Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот vvessel » 04 авг 2011 22:57

Трябва да си малоумен да не видиш ,че Йовов ти спъва цялата игра и пречи на отбора и да го държиш напук 120 мин. че и дузпа да бие. Такъв "треньор" не заслужава да води ЛЕВСКИ. Бил си футболист - ОК, за другото се научи и после се напъвай, но не съсипвай най-великия отбор и най-голямата публика.
ГОНЗО ВЪН ВЕДНАГА!!!!

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот WeAreCSKASofia » 04 авг 2011 22:57

gentlemanxxx написа:Само немога да разбера защо розовите се месят сега... Смешна работа :lol: Вие сте дори по зле от нас така че изобщо не се присмивайте :lol: Всички са на едно ниво и то е много много много много далеч под средното

Успокой се малко и тогава говори. :lol: :lol: :lol: СМЯХ!
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 04 авг 2011 22:58

joro65 написа:Е какво искате от Гонзо????/Трябват 2-3 години да се сглоби един отбор.....нека си остане човека!

Ти луд ли си ? Гонзо като треньор и чеп за зеле не става , тпва трябваше да се случи всъщност Сираков го предвиди .
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 авг 2011 22:58

Жалко че не съм в София да посрещна Гонзо и Йовов с по една торба яйца и домати дано някой го направи.Утре на летището с надписите и толкова.Няма бъдеще с тия които грам не разбират от футбол.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 04 авг 2011 22:58

..тая година ЦСКА ще е шампион..да си знаете отсега.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 авг 2011 22:58

ivanbluetime написа:Да си ходят тези и да се връща Наско - с него може и да бием и да падаме, но поне ще си е истинският Левски, а не тази пародия!!!!!!!

НАСКО СИРАКОВ МОМЕНТАЛНО НА ГЕРЕНА :!: :!: :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

blue_lagoon

Re: Евроидиоти н-та серия!

Мнениеот blue_lagoon » 04 авг 2011 22:58

flo написа:ГОНЗО,БАТКОВ ОСТАВКИ!!!

Моментален шут в простия пловдивски задник на тоя цървул Гонзо :arrow: Пак си осра състава. Пак никаква тактика. вместо да си реши мача първото полувреме тоя боклук ги строи отзад. А за това че за пореден път пусна тая лигава мърда Йовов нямам думи. Да идем на Герена и да ги изметем веднага.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 04 авг 2011 22:58

Малеееееееее и Мьри замина в 87 та минута.Жал ми е за вас феновете иначе за Левски ме боли фара-поредна излагация,нямате место на картата на Европа кьдето да нямате издьнка
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 04 авг 2011 22:59

Въпросът не е дали Гонзо ще си ходи...Въпросът е кой ще дойде начело :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 04 авг 2011 22:59

За да не кажа всички то 90 процента от феновете на Левски сте злобарчета и си мислех че ще съм в настроение да се гавря с вас както вие се опитвате да се гаврите с Литекс след загубата им в Европа, за да разберете че не сте прави.Обаче сега хич не ми е до такива глупости.Болно ми е че български отбор отпадна. Жалко защото имате добри футболисти и не знам каква ще е мотивацията на Калво и Арс във вътрешното първенство.Донякъде вие сте си виновни за това отпадане-колко време търпяхте и продължавате да търпите Гонзо.И после като ви разправяме че е тъп като пън,ограничен и няма никакви знания за футболната игра(извън не-лошата му кариера като футболист)вие се сърдите и псувате.Еми с такива футболисти да отпаднете от Лига Европа на този етап си е срамота.Като знам как се чувствам,не искам да си помислям какво щеше да е ако бях левскар.А сега нека всички изгледаме дузпите на Локо и да им стискаме палци!!!
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Върни се в “Архив”