Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Right_side
- Контакти:
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Спрете да давате линкове от сега ,че тия гниди само това чакат за да ги спрат
Българийо, събуди се!!!
- Middlesbrough
- Контакти:
barbi_vip написа:ааа тия дето нямаме Булсатком![]()
какво да правиме ааа.....
ще го гледаме през нета....само тихо да не разберат булсаткома че......
![]()
![]()
нали приятеля ти е на БСК , отивай в тях :П , и те съветвам да се махнеш от тия Близуо :Д

Офтопик:
Ей,никой да не побликува линкове тук,че тея от Булшитком само това чакат,всеки истински фен още от миналата година е разбрал саитовете,където може да се намери линк ! 

Дано тая вечер момчетата се разиграят и да вземем мача в Словакия. САМО ЛЕВСКИ!
- Santiago Munezz
- Контакти:
plamen_ol написа:Дано тая вечер момчетата се разиграят и да вземем мача в Словакия. САМО ЛЕВСКИ!
Трудничко ще го вземем мача.За една седмица едва ли ще се променим коренно а с играта от миналия четвъртак просто няма как да стане.А и като гост в ЛЕ сме доста слабички.
Аз ще съм доволен да покажем дух и характер както в първия мач и дано измъкнем хикс.

Айдееее да почва мачът,че нямам търпение вечееее 

Йовов титуляр

Искам да видя стабилна защита. И на 0:0 ще съм доволен. Другото, което искам е утре да чакаме жребия като поставени.

Вижте стартовия състав на Левски - Йовов е титуляр :O
ЛЕВСКИ: Илиев, Мюлдер, Милиев, Рисп, Старокин, Грийн, Гаджев, Младенов, Йовов, Цветков, Арш
ЛЕВСКИ: Илиев, Мюлдер, Милиев, Рисп, Старокин, Грийн, Гаджев, Младенов, Йовов, Цветков, Арш
- Santiago Munezz
- Контакти:
Иеееее няма такъв смях Ицето Йовов пак титуляр и пак ще ни трови нервите.Вече съм на 99% сигурен,че отпадаме...няма как да без нито едно читаво крило да направиме нещо,просто няма.Цялото ми уважение към Йовов,но просто вече не става за важните и напечени мачове.Но явно приятелството му с инж.Иванов са по-важни от представянето на Левски.
Айде Гонзо дано след Търнава си тръгнеш,че вече повече от 1 година показваш колко си некадърен и само пречиш на Левски.

Айде Гонзо дано след Търнава си тръгнеш,че вече повече от 1 година показваш колко си некадърен и само пречиш на Левски.