Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samo levski
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот samo levski » 04 авг 2011 23:46

[quote="БАТЭ"][quote="ivo77"]Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината. :mrgreen:
връщаме се да го набием на свинете това е имал предвид

fen1914

Мнениеот fen1914 » 04 авг 2011 23:47

Йовов няма никаква вина. Друг е въпросът, че в този мач не трябвяше да го пуска. Цяла седмица се възстановява от контузия, само една тренировка и хайде - цял мач. Първото полувреме мачът вървеше перфектно и като резултат и като игра. Вместо да подсили халфовата линия и да задържи резултата, "треньорът" се изздъни при първия проблем. То не беше крещене, не бяха нерви, един треньор трябва да запази самообладание и да го предаде на футболистите. Този нервак предаде само напреженеие и грешките не закъсняха - типичен пример глупостта на Грийн. Този псевдотреньор съсипа формата на добри футболисти като Грийн и Мюлдер, а в защита няма идея какво да прави. Халфовата линия е пълна дупка, За жалост няма Дембеле и Жоазиньо, които да компенсират липсата на тактика. Батков, вместо да се инати като комсомолски секретар на партийно събрание, да вземе да извика Наско Сираков иначе мъка, мъка и така не се знае до кога. С този треньор ще се борим тройката.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 авг 2011 23:47

Thsmith написа:Не е истина някой колко жалки стават и колко ниско падат... Все едно е дошъл края на света след тоя мач...

Направо ме хваща срам от такива изпълнения... Първо след мача се ядосвах, че в понеделник ще сме 1000 души максимум на стадиона и като цяло следващите мачове ще е пустош... сега обаче съм радостен, че поне на стадиона ще са само истински хора и Левскари...
Тази тема направо може да се заключи вече... никой не коментира мача, а само си излива злобата и псува...

1000, но верни и истински Левскари! Не е истина колко заблудени има в този форум, вие сте фенове на Левски, колкото аз на крикета!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 авг 2011 23:47

Като ви слушам си представям как навремето щяхте да пенсионирате Баджо и да забиете главата му на кол след онази дузпа (които не знае за какво става дума няма нужда да ми отговаря... с пубертети нямам желание да споря)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 04 авг 2011 23:47

Sofiaatowern написа:ЛЕВСКАРИ УТРОТО Е ПО-УМНО ОТ ВЕЧЕРТА! Ще ВИДИМ ИЗЯВЛЕНИЯТА УТРЕ И КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ НЕЩАТА И ТОГАВА ЩЕ СЪДИМ ЗАСЕГА СМЕ ПАС!

Прав си всичко зависи от жребия утре :lol:
Утре ще видим как ще се развия нещата :lol: лошото е че Баткоff каза, че нямало да има промени..??? :!: :?:
И ще трябва да търпим младия "специалист" поне до трети кръг.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 авг 2011 23:48

Neron написа:LaRgo стани цскар и толкова стига плямпа глупости.

Никога няма да стана цскар, но в момента това не ми пречи да ме е срам, че съм Левскар.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 04 авг 2011 23:48

Знаех, че ни чака тежка година с Гонзо за треньор, на 90 % бях сигурен, че ще е нулева, на 100 % бях сигурен, че ще има излагации, но след днешният мач осъзнавам, че ни чака нещо много по-лошо от изброеното. Ако Гонзо продължи да ни е треньор ще се молим да ни поеме Вуцов дори или Кокала, за да се махне това недоразумение. Но за всичко това е виновен само и единствено Батков, защото именно той позволи Гонзо да коли и беси 3 години на герена и ето до къде ни докара.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 04 авг 2011 23:48

Браво на Рисп, Райков, и от части Гаджев и Арс. Всички други бяха трагични. Някаква идея какво стана с Грийн? Оня напсува ли го, кво?
Изображение

