Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Батков сега говори пред GONG и каза, че няма да има оставки ЧЕСТИТО
konvoec написа:Именно, човек. Аз никога гласно не съм изразявал негативно мнение, за да не наглетявам излишно. Дадох и шанс, не казвам, че и няма да сме добър отбор, но след първия мач се видяха много слабости. Извинявам се, никакъв не съм, но не може Йовов и Младенов цял мач да държиш, а дори и да започваш с тях. НАЙ-СЛАБИТЕ ИГРАЧИ!!!!!!!!!
Абе Гонзо все едно нарочно искаше да падне. Аз такова малоумие и тъпоглавие не съм виждал. Цяла България вижда че тези двамата пречат на отбора, той тъп но упорит. Да го махат веднага че по-голям срам ни чака. А тия Търнава който ги хване ще им напълни кошницата следващия мач.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Айде и локото отпадна баси дузпите тази вечер
Абе ужасно играха Левски няма спор , Ясен Петров да ви беше останал треньор щеше да ги излъже тия словашки дървета .
- Mickey Mauser
WeAreCSKASofia написа:Айде и локото по левски...
И вие по нас...

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
- Mickey Mauser
WeAreCSKASofia написа:Айде и локото по левски...
И вие по нас...

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
Айде и Локото паднаха на дузпи, черен ден ... 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Айде и локото са аут. Утре като се теглия жребия ще отпаднат служебно и другите два отбора
Айдеее и Локото замина
- ralka_levskarka
- Контакти:
Лека нощ на всички, тея които псуват като каруцари и си мислят, че са на полето ги слагам на ш*тката си, утре заминавам на почивка и възнамерявам да си изкарам добре. Аз по форуми на Литекс и Цска не пиша да им коментирам мачовете без значение от А група ли е от Европа ли е. Изчакайте си жребия и тогава се заяждайте, защото не се знае и вие какво ще направите. И Литекс уж добри ама си паднаха и то с класика.. Кво се кикерите кво се прайте на интернет нинжди.. има два варианта.. единият е ако победите някои от утрешните съперници, които ще ви се паднат и сте до там другият е да си паднете и ние да се смеем .. така че айде у леву и по кротко, взе да писва от такива, изчакайте и вижте !!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]