Сектор Г
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сектор Г
най-много ме изпълни, като се качиха на пожарната след мача, не знам дали гп даваха по тв-то
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Re: Сектор Г
Темата е страхотна! Поздравления!!!
Докато сектор "Г" е разединен никога няма да има същия онзи дух и атмосфера на стадиона,никога няма да настръхнеш от песните и скандиранията,никога няма да всееш страх в съзнанието и гипс в краката на противниковия отбор,няма ли ги знамената,транспарантите, и цялата останала внушителна хореография,няма да е същато!!! Има една максима - разделяй и владей,дали някой не прави точно това?!!! Сектор Г е един,сърцата които са трептяли от радост и несполуки на него - ХИЛЯДИ но винаги ОБЕДИНЕНИ!!!!!
Никога не съм членувал в който и да е фенклуб,нямам пристрастия. Просто виждам разликата,тя е очевадна!!!
Нека има няколко фенклуба - ОК,но нека те са като едно цяло на стадиона,нека работят заедно за ЦСКА,защото нали идеята,каузата и борбата е една - ЦСКА,другото е борба за власт и популярност.
Отново призовавам - ЕДИНЕН СЕКТОР Г, ЕДИНЕН ОТБОР, ЕДИНЕН СТАДИОН!!!
САМО ЦСКА!!!
Докато сектор "Г" е разединен никога няма да има същия онзи дух и атмосфера на стадиона,никога няма да настръхнеш от песните и скандиранията,никога няма да всееш страх в съзнанието и гипс в краката на противниковия отбор,няма ли ги знамената,транспарантите, и цялата останала внушителна хореография,няма да е същато!!! Има една максима - разделяй и владей,дали някой не прави точно това?!!! Сектор Г е един,сърцата които са трептяли от радост и несполуки на него - ХИЛЯДИ но винаги ОБЕДИНЕНИ!!!!!
Никога не съм членувал в който и да е фенклуб,нямам пристрастия. Просто виждам разликата,тя е очевадна!!!
Нека има няколко фенклуба - ОК,но нека те са като едно цяло на стадиона,нека работят заедно за ЦСКА,защото нали идеята,каузата и борбата е една - ЦСКА,другото е борба за власт и популярност.
САМО ЦСКА!!!
Единен сектор Г !!!
Докато сектор "Г" е разединен никога няма да има същия онзи дух и атмосфера на стадиона,никога няма да настръхнеш от песните и скандиранията,никога няма да всееш страх в съзнанието и гипс в краката на противниковия отбор,няма ли ги знамената,транспарантите, и цялата останала внушителна хореография,няма да е същото!!! Има една максима - разделяй и владей,дали някой не прави точно това?!!! Сектор Г е един,сърцата които са трептяли от радост и несполуки на него - ХИЛЯДИ но винаги ОБЕДИНЕНИ!!!!!
САМО ЦСКА!!!
САМО ЦСКА!!!
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Единен сектор Г !!!
cska_90 написа:Пич не знам доколко си запознат-ама секторът си е напълно обединен!!
Откога? Нали бяхте се разделили на тези, които са зад Дучето и тези, които са против него?

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- bekono
- Контакти:
Всичко вече е едно цяло! ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ЗА ЦСКА!!!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Да, виждам колко е обединен! Вие от Офанзива и тези които са от Националния фен клуб - Дучето.
Толкоз е обединен,че по-слаби хореографии от тези за финала за купата и от мача за супер купата, не помня!
Аз нямам пристрастия към който и да е, въпроса е да сме единни! Сега сектора е разделен на две,това е видно.
Толкоз е обединен,че по-слаби хореографии от тези за финала за купата и от мача за супер купата, не помня!
Аз нямам пристрастия към който и да е, въпроса е да сме единни! Сега сектора е разделен на две,това е видно.
- slavia_forever
- Контакти:
bekono написа:ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ЗА ЦСКА!!!
Вече?! Преди да не би някои да са били за друг отбор?!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
slavia_forever написа:cska_90 написа:Пич не знам доколко си запознат-ама секторът си е напълно обединен!!
Откога? Нали бяхте се разделили на тези, които са зад Дучето и тези, които са против него?
Tова си е така-ама хората зад Дуче наброяват 10-15 човека!!
А зад Офанзива са 90% от фракциите с малки изключения и почти всички "свободни радикали"!!
Ако това е разделение-нз??

- bekono
- Контакти:
slavia_forever написа:bekono написа:ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ЗА ЦСКА!!!
Вече?! Преди да не би някои да са били за друг отбор?!
Да, някой бяха от Дучека

Става въпрос, че всички са единни и помагат на отбора с подкрепата си!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]