Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Искам си мачовете в Европа!

Мнениеот sedem_!_dva » 04 юни 2009 23:30

Ами мисленето на автора на темата показва всъщност какво е и на всички левскари, които са изпитали тръпката с Левски в евротурнирите преди няколко години, както тук, така и на гостуванията... просто е неописуемо. :P Това е поредната хубава и смислена тема в нашия форум, която 100 % се препокрива с мойте възгледи за отбора, ситуацията в Левски и идващите евромачове. 8-)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юни 2009 23:32

124 написа:Не,че нямаше тръпка в България!Не,че не се радваме на титлата и на победата на 9 май!Обаче там е различно-искам си онези мачове и онзи трепет,различната атмосфера и пламък!Аз съм просто фен на Левски-не ме интересуват финансови кризи и лихвени проценти-искам отборът ми да играе в Европа,и да играе добре!Не се бъркам в работата на ръководството,то е там,за да вземе правилните решения.Нашата работа като фенове е да подкрепим отбора в тежките моменти-направихме го!Не ме интересуват проблемите на Батков,както и никой не ме е питал как събирам средства да подкрепям отбора в половин Европа.Не искам да отпадаме от БАТЕ и Жилина-отбори,които трябваше да бъдат бити на Герена с разлика!Ако някой няма пари да осигурява Левски-да взима съответните решения!
Левски доказа,че може да играе 14 мача в ЕКТ,да влезе в ШЛ,значи няма оправдание,ако заради некадърно управление се насерем!Не ме бърка дали треньор е Велев или Анчелоти-интересуват ме резултатите на Левски,и ако някой си прави сметката да ни залъже с псевдоселекция и после да се крие-много се е объркал!Ако каже-няма пари,това е положението,ще го разбера.Но да ни правят на маймуни-НЕ!Аз,въпреки кризата,съм подготвил средства да подкрепя Левски навсякъде,какво е подготвило ръководството,тепърва ще видим.Обаче насерат ли се-да му мислят!

Еми и аз искам същото за моя отбор,ама ще видим наесен.
Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 04 юни 2009 23:33

Каквото и да стане, на всички мачове ще съм на Герена, или "Васил Левски"! Дано успеем!
CHELSEA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Ще влезем ли в групите?

Мнениеот bigbonusprize » 04 юни 2009 23:39

fcGretna написа:Наистина,първото и досега единствено влизане на ЛЕВСКИ в групите на Шампионската лига,беше като логично следствие на предхождащата го епопея в УЕФА-КЪП,на една изключителна моментна форма,на висока класа на играчите,на еуфорията в цяла синя българия.........А сега...,да,сякаш нещата са други,но не забравяйте,че едва ли и всико е идеално у бъдещите ни съперници,че и даже да бъдат поставяни на едно ниво с ЛЕВСКИ отбори като "Екранес" или пък "Хафнарфьордур"(както беше казано в едно от предишните мнения) и др.подобни отбори (които извън мачовете в родните си първенства имат по 2-3 точки за последните си няколко годишни европейски изяви)....Да,след този предварителен кръг ще дойде и друг,а с него и по-трудни противници,но...кой знае.....може би на принципа на една неписана приемственост(след Мъри,точно Емо да бъде този треньор,който ще се радва на химна на Шампионската лига).....може би....накрая отново онези купища вестници,изписали по-големи и по-малки глупости за ЛЕВСКИ през последната година да бъдат смачкани,запалени и държани в няколко десетки хиляди ръце на ст."Васил Левски" в края на това лято,осветявайки пътя към нови шест мача в групите на най-големите,към нови шест по-добри мача......

От твоите уста, в божиите уши!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
nikola_niko
Контакти:

Мнениеот nikola_niko » 04 юни 2009 23:40

СинЕкстремист написа:
124 написа:Обаче насерат ли се-да му мислят!

Истината е, че 90% от привържениците на Левски са се насрали, ама като за световно. Цял сезон четем по форумите колко сме зле, как нямаше да станем шампиони и т.н. Е, станахме, сега на същите не им дойде акъла в главата и почват да чертаят, размахвайки пръст и скубейки си косите, провал в европейската ни кампания. Такава истерия и песимизъм никога не е имало сред нас и аз не мога да си обясня от къде дойде. Имали сме много по-слаби сезони, например 97-ма завършихме на 4-то място и отпаднахме от Слован. На два пъти отпадахме от Олимпия, като първия дори имахме уникални футболисти и отбор, същия който стана безапелационен шампион смаза Цесека - панчаревска комуна със 7:1! Но такова чудо не помня да е било. И от къде на къде феновете на даден отбор ще имат претенции към футболистите дали ще се насират или не, след като самите те отдавна са напълнили гащите, че и продължават масирано да се изпускат в тях!? Това е цинизъм и лицемерие!

