Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2011 00:18

B__A__N__DA__TA написа:Лошото за отбора на Левски, тепърва предстои..с такива :o фенове

+1

А лошото за БГ футбола е,че Левски вече няма мачове в ЕКТ,докато противниците на отбора имат още предстоящи мачове.Познай какво ще е във форумите на тези отбори при всеки гол във вратата на ЦСКА и Литекс :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 05 авг 2011 00:19, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 авг 2011 00:19

batmanlevski написа:аз като разправях да вземат Наско Курдов само запалянковците ме подкрепиха,те взеха дървото даниел димов и той обърка мрежите .димов и Иво Иванов вън от Левски

Абе едно е да ядеш таратор,друго е да лапнеш от краставицата,киселото мляко и да пиеш малко вода и после да жабуркаш!!!!Едното е таратор а другото е НИЩО!!!Не става само със зимане на играчи,трябва и треньор за тях!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 05 авг 2011 00:19

Интересно,дали сега сините фенове ще се върнат в тая тема да ни се смеят,че се излагаме в Европа,защото в България купуваме съдии :roll:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 05 авг 2011 00:19

harka1914 написа:
plamenst7 написа:След такива мачове не ме е срам толкова от загубата, колкото от бълващите помия псевдо левскари. ЖАЛКИ СТЕ!!!Един съвет-вземете си сменете клубните пристрастия. Левски няма нужда от вас. Толкова помия дори фенове на ЦСКА не са изливали върху отбора. Дано колкото се може по-малко от вас бъдат на стадиона в следващите мачове, защото с вас отбора ни е обречен на провал.Вие сте фенове на титли и победи, а не на Левски.Ако всички бяха като вас , повечето отбори трябваше да играят на празни трибуни.Срам ме е от вас.

Значи от нас те е срам, така ли? А не те е срам от европейските мегаспектакли с участието на нашите сини герои срещу Беверен, Тампере, Жилина, Бате, Дебрецен и сега със Търнава??? Не те е срам от тези, които само за няколко години донесоха толкова срам и мъка на синя България?!? Е пич, значи си много сбъркан, честно!

П.П. Не съм фен само на титли и купи и се наслаждавам и радвам на хубавата игра, дори когато не е съпроводена със резултати(справка: мача с Лил в софия, както и мачовете от ШЛ на Левски), но когато отпадаме по такъв начин и с такава игра от някакви коне-анонимници, начело с ОСМОКЛАСНИКА и алчното шкембе, е от това ме е срам!

Лесно е стани фен на друг отбор и няма да има от какво да се срамуваш. Най-добре на такъв който не играе в Европа, защото иначе срама ти е неизбежен.

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 05 авг 2011 00:19

Батков с нова глупост:Имаме прекалено силен отбор за БГ първенството
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 авг 2011 00:20

Без да чета старите мнения предполагам,че главния виновник ще излезне Йовов..Че,той нямаше място на терена е ясно.Но за мен,а предполагам и за всеки трезвомислещ човек главния виновник е г.иванов. Този човек от жива Легенда стана палячо. Не може цял мач да водиш и резултата и противника да са нарисувани за контраатаки и ти да играеш без бързи крила.То се видя надъхания Райков каква свежест внесе. Не може да пуснеш Милиев да си ходи и да не вземеш качествен футболист на негово място..Не може в отбора ти да има всичко на всичко 3 централни защитника готови за игра,от които 2ма да не са във форма,а един да се е присъединил към отбора преди 2 седмици !!!!!! Не може Станчев да е алтернативата на Мулдер,който май от 7-8 месеца няма силен мач. Играчите,които взехме ми харесват.Харесвам селекцията,но явно просто идиота не се е сетил,че на някои постове няма алтернатива. Играем без крила,в групата има 3 защитника,ако недай си боже Арш се контузи какво правим? Пак пускаме Йовов нападател?
Мача..логично изгубихме.Детинска грешка при дузпата и доста тъпо отиграване,като цяло,но това да ни беше проблема. Събудиха се в последните 15-20 мин от продълженията,където вместо да ги смачкаме с човек повече,благодарение на Грийн и страха пак пазехме резултат. Срамна игра,и срамна загуба.И то не заради резултата,който не е толкова страшен,а заради страхливата игра.Не може от 20тата минута да пазиш резултат и да риташ топката напред. Хайде да видим как ще ги вдигнат за следващия мач и още колко мача ще изиграят Йовов,Грийн и Младенов
110 години любов!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 авг 2011 00:20

mitni4arq написа:Батков с нова глупост:Имаме прекалено силен отбор за БГ първенството

То ще се види. Не бием ли Славия ми е ясно какъв отбор имаме...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 авг 2011 00:21

plamenst7 написа:
harka1914 написа:
plamenst7 написа:След такива мачове не ме е срам толкова от загубата, колкото от бълващите помия псевдо левскари. ЖАЛКИ СТЕ!!!Един съвет-вземете си сменете клубните пристрастия. Левски няма нужда от вас. Толкова помия дори фенове на ЦСКА не са изливали върху отбора. Дано колкото се може по-малко от вас бъдат на стадиона в следващите мачове, защото с вас отбора ни е обречен на провал.Вие сте фенове на титли и победи, а не на Левски.Ако всички бяха като вас , повечето отбори трябваше да играят на празни трибуни.Срам ме е от вас.

Значи от нас те е срам, така ли? А не те е срам от европейските мегаспектакли с участието на нашите сини герои срещу Беверен, Тампере, Жилина, Бате, Дебрецен и сега със Търнава??? Не те е срам от тези, които само за няколко години донесоха толкова срам и мъка на синя България?!? Е пич, значи си много сбъркан, честно!

П.П. Не съм фен само на титли и купи и се наслаждавам и радвам на хубавата игра, дори когато не е съпроводена със резултати(справка: мача с Лил в софия, както и мачовете от ШЛ на Левски), но когато отпадаме по такъв начин и с такава игра от някакви коне-анонимници, начело с ОСМОКЛАСНИКА и алчното шкембе, е от това ме е срам!

Лесно е стани фен на друг отбор и няма да има от какво да се срамуваш. Най-добре на такъв който не играе в Европа, защото иначе срама ти е неизбежен.

Пламен Илиев не става за дузпаджия. Посредствен вратар е. Само за малки отбори. Мястото му е резерва в Левски.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 авг 2011 00:21

:) :) :) БЯТКАВ , ГОНЗО И ЙОВОВ .... ПЪТЯ И АСФАЛТА :) :) :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

johny

Мнениеот johny » 05 авг 2011 00:21

и още нещо.току що хубавия коефициент на левски от сезон 2006/2007 вече няма да има никакво значение,догодина дори и в този кръг левски няма е поставен.коефициента на България също се срина и от 21 място сега сме на 28 :mrgreen:

Върни се в “Архив”