Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plamak
Контакти:

Re: Против ли сте ?

Мнениеот plamak » 04 юни 2009 18:25

Аз съм против това на мач на Левски да има атрибути на чужди отбори, включително и всякакви чужди знамена. Да отидеш на мач на Левски с фанелки,шалове и темподобни на други държави и клубаве е равносилно да отидеш при жена си с някоя дреха на любовницата си. Или си от Левски или не си. Аз, като Българин се дразня, когато гледам по нашите стадиони чужди знамена и атрибути независимо кой Български мач гледам. Дразня се дори когато гледам чужди нещо дори в сектора на Цска. Мисля, че времето на чуждопоклоничеството е преминало и след, като сме в Евросъюза трябва да се върнеме към нашите си корени и символи иначе ще бъдем заличени като народ. Призовавам всички Левскари на мачове на Левски да са с фанелки, шалове, шапки и знамена на Левски и България. Повярвайте ми това значи самочуствие, че си Българин и Левскар.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Против ли сте ?

Мнениеот Blue_Lion » 04 юни 2009 18:27

Всеки има право да идва на стадиона с каквото си иска ! Аз лично се старая да си нося шал и екип на Левски почти винаги,но не е задължително всички да го правят ! Смятам обаче,че ако си в Сектор "Б" - задължително трябва да си с атрибути само на Левски !
Изображение

rodoljubie
Контакти:

Подарък за шампионите!!!

Мнениеот rodoljubie » 04 юни 2009 18:35

Честита шампионска титла на Левски - София!
Това е моя подарък за всички които обичат Левски!!!

http://www.vbox7.com/play:22b61a88

сърдечни поздрави:Николай Христов - Габровеца

plamak
Контакти:

Re: Подарък за шампионите!!!

Мнениеот plamak » 04 юни 2009 18:48

Такива подаръци мога да раздавам колкото искаш, обаче само Батков и спонсорите ги даряват истински с парички и други благинки. Е все пак честито и от мен и поздрави на всички Левскари и симпатизанти.

blue_ power1
Контакти:

Re: Подарък за шампионите!!!

Мнениеот blue_ power1 » 04 юни 2009 19:14

Мерси,много хубава песен,нека да е поздрав за всички,които обичаме Левски и естествено ВЕЛИКИЯ ГУНДИ,ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ....

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: Любопитно: УЕФА „вмести” Георги Иванов-Гонзо във финала на Ш

Мнениеот Vailo » 04 юни 2009 20:14

гафа си е изцяло за сметка на Уефа, аз не намирам никаква шега с Левски в цялата ситуация.. по-важно е че в архивите на европейската футболна централа има снимки на двама левскари участници в шампионска лига и хиляди европейци могат да ги видят :) ...а вас чорбета ви има по чернобелите ленти от 1965 само :lol:

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Левски ще получи титлата си на "Герена"

Мнениеот Red_champions » 04 юни 2009 20:26

koki950 написа:Абе не е измислено както трябвя,защото е през седмицата и много хора няма да могат да отидат.Можеше в неделя след мача с Ейре хем кат ги бием да имате двойна радост ;)

Я ходи пий една студена вода
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Re: Левски ще получи титлата си на "Герена"

Мнениеот koko_1914 » 04 юни 2009 20:34

Red_champions написа:
koki950 написа:Абе не е измислено както трябвя,защото е през седмицата и много хора няма да могат да отидат.Можеше в неделя след мача с Ейре хем кат ги бием да имате двойна радост ;)

Я ходи пий една студена вода

Студена вода пихте ти и съмишлениците ти!!!
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Ето с кого ще играем за ШЛ окончателно!

Мнениеот mormona » 04 юни 2009 21:38

Едни от грандовете на европейския футбол Реал Мадрид и Интер ще бъдат във втора урна при жребия за груповата фаза на Шампионската лига. Това става ясно от новата ранглиста на УЕФА.

Интер (11-ти) и Реал (13-ти) няма да могат да се изкачат сред първите осем за жребия, което означава, че ще имат тежки съперници още в началото на участието си.

С най-висок коефициент след сезон 2008/09 е победителят в Шампионската лига Барселона (131,505) пред Челси и Ливърпул (и двата по 129,233). Освен тях в топ 8 са още отборите на Манчестър Юнайтед, Милан, Арсенал, Севиля и Байерн. Единственото Арсенал от тези 8 отбора няма сигурно място в груповата фаза. „Артилеристите” първо ще трябва да минат през квалификации.

В първа урна се завръща Байерн, който при последните си две участия бе в долната група. Освен Реал и Интер пък във втора урна впечатление прави присъствието на Олимпик Лион.

Българският шампион Левски със сигурност ще бъде в последната четвърта урна при положение, че намери място в групите на турнира.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Ще влезем ли в групите?

Мнениеот emigo » 04 юни 2009 22:01

Без качествена селекция от класни футболисти,макар и малко на брой( 2-3),най-много да стигнем до плейофите.С този отбор трябва да се забрави за групите на ШЛ.А качествени попълнения са нужни във всички линии.
Но каквото и да стане,каквото и да постигнем,пак ще дерем гърла за любимия ЛЕВСКИ!
Пак ще се вълнува ме от играта,пак ще "храним" съдията и майка му. Абе,пак емоция. ;)

Върни се в “Архив”