Не казвам, че трябва да витаем в облаците, но като гледам вероятните ни съперници в Европа за влизане в ШЛ простата логика е на наша страна и говори, че есента трябва 3 пъти да чуем химна на ШЛ на националния стадион. Иначе естествено всичко е възможно, но пак казвам, простата логика на футболните аргументи и достойнства са на наша страна. Аз мисля, че и от БАТЭ и от Жилина бяхме по-добри, попречи ни липсата на шанс, големия късмет на противника и психологическата скованост, най-вече за мачовете с Жилина, породена от истерията след отпадането с БАТЭ. И в тоя ред на мисли, същете дето сте се насрали и създавате нова истерия говорейки предварително за провал, все едно точно това искате да се случи. Всички станахте големи "разбирачи" и "капацитети" на футболната игра, ама в следствие на това престанехте да бъдете истински фенове. Вие сте анти-фенове. Палячовци. Ей такива като вас, дето след отпадането от БАТЭ почнахте да говорите как това не бил "вашия"(!?) Левски, как нямало повече да им ходите и как сте се срамували от футбоолистите си. Аз пък казвам, че ме е срам от такива ******и гъзове, анти-фенове и "капацитети"

КРАЙ!!!

eвала пич, много точно го каза. трябвада застанем плътно зад ръководството и футболистите, пък
каквото господ каже
Левски и Милан най-велики на света!

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 04 юни 2009 23:58

nikola_niko написа:eвала пич, много точно го каза. трябвада застанем плътно зад ръководството и футболистите, пък
каквото господ каже

Това е ясно, но аз не говоря само за тоя момент, всъщност друго имах предвид. Става въпрос за истеричния песимизъм и изкривяване на действителността през неговата призма, говоря за някаква тенденция да се слагат черни очила от нашите привърженици и всичко да се гледа през такива краски, дори и да не отговаря на реалността.

За пореден път ще кажа, че виждам нещата по друг начин и според мен отбора ни е добър, добре окомплектован, добре обигран и сработен покрай изминалия сезон, с добри футболисти и с добър треньор. На фона на това, дори не виждам смисъл от нови попълнения, стига да не продадем някой от добрите си футболисти. И с оглед на изложеното до тук, моите предположения и предвижданя са за добро представяне в Европа, тоест влизане в групите на ШЛ и постигане на нещо повече от това което показахме предния път там, също така и нова титла.

Август-Септември ще видиме кой прав и кой крив. Кой е гледал по-реално на нещата, кой е бил по-близко до действителността в своите коментари и прогнози.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 05 юни 2009 00:04

Остава да разберем дали Лефски може да падне от "Хафнарфьордур" . Според мен могат да се справят , след Тампере всичко е постижимо. И се осъзнайте малко с тази ШЛ , с този отбор 1:17 ще ви се вижда като недостижим подвиг. :lol:
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 юни 2009 00:07

Хан Крум написа:Остава да разберем дали Лефски може да падне от "Хафнарфьордур" . Според мен могат да се справят , след Тампере всичко е постижимо. И се осъзнайте малко с тази ШЛ , с този отбор 1:17 ще ви се вижда като недостижим подвиг. :lol:

Пожелавам ти да гледаш Левски на пролет по ТВ2!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Любопитно: УЕФА „вмести” Георги Иванов-Гонзо във финала на Ш

Мнениеот защо » 05 юни 2009 00:21

Vailo написа:гафа си е изцяло за сметка на Уефа, аз не намирам никаква шега с Левски в цялата ситуация.. по-важно е че в архивите на европейската футболна централа има снимки на двама левскари участници в шампионска лига и хиляди европейци могат да ги видят :) ...а вас чорбета ви има по чернобелите ленти от 1965 само :lol:

Отнехте ни славата служебно, няма спор! :evil:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 05 юни 2009 00:35

СинЕкстремист написа:
124 написа:Обаче насерат ли се-да му мислят!

Истината е, че 90% от привържениците на Левски са се насрали, ама като за световно.

Ти на колко мача на Левски беше тая година?Ти на кого обясняваш,че се е насрал?Ти беше ли в Мездра,беше ли в Ловеч,беше ли в Бургас?Беше ли с отбора,когато беше сринат,беше ли с Локо Пд,беше ли първия кръг с Вихрен?На кого обясняваш за насиране,господин Капацитет?На кого викаш палячо,господин ВЕЛИК ФЕН НА ЛЕВСКИ?Ти си един абсолютен глупак,ти не знаеш как се спестяват пари,за да идеш на мач на Левски,ти си срам за феновете на Левски,ти на какъв се правиш,бе,господин Псевдофен?Кого коментираш,бе-ние слагахме седалките на Герена,преди мача с Литекс 99,ти къде беше бе,господин левскар?Такива като тебе по-добре да не идват на мач,че ми писна от псевдолевскари!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Архив”