Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот Mickey Mauser » 05 авг 2011 00:21

Avanti_Ragazzi написа:
batmanlevski написа:аз като разправях да вземат Наско Курдов само запалянковците ме подкрепиха,те взеха дървото даниел димов и той обърка мрежите .димов и Иво Иванов вън от Левски

Абе едно е да ядеш таратор,друго е да лапнеш от краставицата,киселото мляко и да пиеш малко вода и после да жабуркаш!!!!Едното е таратор а другото е НИЩО!!!Не става само със зимане на играчи,трябва и треньор за тях!!!

Таратора е лятна супа,..тоест-чорба..Обичам таратор за предястие... :lol:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

urkoto

Мнениеот urkoto » 05 авг 2011 00:22

Ами така става като си купувате моралните шампионски титли - разкриват ви всякакви европейски анонимници!!! :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 05 авг 2011 00:22

mitni4arq написа:Батков с нова глупост:Имаме прекалено силен отбор за БГ първенството

що е човека каза че сте морани шампиони такива останахте :shock:
Последна промяна от MONK1TO на 05 авг 2011 00:23, променено общо 1 път.
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 05 авг 2011 00:22

nascko написа:
nikita33 написа:
batmanlevski написа:аз като разправях ,че Наско Курдов трябва да е в Левски само заплаянковците ме подрепиха днес можеше да вкара поне 2-3 гола ,той поне това го може

Не ви трябва Курдов,а няколко добри Български съдии!!!

Ами като ги хванахте всичките? Де що се движи със свирка и байряк, Джуджедто от микре :lol: и ти като негов асистент го нацепихте! :)

Не,не вашето лоби е непоклатимо,веднъж и срещу вас да свирнат дузпа вие бяхте забравили какво е това!!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 05 авг 2011 00:22

CTAHKO написа:
B__A__N__DA__TA написа:Лошото за отбора на Левски, тепърва предстои..с такива :o фенове

+1

А лошото за БГ футбола е,че Левски вече няма мачове в ЕКТ,докато противниците на отбора имат още предстоящи мачове.Познай какво ще е във форумите на тези отбори при всеки гол във вратата на ЦСКА и Литекс :lol: :lol: :lol:

Ще се повторя...: ВИНАГИ съм зад отбора си и в добро и в лошо :!: Сигурен съм,че ЦСКА ще се представи много по-достойно ,както винаги е било ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 05 авг 2011 00:22

johny написа:и още нещо.току що хубавия коефициент на левски от сезон 2006/2007 вече няма да има никакво значение,догодина дори и в този кръг левски няма е поставен.коефициента на България също се срина и от 21 място сега сме на 28 :mrgreen:

Заради шампионските изцепки :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

reformator
Контакти:

Мнениеот reformator » 05 авг 2011 00:23

Гьонсурата гонзо да се маха. Докога тоя ще дерибейства в ЛЕВСКИ без елементарно отношение към играта и феновете. Питат го защо играе Тасевски, а Арс е резерва, Той казва че Той решавал кой ще играе. Защо Младенов играе от ляво, а Йовов отдясно и Той отговаря, че Той бил решил така. Днес Той решил Йовов да играе 120 минути. Мърша.
Такива дето, от кумова срама нямат обяснение, камо ли логическа аргументация, нямат място в отбора на народа.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 авг 2011 00:23

Брат ми,къде виждаш,че нашия играе първо с топката не знам?! Закача му десния крак и онзи пада,нарушението е отзад..чиста дузпа!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 авг 2011 00:23

Chivas написа:Гонзо извади Цветков, защото днес беше абсолютно незабележим на терена. Вие не гледахте ли мача ?!?!?! Та той нямаше един сполучлив пробив или добър извеждащ пас...

А друго забеляза ли че до влизането на Калво ние нямахме дясно крило и Йовов постоянно влизаше в центъра зад нападателя точно на мястото на Цветков и той беше принуден в по-голямата част от времето,което прекара на терена да играе изнесен вдясно?Друга грешка според мен добре сменяш Цветков но замени го с Тасевски ,а оставиха Йовов с половин тренировка да се мъчи 120 минути при това на пост на който той вече няма нужните качества.Вярно е и друго че,контузията на Милиев обърка и смените и че един от двамата фигуранти Младенов и Йовов трябваше да остане на терена до края.Но точно тук е и грешката на Гонзо че се предовери на играч с 1 тренировка за 10 дни да е титуляр.

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 05 авг 2011 00:24

B__A__N__DA__TA написа:
CTAHKO написа:
B__A__N__DA__TA написа:Лошото за отбора на Левски, тепърва предстои..с такива :o фенове

+1

А лошото за БГ футбола е,че Левски вече няма мачове в ЕКТ,докато противниците на отбора имат още предстоящи мачове.Познай какво ще е във форумите на тези отбори при всеки гол във вратата на ЦСКА и Литекс :lol: :lol: :lol:

Ще се повторя...: ВИНАГИ съм зад отбора си и в добро и в лошо :!: Сигурен съм,че ЦСКА ще се представи много по-достойно ,както винаги е било ;)

Прав си!Няма да отпадне с дузпи,а в редовното време :mrgreen:

Върни се в “Архив”