Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Дълговете на Христолов за Ботев - почти половин милион лева
Това са му задълженията от заплатите, охраната и транспорта. Има още купища данъци, които са неплатени и спират всякакъв интерес към клубът ни.
- PLOVDIV PEE 1912
Тракиец 1912 написа:Това са му задълженията от заплатите, охраната и транспорта. Има още купища данъци, които са неплатени и спират всякакъв интерес към клубът ни.
Този болен човек и болното му его ....направо не знам...
- Тракиец 1912
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Тракиец 1912 написа:Това са му задълженията от заплатите, охраната и транспорта. Има още купища данъци, които са неплатени и спират всякакъв интерес към клубът ни.
Онзи ден четох пловдивски "Труд" и там намекваха, че ДХ-С има няколко банкови сметки от които вероятно взима пари, но той по принцип не плаща с лични средства. Помните какво се случи с онези 500 000 лева, които Гергов му даде за селекция. Всичко отиде за издръжка.
- PLOVDIV PEE 1912
Тракиец 1912 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Тракиец 1912 написа:Това са му задълженията от заплатите, охраната и транспорта. Има още купища данъци, които са неплатени и спират всякакъв интерес към клубът ни.
Онзи ден четох пловдивски "Труд" и там намекваха, че ДХ-С има няколко банкови сметки от които вероятно взима пари, но той по принцип не плаща с лични средства. Помните какво се случи с онези 500 000 лева, които Гергов му даде за селекция. Всичко отиде за издръжка.
Каквото и четем в преста,факт е ,че нещата изобщо не отиват на добре.Селянина буквално затри клуба.Ние трябва да напрвим нещо.Ще се въздържа от коментари ,защото пак ще ме насметат ,че куките висяли във форума.
- Botev_Fan_1992
- Контакти:
Дано продаде клубът това е единственият варянт пред нас.Не ми се мисли до къде може да ни докара ДХ-С.
САМО ТЕБЕ ОБИЧАМ И ЗА ТЕБЕ ЖИВЕЯ,И НЕ НА ПРАЗНО ЗА ТЕБ ЩЕ УМРА!!! БОТЕВ...БОТЕВ...
- Тракиец 1912
- Контакти:
Е, той като отпраши за Италия по "бизнес дела" става недосегаем. Ясно е, че отива на много лошо. Ако до края на юни не започне преговори, значи отписвайте следващия сезон.
- Yellow major
- Контакти:
След днешните му изцепки че Кръстева изобщо не се интересува от клуба започвам да мисля ,че селския наистина не е наред. С дългове към отбора и обслужващия персонал,към НАП и т.н. си мисли ,че може да продължава така. Това е просто абсурд???
Този малоумник не е наред.Той ако не подари клуба сме затрити. Затова мислая ,че ако не се подемат нови акции срещу него ,ще има комфорт да отлага и да затрие клуба. Имаме 1 месец даже и по-малко да го принудим да напусне.После ще е късно..
Този малоумник не е наред.Той ако не подари клуба сме затрити. Затова мислая ,че ако не се подемат нови акции срещу него ,ще има комфорт да отлага и да затрие клуба. Имаме 1 месец даже и по-малко да го принудим да напусне.После ще е късно..
-
- Контакти:
Pi4ove taq sytrin s edin priqtel,otivame v baymax kam 10h,da pazaryvame,i koi vijdame mislite nasre6ta-selskata mastiq pazaryva kry6ki.S avera kat go po4nahme,mastiq,selqnin ,kyrvo,negoviq pazvantin edno bolno prase,kato torba s laina samo sedi i gleda i vika mom4eta molqvi se.Toq selskiq mqsa na martvec,ostanal e 50 kila i jalt kato limon.Samo sled 5 minyti i kukite pristignaha i tam nqkvi sotadjii.Mastiqta ne6tq da idva v raunnoto da pi6e jalba sre6ty nas,nas na zeha i ni pisaha protokol za predyprejdenie i na pysnaha.Toq selqk imam 4yvstvoto 4e e minal na drygiq brqg,i go mori lubovna maka po nqkoi pi4.Kukite vikat v magazina 6to go obijdate a moq aver vika iskam da go cynkam vij go vika celiq v armani-simpatqga.golqm smqh,ama e mnogo napla6en selqka 4esno vi kazvam.
човек пиши на български,че едва ти разчетох думите.голяма веселба сте си направили
.аз си мислех,че селският е станал като призрак,никой вече не го вижда 

- CATALUNYA_23_SP
- Контакти:
може 4овекат да е с 4ужда клавиатура бе 4овек,и аз сам с такава и доста по трудно е да пишеш на бг