Джеймс Уорлик - мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Джеймс Уорлик - мнения

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2011 19:59

Е кои сме ние, та да имаме претенции да сме независими и свободни?! Това е само проформа, но истината е, че винаги малките са ИЗЦЯЛО зависими от големите. Като казвам големи, нямам пред вид по територия. Свободата е реална до някъде само на ниво отделен човек, но на ниво държава свобода няма. Без значение дали ни харесва или не.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 01 авг 2011 20:09

vaskonti написа:Е кои сме ние, та да имаме претенции да сме независими и свободни?! Това е само проформа, но истината е, че винаги малките са ИЗЦЯЛО зависими от големите. Като казвам големи, нямам пред вид по територия. Свободата е реална до някъде само на ниво отделен човек, но на ниво държава свобода няма. Без значение дали ни харесва или не.

Др. Младенов би могъл поне да се похвали, че е пуснал нота до правителството на САЩ, с молба да бъде отзован този "посланик".Явно им харесва така-да ни унижава някакъв си тъп американец.Що за правителство имаме?!?Малко им е Паметника на загиналите американски летци при бомбардировките над София, явно :evil: :evil:

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 01 авг 2011 20:10

Уорлик е прав за много неща, които каза. Например за съдебната система, която е прогнила, тотално прогнила при това. Друг е въпросът дали поведението му е най-правилното, но и в това не виждам кой знае какъв проблем.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 01 авг 2011 20:10

Аз предлагам да върнем Великият Германски Райх и да изтребим американците и комунистите , и създателите на комунизма :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 01 авг 2011 20:13

Hrabar написа:Уорлик е прав за много неща, които каза. Например за съдебната система, която е прогнила, тотално прогнила при това. Друг е въпросът дали поведението му е най-правилното, но и в това не виждам кой знае какъв проблем.

А тяхната е цъфнала и вързала, нали?Затова един адвокат (с цел да я подиграе) заведе дело срещу Господ.. че и му дадоха ход?

Потребителски аватар
mile kitic

Мнениеот mile kitic » 01 авг 2011 20:13

KategorieC написа:Аз предлагам да върнем Великият Германски Райх и да изтребим американците и комунистите , и създателите на комунизма :mrgreen:

Преди тях фашистите ;)
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2011 20:13

жълт ламтурник написа:
vaskonti написа:Е кои сме ние, та да имаме претенции да сме независими и свободни?! Това е само проформа, но истината е, че винаги малките са ИЗЦЯЛО зависими от големите. Като казвам големи, нямам пред вид по територия. Свободата е реална до някъде само на ниво отделен човек, но на ниво държава свобода няма. Без значение дали ни харесва или не.

Др. Младенов би могъл поне да се похвали, че е пуснал нота до правителството на САЩ, с молба да бъде отзован този "посланик".Явно им харесва така-да ни унижава някакъв си тъп американец.Що за правителство имаме?!?Малко им е Паметника на загиналите американски летци при бомбардировките над София, явно :evil: :evil:

Ми както можем да търпим паметник на съветските окупатори в центъра на София, така ще преглътнем и паметник на американските летци.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 01 авг 2011 20:14

Не си прав васконти,не трябва да имаме такова мислене.Ние сме свободни и независими,друг е въпроса,че бат Бойко се четка,не случайно народа обедняеа, а нас ни хвалят.Последната статистика,че са нужни 529лв.на човек за живеене без лишения.На четеричленно семейство 2116лв.......но не трябва да мислим пораженчески,за жалост вече не ни остана ивяра.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 01 авг 2011 20:19

delqnski47 написа:
mile kitic написа:
marmi52 написа:8-)

Поведението на Уорлик е недопустимо ! Неговите действия са всичко друго, но не и дипломатични, каквито подхождат на един дипломат ...
България е суверенна държава, при това член на ЕС, в който не членува неговата страна.
Не може един чужд посланник да се меси във вътрешните работи на свободна и независима България !
Ако аз бях министър-председател, щях да го изритам от България с доживотна забрана да стъпва тук ! :evil:

Марми съгласен съм със всичко написано от тебе, но ... Докато сме под бича на капитализма начело с Бойко картофа, бял ден няма да видим, и такива като американеца, ще се разпореждат със нас като дирибейове ... Само завръщането на българската комунистическа партия, ще измъкне страната от блатото, в което ни докара слугинажа на американските капиталисти ...

:lol: :lol: :lol:

Делянски, човека от горното мнение какво представлява според теб? Ерзац на оригинала или шизофрения? :) :) :)
Последна промяна от Neo M на 01 авг 2011 20:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 01 авг 2011 20:19

mile kitic написа:
KategorieC написа:Аз предлагам да върнем Великият Германски Райх и да изтребим американците и комунистите , и създателите на комунизма :mrgreen:

Преди тях фашистите ;)

Прав си! Смърт за фашистите! Измет като Бенито Мусолини, който се е оставил на комунистически партизани да го разтрелят и поставят на пазара в Милано заслужава само смърт! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз съм нацист! :lol:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Архив”