Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Ако помните миналата година ,по това време, пак правихме сметки не дали ще сме поставени в play-off-a а,дали ще сме в 3 или 2 урна за групите, тогава ни трябваха около 6-7 изненади в play-off-a.Станаха 5 изненади.Всяка година се случва да има изненади от 3 до 6(така е последните 5 години).Така че спокойни изненадите ще дойдат точно от там ,където никой не е очаквал.Някой очаквал ли е Рейнджърс или Розенборг да отпаднат...?
- mistreated
- Контакти:
flo написа:Ако помните миналата година ,по това време, пак правихме сметки не дали ще сме поставени в play-off-a а,дали ще сме в 3 или 2 урна за групите, тогава ни трябваха около 6-7 изненади в play-off-a.Станаха 5 изненади.Всяка година се случва да има изненади от 3 до 6(така е последните 5 години).Така че спокойни изненадите ще дойдат точно от там ,където никой не е очаквал.Някой очаквал ли е Рейнджърс или Розенборг да отпаднат...?
Забравяш, че минаха първите срещи и кръгът от мачове с възможни изненади доста се стесни....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- BLUE CHAMPIONS
mistreated написа:flo написа:Ако помните миналата година ,по това време, пак правихме сметки не дали ще сме поставени в play-off-a а,дали ще сме в 3 или 2 урна за групите, тогава ни трябваха около 6-7 изненади в play-off-a.Станаха 5 изненади.Всяка година се случва да има изненади от 3 до 6(така е последните 5 години).Така че спокойни изненадите ще дойдат точно от там ,където никой не е очаквал.Някой очаквал ли е Рейнджърс или Розенборг да отпаднат...?
Забравяш, че минаха първите срещи и кръгът от мачове с възможни изненади доста се стесни....
Какво му се е стеснилото?поне 90% от мачовете са "висящи" след първите мачове
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Chelsea Forever написа:Ако Дарко и кмета са на пейката шанса ни да бием Търнава се увеличава с поне 20%.
yes!
boi4eto68 написа:Chelsea Forever написа:Ако Дарко и кмета са на пейката шанса ни да бием Търнава се увеличава с поне 20%.
yes!
Да , но на Дарко на местото да почне - Цветков , а на Йовов - Райков ... нека първите 45 мин се даде шанс на Младенов от дясно , но ако пак нищо не направи , за 2-те 45 мин да влиза Калво ... колкото и неподготвен да е ... сигурен съм , че ще знае какво да прави с топката ...

Имам един въпрос към sangio и към Chelsea Forever : Защо мислите,че Дарко трябва да е пейката и че ще ни се увеличи шанса за победа и продължаване?
За Кмета съм съгласна нека да е на пейката , но в първия мач със Спартак Търнава на "Герена" , Дарко се представи добре и много по-добре от Кмета!
П.П.:Това е лично мое мниение и не се опитвам да го налаган на някой просто споделям моето мнение!

За Кмета съм съгласна нека да е на пейката , но в първия мач със Спартак Търнава на "Герена" , Дарко се представи добре и много по-добре от Кмета!
П.П.:Това е лично мое мниение и не се опитвам да го налаган на някой просто споделям моето мнение!

СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Порутен стадион очаква нашите .. за да видите повече цъкнете тук http://a-pfg.info/news_view.php?id=804 .
Последна промяна от fantal на 04 авг 2011 15:33, променено общо 1 път.
За тези които нямат ТВ+ можете да гледате мача онлайн от тук http://a-pfg.info/news_view.php?id=814 .. Дано съм Ви бил полезен 

barbi_vip написа:Имам един въпрос към sangio и към Chelsea Forever : Защо мислите,че Дарко трябва да е пейката и че ще ни се увеличи шанса за победа и продължаване?
П.П.:Това е лично мое мниение и не се опитвам да го налаган на някой просто споделям моето мнение!![]()
![]()
Защото , Дарко не си дава много зор във фаза защита или поне не достатъчно . Не казвам , че на мача в София не се стара , но някак си , след като Цветков зае неговото място второто полувреме играта се пораздвижи . Гледах мача Локо Сф и Левски ( за мачовете от подготвителния лагер не говоря ) , тогава на терена бяха Дарко и Арс ... някак си не можеха да се намерят . Докато на мача със Спартак , Цветков се разбираше доста добре с Арс . Лично мое мнение де ... не искам да го натрапвам ... просто това е , което видях . Дано да съм ти отговорил .

- blue avalanche
- Контакти:
barbi_vip написа:Имам един въпрос към sangio и към Chelsea Forever : Защо мислите,че Дарко трябва да е пейката и че ще ни се увеличи шанса за победа и продължаване?
П.П.:Това е лично мое мниение и не се опитвам да го налаган на някой просто споделям моето мнение!![]()
![]()
Защото "авторитета" на Тасевски се дължи на някакви "митични" асистенции,дето от 10 мача не сме ги видели.НИЩО друго!!!Нито в дефанзивен,нито в офанзивен план!Стреля във вратата все едно рита кифла!Туй центриране,борба за топка,игра с глава...Забрави!
Цветков го превъзхожда по всички показатели!Предпочитам Арш-Цветков,пред Тасевски-Цветков.