Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СинЕкстремист
Контакти:

Re: Искам си мачовете в Европа!

Мнениеот СинЕкстремист » 05 юни 2009 00:53

124 написа:Кого коментираш,бе-ние слагахме седалките на Герена,преди мача с Литекс 99,ти къде беше бе,господин левскар?

Само на това ще ти отговоря, щото на другото не виждам смисъл. Преди мача 99-та с Литекс ходих на Герена и слагах седалки. А дори е възможно да съм имал повече присъствие от теб там, щото седалките се слагаха накрая. Преди това, поне седмица-две, боядисвахме, режехме и изкоренявахме дърветата от пътеките на входовете който толкова бяха обраснали, че беше невъзможно да ходиш по тях изправен, дори и приклекнал беше трудно. Тъй че, аз не съм точния адрес на който да отправяш подобните си обвинения.

Продължавам да отстоявам мнението си, че има нещо гнило в Дания, що се касае публиката ни в последната година. Виж актуалната статия в страницата на Сектор Б. В нея продължава да се иска смяна на треньора направил ни шампиони. Не знам кога ще спре целия тоя фарс. Когато влезнем в групите на ШЛ или когато излезнем от тях!? Просто съвсем скоро някой ще се червят заради плюнките си по Велев, така както съвсем на скоро се червяха за меко казано неуместната си позиция към Гонзо по средата на първия полусезон. И защо да съм псевдо фен, защото си имам собствено мнение различно от наложилото се в сред повечето хора ли? То моето беше различно и когато се говореше против Гонзо, а кой излезна псевдо фен от цялата ситуация в конкретния случай, мисля всички видяха! А скоро много хора ще изпитат дежа вю!
Последна промяна от СинЕкстремист на 05 юни 2009 00:56, променено общо 1 път.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

ne sam evroidiot
Контакти:

Мнениеот ne sam evroidiot » 05 юни 2009 00:54

сакън таз дума ЕВРОПА не я сповенаваи ,че още се носи славата на ЕВРОИДИОТИТЕ по света

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 05 юни 2009 00:58

ne sam evroidiot написа:сакън таз дума ЕВРОПА не я сповенаваи ,че още се носи славата на ЕВРОИДИОТИТЕ по света

Вторите в класирането да не се обаждат и да не правят коментари относно настоящите шампиони на България. Гледайте си Лига Европа, а ние отиваме към групите на Шампионската Лига, че бързаме!Изображение КРАЙ!!! :mrgreen:
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 05 юни 2009 01:08

СинЕкстремист написа:
124 написа:Кого коментираш,бе-ние слагахме седалките на Герена,преди мача с Литекс 99,ти къде беше бе,господин левскар?

Само на това ще ти отговоря, щото на другото не виждам смисъл.

Абе,то накрая ще стигнем до консенсус,ама горе ще стане ли?Естествено,че трябва треньор на Левски,ама кой ти вдява?Аз съм много вътре в нещата-сега Захата си тръгва,кой ще ни тренира вратарите?Смятам,че проблемът не е толкова във Велев,колкото в екипа му-как мислиш?Съгласен съм,че имаме достатъчно футболисти,за да изпълним задачата,ама трябва някой да ги нареди!Затова ми е мнението,че ръководството трябва да си опича акъла,ама де да видим...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 05 юни 2009 01:09

СинЕкстремист написа:
ne sam evroidiot написа:сакън таз дума ЕВРОПА не я сповенаваи ,че още се носи славата на ЕВРОИДИОТИТЕ по света

Вторите в класирането да не се обаждат и да не правят коментари относно настоящите шампиони на България. Гледайте си Лига Европа,[u] а ние отиваме към групите на Шампионската Лига, че бързаме![/u]Изображение КРАЙ!!! :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
Гледай да не срещните отбор от Малта.
Тогава е КРАЙ. :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 юни 2009 01:19

Ами аз самия твърдях, че нежелая Велев да ни е треньор... и за групите на лигата , няма да ни помогне точно той.Трябва ни чужд спецялист, обаче от там става една каша... паритеее, оговорките, че ако ни вкара в групите на лигата или направи европробив в лига европа, ще остане, ако ли не ще бъде уволнен, или нещо подобно.... ПРазни приказки, некаа човека се докаже.Сега не ставаме шампиони с най-убедителната си игра... имахме много загуби, можем да завършим с равен брой точки с ЦСКА и тогава само мачовете в директните збласъци ни правят шампиони... което не значи много, то значи че и Велев и Пенев толкова ги и бива като треньори де, а не че нивото ни е толко голямо , че грандовете губят от секи.Обаче има нещо друго, човек може да се променя, да си мени мисленето, и според мен, трябва да се остави Велев да поработи.Даде заявка човека.Сега подчертавам , че и аз не му бях фен и все още сам резервиран към него, обаче все повече започвам да го подкрепям, все повече и повече.УСПЕХ на ЛЕВСКИ и в часност на Велев !

