Джеймс Уорлик - мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Джеймс Уорлик - мнения

Мнениеот Pro-European » 01 авг 2011 23:12

жълт ламтурник написа:
Hrabar написа:Уорлик е прав за много неща, които каза. Например за съдебната система, която е прогнила, тотално прогнила при това. Друг е въпросът дали поведението му е най-правилното, но и в това не виждам кой знае какъв проблем.

А тяхната е цъфнала и вързала, нали?Затова един адвокат (с цел да я подиграе) заведе дело срещу Господ.. че и му дадоха ход?

жълт, съдебната им система е сред най-големите им постижения.
спомни си случая с ДСК - арестуват го при обвинение без значение колко е голям.
след това - прокуратурата работи с полицията и след като прихваща разговор на сливата с приятеля й в чужбина,
прокуратурата сама се отказва от обвинения и доколкото знам - няма повдигнато такова.
така че там има много да се учим от тях.

а на автора на темата - това за братската съветска армия е уникална глупост. близостта на БГ със Съветския съюз и комунизма са най-лошото нещо, което се е случвало на БГ. респект за праволсавна Русия, ама далеч от СС, далеч от авторитарна Русия на Путин.
такива неща.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
mile kitic

Мнениеот mile kitic » 01 авг 2011 23:24

Pro - European, а кое e добре близостта с капиталистическа Америка и европейския съюз ли ? Ти си в голяма грешка друже :)
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 01 авг 2011 23:33

Напълно съм съгласен с автора на темата и неговите мнения. И тези, които си мислят, че комунизма не може да се върне в България, не са прави. Комунизмът може да се върне, защото в България има много комунисти и все повече млади хора се запалват по тези идеи.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 02 авг 2011 00:43

Аз съм независим по принцип , ама като си съпоставя живота при бай Тошо и сега направо сега живем със семейството ми мизерно на ръба на оцеляването, да отбележа че и аз и жената не сме спирали да работим и тогава и сега.
С една дума сега сме едни роби, в собствената си държава , без никакви права бачкаме като луди за без пари по 300 часа на месец , без здравеопазване, без селско стопанство , икономиката ни е на нула, цените се вдигат през 6мес. с по 20% и т.н средна заплата 500лв криза било мама им мръсна Американска после кво ли ще измислят абе нямям думи.
И последно ще кажа: Братя Българи на оръжие докога ще търпим това робство , тиранство докога страх и живуркане.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mile kitic

Мнениеот mile kitic » 02 авг 2011 01:04

toffees написа:Аз съм независим по принцип , ама като си съпоставя живота при бай Тошо и сега направо сега живем със семейството ми мизерно на ръба на оцеляването, да отбележа че и аз и жената не сме спирали да работим и тогава и сега.
С една дума сега сме едни роби, в собствената си държава , без никакви права бачкаме като луди за без пари по 300 часа на месец , без здравеопазване, без селско стопанство , икономиката ни е на нула, цените се вдигат през 6мес. с по 20% и т.н средна заплата 500лв криза било мама им мръсна Американска после кво ли ще измислят абе нямям думи.
И последно ще кажа: Братя Българи на оръжие докога ще търпим това робство , тиранство докога страх и живуркане.

Трябва да се надигнем и да ги изхвърлим тия капиталистически хрантутници, след тoва да ги съдим на народен съд за държавна измяна и в Белене, а ние отново да поставим основите на една комунистическа Народна Република България, и отново любимата ни страна да разцъфне
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 авг 2011 05:55

Уникална тема :lol: Все едно съм влезнал в пенсионерски клуб по времето на комунизма :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 02 авг 2011 12:17

Ей колко комунистчета :lol: ... първо с тази измет трябва да се справим. Иначе България от доста време не е суверенна държава , въпреки че мнозинството от българите смятат че живеят в свободна държава. Както съм казвал и преди - положението е по-зле от както сме били под турско робство. None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free. Гьоте
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 авг 2011 17:09

CTAHKO написа:Уникална тема :lol: Все едно съм влезнал в пенсионерски клуб по времето на комунизма :lol:

С което считам темата за изчерпана. Мога да говоря с часове за зверствата на т.н. комунистически режим, благодарение на който сме да сегашното положение, с управляващи не т.н. от някои "капиталисти", приближени да ЕС и Америка, а от отрочетата и наследниците на безродниците, убийците, сатрапите на България, именно от онзи ПРЕДАТЕЛСКИ строй на съветския "братски" съюз. Все пак смятам, че темата е за Уорлик, но явно вече не се говори за него. Архив.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FCH

Какво мислите за Джеймс Уорлик?

Мнениеот FCH » 12 авг 2011 00:10

Професионалист дипломат от кариерата; човек, работещ за интересите на България; проводник-слушалка на САЩ; клоун наркоман?
Какъв всъщност е този човек, който почти всеки ден "лъсва" в медиите, понякога дори с повече присъстие от самия БОКО? Имат ли място такива дипломати и на наша земя и в други държави, биха ли го изтърпяли при подобно поведение в друга страна?
Последна промяна от FCH на 12 авг 2011 00:19, променено общо 1 път.

hrclspr12
Контакти:

Re: Какво мислите за Джон Уорлик?

Мнениеот hrclspr12 » 12 авг 2011 00:14

FCH написа:Професионалист дипломат от кариерата; човек, работещ за интересите на България; проводник-слушалка на САЩ; клоун наркоман?
Какъв всъщност е този човек, който почти всеки ден "лъсва" в медиите, понякога дори с повече присъстие от самия БОКО? Имат ли място такива дипломати и на наша земя и в други държави, биха ли го изтърпяли при подобно поведение в друга страна?

Не беше ли Джеймс?

Върни се в “Архив”