Джеймс Уорлик - мнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Джеймс Уорлик - мнения
Е кои сме ние, та да имаме претенции да сме независими и свободни?! Това е само проформа, но истината е, че винаги малките са ИЗЦЯЛО зависими от големите. Като казвам големи, нямам пред вид по територия. Свободата е реална до някъде само на ниво отделен човек, но на ниво държава свобода няма. Без значение дали ни харесва или не.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- жълт ламтурник
vaskonti написа:Е кои сме ние, та да имаме претенции да сме независими и свободни?! Това е само проформа, но истината е, че винаги малките са ИЗЦЯЛО зависими от големите. Като казвам големи, нямам пред вид по територия. Свободата е реална до някъде само на ниво отделен човек, но на ниво държава свобода няма. Без значение дали ни харесва или не.
Др. Младенов би могъл поне да се похвали, че е пуснал нота до правителството на САЩ, с молба да бъде отзован този "посланик".Явно им харесва така-да ни унижава някакъв си тъп американец.Що за правителство имаме?!?Малко им е Паметника на загиналите американски летци при бомбардировките над София, явно

Уорлик е прав за много неща, които каза. Например за съдебната система, която е прогнила, тотално прогнила при това. Друг е въпросът дали поведението му е най-правилното, но и в това не виждам кой знае какъв проблем.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
- KategorieC
- Контакти:
Аз предлагам да върнем Великият Германски Райх и да изтребим американците и комунистите , и създателите на комунизма 

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- жълт ламтурник
Hrabar написа:Уорлик е прав за много неща, които каза. Например за съдебната система, която е прогнила, тотално прогнила при това. Друг е въпросът дали поведението му е най-правилното, но и в това не виждам кой знае какъв проблем.
А тяхната е цъфнала и вързала, нали?Затова един адвокат (с цел да я подиграе) заведе дело срещу Господ.. че и му дадоха ход?
- mile kitic
KategorieC написа:Аз предлагам да върнем Великият Германски Райх и да изтребим американците и комунистите , и създателите на комунизма
Преди тях фашистите

Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
жълт ламтурник написа:vaskonti написа:Е кои сме ние, та да имаме претенции да сме независими и свободни?! Това е само проформа, но истината е, че винаги малките са ИЗЦЯЛО зависими от големите. Като казвам големи, нямам пред вид по територия. Свободата е реална до някъде само на ниво отделен човек, но на ниво държава свобода няма. Без значение дали ни харесва или не.
Др. Младенов би могъл поне да се похвали, че е пуснал нота до правителството на САЩ, с молба да бъде отзован този "посланик".Явно им харесва така-да ни унижава някакъв си тъп американец.Що за правителство имаме?!?Малко им е Паметника на загиналите американски летци при бомбардировките над София, явно![]()
Ми както можем да търпим паметник на съветските окупатори в центъра на София, така ще преглътнем и паметник на американските летци.
[center]I'll be the savior of you all
Не си прав васконти,не трябва да имаме такова мислене.Ние сме свободни и независими,друг е въпроса,че бат Бойко се четка,не случайно народа обедняеа, а нас ни хвалят.Последната статистика,че са нужни 529лв.на човек за живеене без лишения.На четеричленно семейство 2116лв.......но не трябва да мислим пораженчески,за жалост вече не ни остана ивяра.
delqnski47 написа:mile kitic написа:marmi52 написа:8-)
Поведението на Уорлик е недопустимо ! Неговите действия са всичко друго, но не и дипломатични, каквито подхождат на един дипломат ...
България е суверенна държава, при това член на ЕС, в който не членува неговата страна.
Не може един чужд посланник да се меси във вътрешните работи на свободна и независима България !
Ако аз бях министър-председател, щях да го изритам от България с доживотна забрана да стъпва тук !
Марми съгласен съм със всичко написано от тебе, но ... Докато сме под бича на капитализма начело с Бойко картофа, бял ден няма да видим, и такива като американеца, ще се разпореждат със нас като дирибейове ... Само завръщането на българската комунистическа партия, ще измъкне страната от блатото, в което ни докара слугинажа на американските капиталисти ...
![]()
![]()
Делянски, човека от горното мнение какво представлява според теб? Ерзац на оригинала или шизофрения?

Последна промяна от Neo M на 01 авг 2011 20:19, променено общо 1 път.
- KategorieC
- Контакти:
mile kitic написа:KategorieC написа:Аз предлагам да върнем Великият Германски Райх и да изтребим американците и комунистите , и създателите на комунизма
Преди тях фашистите
Прав си! Смърт за фашистите! Измет като Бенито Мусолини, който се е оставил на комунистически партизани да го разтрелят и поставят на пазара в Милано заслужава само смърт!

Аз съм нацист!

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!