Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот milan199440barca » 05 авг 2011 00:24

CTAHKO написа:А лошото за БГ футбола е,че Левски вече няма мачове в ЕКТ,докато противниците на отбора имат още предстоящи мачове.Познай какво ще е във форумите на тези отбори при всеки гол във вратата на ЦСКА и Литекс :lol: :lol: :lol:

Все едно ще се промени нещо... ама който каквото го радва.
Последна промяна от milan199440barca на 05 авг 2011 00:25, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

familyjewels
Контакти:

Мнениеот familyjewels » 05 авг 2011 00:24

Аз не съм религиозен, но се молих да отпаднете... защото сте нагли, защото сте гротескни, но много обичате да приписвате вашите качества на други.. с някакава неоправдана и незаслужена гордост.
Спартак Търнава са били голям отбор някога, но скоро надали ще бъдат.. Вие обаче никога няма да бъдете!.. и никога не сте били!

Е ти просто се изложи.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 авг 2011 00:25

Кашчей, много добре знам какво е "черно тото". Има го навсякъде, Левски го е прилагал най - много и се надявам да ни изхвърлят от всякакви състезания.
А това за величието се излагаш. Моля те!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 авг 2011 00:25

Не знам, вече много време не може да ми спре ядът. Не от това, че отпаднахме, това винаги може да се случи, но просто от такъв отбор не е редно... Не знам какво лафят накои, че не сме били истински фенове и тем подобни глупости, когато си нямат идея кой на колко мача е бил и по-важното, кой колко го боли. Така е, всеки има свое мнение и всеки го боли по собствен начин, но наистина, трябва да се признае очебийното, а то е, че играхме много зле в тези два мача. Не заради друго, а защото противникът ни си заслужаваше няколко гола във вратата. Съгласен съм, че са тактически грамотни, съгласен съм и че играха прибрано и умно, но един отбор, какъвто претендираме да сме, трябва да може да се справи с такъв тип игра. Поне да имахме някакви положения като с БАТЕ и Жилина. Аз лично мисля, че надиграхме наистина ДОБРИЯ отбор на БАТЕ, но нямахме шанс тогава. Имахме безброй положения, както Литекс в първия мач с Висла, но не вкарахме. Сега обаче, е различно, нямаше я играта. Колкото и нови да има, това не е оправдание. Във много други отбори има много нови и все пак се сработват донякъде поне....Та така, хора, аз разбрах, че съм псевдо фен и тем подобни, но как при тази игра, при тези "успехи", стадион и много други, ще накарате младите левскарчета да идат и да гледат мач? Майната ми на мене и на такива подобни идиоти, но как ще се запали един човек да отиде на мач?! На мен никой не ми е насаждал "синята идея", понеже в семейството сме "разноцветни", но от малък съм избрал Левски, а защо не мога да кажа, просто отборът ме е грабнал. Кой ще бъде грабнат с тази игра, с такива мачове?! Не казвам, че сме много по-слаби от предходни години, както и да не си подкрепяте отбора. Добре, правете го, но не сляпо. Когато едно нещо е очеизвадно, то няма как да го замажем. Отпаднахме от Лига Европа, сега ни остава само "А" група, а аз съм много ядосан, но ако Гонзо бъде оставен му пожелавам успех с Левски. Най-важното ми пожелание е да подходи по-смело, защото смятам, че страхът ни изяде в тези мачове, а и ще ни пречи в бъдеще. Левски трябва да атакува, трябва да играе за хората и ще победи, защото именно, когато хората видят, че Левски играе за тях, тогава и те отиват и "играят"(викат) за Левски.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 05 авг 2011 00:26

Йовов има вина, че нищо не игра и изтърва дузпата, Гонзо има по-голяма вина, защото е най-некадърният треньор в историята на Левски и го е пуснал в игра заедно с ония капут Младенов, Батков има още по-голяма вина, че държи Гонзо като треньор трета година. Най-голяма вина обаче имат повечето фенове, които и сега защитават Гонзо и отбора, защото за три години те не пожелаха промяната, не пожелаха Гонзо да бъде изметен от Левски, не пожелаха Левски да има треньор, не го пожелаха, за да можем да стигнем до такъв погром - нямаме никаква идея за игра, направо сме жалки, и при Вуцов и при Кокала не сме били толкова зле. Не е левскар този, който подкрепя Гонзо в този момент, а този, който желае оставката му, защото единственото нещо до което може да ни доведе Гонзо е Гибел!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2011 00:26

familyjewels написа:
Аз не съм религиозен, но се молих да отпаднете... защото сте нагли, защото сте гротескни, но много обичате да приписвате вашите качества на други.. с някакава неоправдана и незаслужена гордост.
Спартак Търнава са били голям отбор някога, но скоро надали ще бъдат.. Вие обаче никога няма да бъдете!.. и никога не сте били!

