124 написа:Кого коментираш,бе-ние слагахме седалките на Герена,преди мача с Литекс 99,ти къде беше бе,господин левскар?
Само на това ще ти отговоря, щото на другото не виждам смисъл. Преди мача 99-та с Литекс ходих на Герена и слагах седалки. А дори е възможно да съм имал повече присъствие от теб там, щото седалките се слагаха накрая. Преди това, поне седмица-две, боядисвахме, режехме и изкоренявахме дърветата от пътеките на входовете който толкова бяха обраснали, че беше невъзможно да ходиш по тях изправен, дори и приклекнал беше трудно. Тъй че, аз не съм точния адрес на който да отправяш подобните си обвинения.
Продължавам да отстоявам мнението си, че има нещо гнило в Дания, що се касае публиката ни в последната година. Виж актуалната статия в страницата на Сектор Б. В нея продължава да се иска смяна на треньора направил ни шампиони. Не знам кога ще спре целия тоя фарс. Когато влезнем в групите на ШЛ или когато излезнем от тях!? Просто съвсем скоро някой ще се червят заради плюнките си по Велев, така както съвсем на скоро се червяха за меко казано неуместната си позиция към Гонзо по средата на първия полусезон. И защо да съм псевдо фен, защото си имам собствено мнение различно от наложилото се в сред повечето хора ли? То моето беше различно и когато се говореше против Гонзо, а кой излезна псевдо фен от цялата ситуация в конкретния случай, мисля всички видяха! А скоро много хора ще изпитат дежа вю!