Литекс в ШЛ/ЛЕ - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bekono
- Контакти:
Re: Има ли шанс ''Литекс'' да играе в групите на "Лига Европа" ?
Така ако продължават, отговора ми е НЕ. Литекс са доста слабички и това си личи. Срещу тим като Висла, мисля че ЦСКА и Левски няма да имат такива затруднения, но да не сравняваме тези отбори. Литекс трябва да разчита на късмета си и да подобри значително играта си, за да успее да влезе в групите. Лошото е, че тази година имам предчувствие, че можем да останем без отбор в групите на ЛЕ. А, ако има такъв, то той ще стигне до там с много късмет (особено при жребия).
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

с играта от днес няма шанс
Когато парите говорят и прокурора мълчи
Rivaldo10 написа:Не вярвам да има български отбор в групите!
Левски ще се класира,защото е 30 процента холандски.

Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
Абе те за купата на каменица нямат шанс,ти за ЛЕ питаш!
- controller
- Контакти:
Ето един цитат от 7 дни спорт
Как го правят в последните две години, всички знаят. Бият, бият Монтана, Калиакра и Своге и после зациклят срещу Жилина, Дебрецен и Висла – отбори от средняшки европейски първенства. Важно е да си пръв на село, а какво ще стане, като отидеш в града, няма значение. Край Покрития мост щракат с пръсти и хвърлят кючеци за титлите, а в Европа ги млатят като маче у дувар. Там ги кълчат от бой не защото им е слаб треньорът, а защото са слаби професионалисти. Любо Пенев със сигурност отдавна го е разбрал, дано по-скоро намери място, на което да докаже какво може.

- Red_Girl
- Контакти:
Литекс нямаха и този път късмет. За няколко дена двойна доза 3 в 1..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- UltraBlue.
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Не вярвам да има български отбор в групите!
1 поне има шанс.. до колкото знам.. не съм много запознат , но май има 2,3 по сериозни имена сред противниците , които ни очакват.. тва ако не се паднат 3-те най-силни отбора вече ше е голям карък..

- Right_side
- Контакти:
не са интелигентно достатъчни
Българийо, събуди се!!!
Red_Girl написа:Литекс нямаха и този път късмет. За няколко дена двойна доза 3 в 1..
Предполагам визираш и Суперкупата- Уникален мач, който беше пропит от смисъл и беше изключително далеч от един приятелски двубой м/у побратимени отбори.

controller написа:Ето един цитат от 7 дни спортКак го правят в последните две години, всички знаят. Бият, бият Монтана, Калиакра и Своге и после зациклят срещу Жилина, Дебрецен и Висла – отбори от средняшки европейски първенства. Важно е да си пръв на село, а какво ще стане, като отидеш в града, няма значение. Край Покрития мост щракат с пръсти и хвърлят кючеци за титлите, а в Европа ги млатят като маче у дувар. Там ги кълчат от бой не защото им е слаб треньорът, а защото са слаби професионалисти. Любо Пенев със сигурност отдавна го е разбрал, дано по-скоро намери място, на което да докаже какво може.
Явно авторът на това писание си мисли и вярва, че в България има отбори, които са над средноевропейска класа

Още един, който докато се дави, упреква съседа, че не плува правилно !