Е ти просто се изложи.

сигурно съм се изложил.... кое ви е голямото на вас, че ми се губи в мъглата?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 авг 2011 00:26

вече усмислих случилото се и пиша тези редове много спокоен.Видях мнението на Делянски за здравето,което ми хареса.
Някой ден и аз ще го успокоя-все пак ми изглежда свестен човек.
При нас положението е следното.
Къде е Наско-ами на сафари,добре бе защо нали имаме мач с Тампере.
Кво правим днес 0:1-феновете напускат-защо бе хора,къде отивате.Обяснение-ами едната част от агитката казала на другата спрете с факлите онези се разсърдили и си тръгнали нищо че пътували 1400км.
Милиев излиза бил с извадено рамо,счупена ключица и бла бла.Тия обръщат мача и в 65мин разсърдените фенове си идват на стадиона.Червен картон за Спартак,след 3-4 Грийн си мисли че вече е в Син Сити и някой селянин го е удари без да иска.
Йовов цяла седмица се говори че е контузен играе 120мин.Вадиш Цветков вкарваш крило.
Този сценарий от днес не е ли малко абсурден-някой трезво мислещ ще ме фрасне ли кво става.
След мача:
Батков-издръжката за три месеца отиде по-дяволите-Жалко!!!!!!!!!!! Аз да попитам г-н Батков г-н Иванов вие днес какво направихте.И двамата ли си дадохте сметка че 4-кръг щяха да ни убият.Не съм фен на Диков ама обръщалката днес е перфектна.
Гонзо споменаваш думата МЪЖЕ.Било свършено нека сме мъже-някак не ми се връзва това ТИ и МЪЖ.
В Турция ври и кипи-господа в син екип и синя ВЯРНОСТ вие спите ли спокойно,аз днес няма да мога да заспя,защото ми е кофти,защото ме БОЛИ не за вас всичките в сини цветове-боли ме за името на отбора.
Днес в този момент ЛЕВСКИ Е САМО НА НАС ФЕНОВЕТЕ НЕ И НА ВАС.Ако само един от вас в момента е в къщи при мен и гледа ситуациите от мача заедно с мен-незнам дали ще ги догледа.
Еди колега от червените каза нещо по-горе че ние феновете сме виновни за всичко.Сега като се замисля май ще излезе прав.
Те се гаврят с нас бият два пъти Берое и Славия и те отново са велики.
Гонзо-каза че трябва да сме мъже.Дано изпълниш заръката си-дотогова Ти за мен си оставаш просто едно малко човече.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Radio Werewolf
Контакти:

Мнениеот Radio Werewolf » 05 авг 2011 00:26

Тежка загуба, но няма какво да правим драми сега. То не беха Словани, Люцерни, Беверени, Алстове в миналото. Нищо ново под слънцето. Истината обаче е, че догодина за да имаме какъвто и да е шанс да играем в групи то трябва да станем шампиони. Ако не в ШЛ то поне като селяните сега да имаме възможност за "поправителен". С този мизерен коефициент няма да влезем в групите на УЕФА никога ако играем като заели второ място или носители на купата.
Изображение

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 05 авг 2011 00:27

Видяхте ли сега поставен непоставен сичко е в отбора а не какъв отбор ще ти се падне.
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

familyjewels
Контакти:

Мнениеот familyjewels » 05 авг 2011 00:27

Кашчей написа:
familyjewels написа:

Е ти просто се изложи.

сигурно съм се изложил.... кое ви е голямото на вас, че ми се губи в мъглата?

Губи ти се в замъгления мозък. Дори и да не сме били големи (макар, че сме), няма как да ми кажеш дали някога ще бъдем. Не можеш да предвидиш бъдещето. Ти не си Господ.
Последна промяна от familyjewels на 05 авг 2011 00:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”