме от Лига Европа, сега ни остава само "А" група, а аз съм много ядосан, но ако Гонзо бъде оставен му пожелавам успех с Левски. Най-важното ми пожелание е да подходи по-смело, защото смятам, че страхът ни изяде в тези мачове, а и ще ни пречи в бъдеще. Левски трябва да атакува, трябва да играе за хората и ще победи, защото именно, когато хората видят, че Левски играе за тях, тогава и те отиват и "играят"(викат) за Левски.