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Бойкотът

Мнениеот Блутуг » 04 авг 2011 23:48

Обръщам се към всички истински привърженици на "Левски".
Призовавам ви към абсолютен бойкот на мачовете на отбора .Да! За мен е лесно - не съм от София , а от Пловдив и лесно няма да присъствам на мачовете.Но ви призовавам вас - от София - нека покажем пътя на Гонзо , Д.Младенов и Хр.Йовов - OUT!!!
Тези които следят форума могат да видят моята позиция .До днес винаги съм бил за това на Г.Иванов да му бъде даден шанс да покаже , че МОЖЕ!.До днес , когато той доказа , че нищо , ама АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ТАЗИ ИГРА!.оКазвам го с болка , затова , че много държах на Гонзо и му имах пълно доверие.Всичко си има обаче някаква граница.Георги Александров Иванов е пълен НЕВЕЖА.Майната му на дузпите в мача със Спартак Търнава.Да допуснеш обаче този резил - значи не си за ЛЕВСКИ.Да говориш , че ЛЕВСКИ трябва да покаже че е ГОЛЯМ с мачовете от старта на първенството , означава ,че си НЕВЕЖ!!! Защото ЛЕВСКИ винаги ще е ГОЛЯМ , но ти ГОНЗО , за мое голямо съжаление ще си останеш ДРЕБЕН!!!
Призовавам ви да не ходите на мачовете на отбора - НИТО ЕДИН - ДОКАТО ГОНЗО Е ТАМ ГОСПОДИН!!!Чумството на отговорност към ТРАДИЦИИТЕ И ЦЕЛИТЕ НА КЛУБА ПОВЕЛЯВАХА ПОНЕ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА-той НЕ ГО НАПРАВИ ! НЕКА Я ПОИСКАМЕ НИЕ - НИЕ ВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛЕВСКИ !!!
Искам да подчертая , че тази ми позиция не е плод на афект от резултата- бях решил да пусна темата НЕЗАВИСИМО ОТ КРАЙНИЯ ИЗХОД НА ДВУБОЯ .- още от момента , когато видях двама от "любимците ми" в състава - даниел младенов и христо йовов.Нищо не искам да коментирам за днешния мач , освен казаното в предишното изречение.ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО - ЩО ЗА УРОД Н Е Г Р А М О Т Е Н И НЕВЕЖ ИМАМЕ ЗА ТРЕНЬОР!
А иначе нека Симеон Райков да си стои резерва ...Може би трябва да вкара 90 гола за минута за да започне титуляр...А христо йовов и даниел младенов трябва да си вкарат толкова автоголове за да ги ИЗГОНЯТ!!!!!!! от отбора.
Разбира се всеки има право на мнение- и аз и вие .Смятам обаче , чме днес и "слепците" прогледнаха- АКО НЕ СА - ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЗА ТЯХ.Глупавите приказки за подкрепа в трудните моменти са един фарс от манипулатори ...
НИКОГА НЕ Е СРАМНО ДА ОТПАДНЕШ ОТ КСОГОТО И ДА БИЛО - ВЪПРОСА Е ЗАЩО И ПО КАКЪВ НАЧИН СЕ Е СТИГНАЛО ДО ТОВА--ТОВА Е ВАЖНОТО ЗА МЕН!

САМО ЛЕВСКИ !!!ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВЪПРЕКИ ЕДНИ ИЛИ ДРУГИ!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 авг 2011 23:48

LaRgO написа:
delqnski47 написа:Всичките БГ отбори са евроидиоти бе братле!

ЦСКА никога няма да загуби от такъв отбор.

Няма значение от кой падаме,пич!Накрая се гледа резултата,а той е:
ФУТБОЛЪТ НИ Е СЛАБ!Коефицентите...ниски!
Аз се чудя за какво изобщо си хабите нервите!Знам,че сега е лесно да говоря следното клише,но скоро няма да се оправим!Вижте стадионите,вижте ДЮШ,вижте играчите....
Може и да стане нещо хубаво за година две,но след това,типично по бългерйън,всичко се срива!Ей така изведнъж!Не знам дали сте го забелязали това!
Затова пичове ДА НЕ ВИ ЕБЕ!Пийте си биричката и да ви е през к***! ;) Аре наздраве!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”