някъде по нагоре се написа , че на стадиона ходели и псевдофенове и аман от тях направо.... абее псевдо или не , ние не сме тези дето ще определяме, щом човека е фен на ЛЕвски нека си е фен на Левски.Обаче тая омраза помежду ни, не е хубава СПОРЕД МЕН>ИЗКАЗВАМ СИ МНЕНИЕТО.Става страшно вече да се иде на мач , щото може някои пияница да реши , че аз не съм точно 100% фен на Левски, щото видите ли гледам по обективно на нещата, и да земе да скочи да ме бие.На мача с Вердер, няма да го забравя, при 0-3 се обърнах наляво в сектора и там се ясаха 5-6 човека, обръщам се надясно и виждам още една група се млати и рита, обръщам се нагоре и гледам някакви типове със сини шалове се кюскат, като ставаше дума за 10-тина човека.Видях на излизане от стадиона пребит чернокож в храстите в тревата !!!ОПОМНЕТЕ С ЕМАЛКO БЕ, похвално P О К Л О Н , че заделяте пари за мачове и гладувате и не пушите и така цяла седмица, обачее секи има право да е на стадиона бе... това се случи преди около 3 години, сега пак може да се случи.Изруди сякакви.Това, че някои си е отделял от залъка за да ходи на мачове цял сезон е похвално, амаа е тъпо аз като реша да ида на мач на ЛЕвски срещу Копенхаген за влизане в групите да кажем, някой да скочи и да ме пречука и то от \' моите \'.в сектор Б... Да де може и това да е единствения мач на които отивам за календарната година ама се пак... говоря примерно, ходил сам на повече мачове .... !
:|
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 05 юни 2009 01:20

124 написа:
СинЕкстремист написа:

Само на това ще ти отговоря, щото на другото не виждам смисъл.

Абе,то накрая ще стигнем до консенсус,ама горе ще стане ли?Естествено,че трябва треньор на Левски,ама кой ти вдява?Аз съм много вътре в нещата-сега Захата си тръгва,кой ще ни тренира вратарите?Смятам,че проблемът не е толкова във Велев,колкото в екипа му-как мислиш?Съгласен съм,че имаме достатъчно футболисти,за да изпълним задачата,ама трябва някой да ги нареди!Затова ми е мнението,че ръководството трябва да си опича акъла,ама де да видим...

Просто мисля, че един сезон не е достатъчен, за да може да се оцени работата на един треньор. И въпреки това титлата говори като резултат в негова полза. Мъри се представи по-зле първия си сезон в Левски, след това обаче помним какво стана. Мисля, че не трябва да се търси под вола теле, нито пък е уместно след спечелена титла да се пише статия в която да се предвещават провали в Европа. Мисля, че това не е било никога в публиката на Левски. А за другото казах - всичко ще се изясни Август-Септември, кой прав кой крив, но до токава, моя призив е вместо да се говори за бъдещи провали, да го раздаваме по-ведро и оптимистично!

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 05 юни 2009 01:21

BGarmy написа: :lol: :lol: :lol:
Гледай да не срещните отбор от Малта.
Тогава е КРАЙ. :lol:

Втори сте!КРАЙ!!!Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 05 юни 2009 01:26

mormona написа:Ами аз самия твърдях, че нежелая Велев да ни е треньор... и за групите на лигата , няма да ни помогне точно той.Трябва ни чужд спецялист, обаче от там става една каша... паритеее, оговорките, че ако ни вкара в групите на лигата или направи европробив в лига европа, ще остане, ако ли не ще бъде уволнен, или нещо подобно.... ПРазни приказки, некаа човека се докаже.Сега не ставаме шампиони с най-убедителната си игра... имахме много загуби, можем да завършим с равен брой точки с ЦСКА и тогава само мачовете в директните збласъци ни правят шампиони... което не значи много, то значи че и Велев и Пенев толкова ги и бива като треньори де, а не че нивото ни е толко голямо , че грандовете губят от секи.Обаче има нещо друго, човек може да се променя, да си мени мисленето, и според мен, трябва да се остави Велев да поработи.Даде заявка човека.Сега подчертавам , че и аз не му бях фен и все още сам резервиран към него, обаче все повече започвам да го подкрепям, все повече и повече.УСПЕХ на ЛЕВСКИ и в часност на Велев !

някъде по нагоре се написа , че на стадиона ходели и псевдофенове и аман от тях направо.... абее псевдо или не , ние не сме тези дето ще определяме, щом човека е фен на ЛЕвски нека си е фен на Левски.Обаче тая омраза помежду ни, не е хубава СПОРЕД МЕН>ИЗКАЗВАМ СИ МНЕНИЕТО.Става страшно вече да се иде на мач , щото може някои пияница да реши , че аз не съм точно 100% фен на Левски, щото видите ли гледам по обективно на нещата, и да земе да скочи да ме бие.На мача с Вердер, няма да го забравя, при 0-3 се обърнах наляво в сектора и там се ясаха 5-6 човека, обръщам се надясно и виждам още една група се млати и рита, обръщам се нагоре и гледам някакви типове със сини шалове се кюскат, като ставаше дума за 10-тина човека.Видях на излизане от стадиона пребит чернокож в храстите в тревата !!!ОПОМНЕТЕ С ЕМАЛКO БЕ, похвално P О К Л О Н , че заделяте пари за мачове и гладувате и не пушите и така цяла седмица, обачее секи има право да е на стадиона бе... това се случи преди около 3 години, сега пак може да се случи.Изруди сякакви.Това, че някои си е отделял от залъка за да ходи на мачове цял сезон е похвално, амаа е тъпо аз като реша да ида на мач на ЛЕвски срещу Копенхаген за влизане в групите да кажем, някой да скочи и да ме пречука и то от \' моите \'.в сектор Б... Да де може и това да е единствения мач на които отивам за календарната година ама се пак... говоря примерно, ходил сам на повече мачове .... !
:|

Абсолютно е прав човека!
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Ще влезем ли в групите?

Мнениеот glarus_ds » 05 юни 2009 01:30

Хан Крум написа:Остава да разберем дали Лефски може да падне от "Хафнарфьордур" . Според мен могат да се справят , след Тампере всичко е постижимо. И се осъзнайте малко с тази ШЛ , с този отбор 1:17 ще ви се вижда като недостижим подвиг. :lol:

Защо постоянно говорите за нашите провали, а не за вашите Евро-успехи? Отговора е ясен. Защото успехите ви са 5-то място в групите на УЕФА и великите отпадания от Бешикташ и Тулуза!!!
CHELSEA

Върни се в “Архив”