Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
124 написа:Не,че нямаше тръпка в България!Не,че не се радваме на титлата и на победата на 9 май!Обаче там е различно-искам си онези мачове и онзи трепет,различната атмосфера и пламък!Аз съм просто фен на Левски-не ме интересуват финансови кризи и лихвени проценти-искам отборът ми да играе в Европа,и да играе добре!Не се бъркам в работата на ръководството,то е там,за да вземе правилните решения.Нашата работа като фенове е да подкрепим отбора в тежките моменти-направихме го!Не ме интересуват проблемите на Батков,както и никой не ме е питал как събирам средства да подкрепям отбора в половин Европа.Не искам да отпадаме от БАТЕ и Жилина-отбори,които трябваше да бъдат бити на Герена с разлика!Ако някой няма пари да осигурява Левски-да взима съответните решения!
Левски доказа,че може да играе 14 мача в ЕКТ,да влезе в ШЛ,значи няма оправдание,ако заради некадърно управление се насерем!Не ме бърка дали треньор е Велев или Анчелоти-интересуват ме резултатите на Левски,и ако някой си прави сметката да ни залъже с псевдоселекция и после да се крие-много се е объркал!Ако каже-няма пари,това е положението,ще го разбера.Но да ни правят на маймуни-НЕ!Аз,въпреки кризата,съм подготвил средства да подкрепя Левски навсякъде,какво е подготвило ръководството,тепърва ще видим.Обаче насерат ли се-да му мислят!
fcGretna написа:Наистина,първото и досега единствено влизане на ЛЕВСКИ в групите на Шампионската лига,беше като логично следствие на предхождащата го епопея в УЕФА-КЪП,на една изключителна моментна форма,на висока класа на играчите,на еуфорията в цяла синя българия.........А сега...,да,сякаш нещата са други,но не забравяйте,че едва ли и всико е идеално у бъдещите ни съперници,че и даже да бъдат поставяни на едно ниво с ЛЕВСКИ отбори като "Екранес" или пък "Хафнарфьордур"(както беше казано в едно от предишните мнения) и др.подобни отбори (които извън мачовете в родните си първенства имат по 2-3 точки за последните си няколко годишни европейски изяви)....Да,след този предварителен кръг ще дойде и друг,а с него и по-трудни противници,но...кой знае.....може би на принципа на една неписана приемственост(след Мъри,точно Емо да бъде този треньор,който ще се радва на химна на Шампионската лига).....може би....накрая отново онези купища вестници,изписали по-големи и по-малки глупости за ЛЕВСКИ през последната година да бъдат смачкани,запалени и държани в няколко десетки хиляди ръце на ст."Васил Левски" в края на това лято,осветявайки пътя към нови шест мача в групите на най-големите,към нови шест по-добри мача......
СинЕкстремист написа:124 написа:Обаче насерат ли се-да му мислят!
Истината е, че 90% от привържениците на Левски са се насрали, ама като за световно. Цял сезон четем по форумите колко сме зле, как нямаше да станем шампиони и т.н. Е, станахме, сега на същите не им дойде акъла в главата и почват да чертаят, размахвайки пръст и скубейки си косите, провал в европейската ни кампания. Такава истерия и песимизъм никога не е имало сред нас и аз не мога да си обясня от къде дойде. Имали сме много по-слаби сезони, например 97-ма завършихме на 4-то място и отпаднахме от Слован. На два пъти отпадахме от Олимпия, като първия дори имахме уникални футболисти и отбор, същия който стана безапелационен шампион смаза Цесека - панчаревска комуна със 7:1! Но такова чудо не помня да е било. И от къде на къде феновете на даден отбор ще имат претенции към футболистите дали ще се насират или не, след като самите те отдавна са напълнили гащите, че и продължават масирано да се изпускат в тях!? Това е цинизъм и лицемерие!
Не казвам, че трябва да витаем в облаците, но като гледам вероятните ни съперници в Европа за влизане в ШЛ простата логика е на наша страна и говори, че есента трябва 3 пъти да чуем химна на ШЛ на националния стадион. Иначе естествено всичко е възможно, но пак казвам, простата логика на футболните аргументи и достойнства са на наша страна. Аз мисля, че и от БАТЭ и от Жилина бяхме по-добри, попречи ни липсата на шанс, големия късмет на противника и психологическата скованост, най-вече за мачовете с Жилина, породена от истерията след отпадането с БАТЭ. И в тоя ред на мисли, същете дето сте се насрали и създавате нова истерия говорейки предварително за провал, все едно точно това искате да се случи. Всички станахте големи "разбирачи" и "капацитети" на футболната игра, ама в следствие на това престанехте да бъдете истински фенове. Вие сте анти-фенове. Палячовци. Ей такива като вас, дето след отпадането от БАТЭ почнахте да говорите как това не бил "вашия"(!?) Левски, как нямало повече да им ходите и как сте се срамували от футбоолистите си. Аз пък казвам, че ме е срам от такива ******и гъзове, анти-фенове и "капацитети"
КРАЙ!!!
nikola_niko написа:eвала пич, много точно го каза. трябвада застанем плътно зад ръководството и футболистите, пък
каквото господ каже
Хан Крум написа:Остава да разберем дали Лефски може да падне от "Хафнарфьордур" . Според мен могат да се справят , след Тампере всичко е постижимо. И се осъзнайте малко с тази ШЛ , с този отбор 1:17 ще ви се вижда като недостижим подвиг.
Vailo написа:гафа си е изцяло за сметка на Уефа, аз не намирам никаква шега с Левски в цялата ситуация.. по-важно е че в архивите на европейската футболна централа има снимки на двама левскари участници в шампионска лига и хиляди европейци могат да ги видят...а вас чорбета ви има по чернобелите ленти от 1965 само
СинЕкстремист написа:124 написа:Обаче насерат ли се-да му мислят!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта