Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Re: Ще влезем ли в групите?

Мнениеот miti4nia » 03 юни 2009 10:30

Добре че мечтите ни останаха само-но срама е голям-ако ме разбираш за какво ти говоря

Levski shampion
Контакти:

Мнениеот Levski shampion » 03 юни 2009 10:36

За отбора ще е успех ако стигне поне до плеиофите,а там дори и да загуби ще влезе директно в Лига Европа

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

Мнениеот 153sd » 03 юни 2009 10:38

Levski shampion написа:За отбора ще е успех ако стигне поне до плеиофите,а там дори и да загуби ще влезе директно в Лига Европа

аз Мисля че вс Български отбори могат да се борят за Групите на Лига Европа
Изображение

Изображение

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 03 юни 2009 10:47

Чудя се защо е този песимизъм, но нали сме от България.... Не знам с какво е по - различен, разбирайте по слаб, този Левски от "онзи" от есента на 2006 г. Записвам си всички мнения и септември ще ги публикувам пак, но тогава да не се наложи някой да си сменя ник-а, защото ще го е срам. Еволюцията в Живота продължава вече толкова много хилядолетия само защото СА СЕ СБЪДВАЛИ МЕЧТИТЕ НА ОПТИМИСТИТЕ, а не на другите ....!!!! Успех на ЛЕВСКИ в ЕКТ и дано отново играем във вторник или сряда вечер от 21:45 ч. под звуците на един мнооого специален химн! Настръхвам при спомена ......!!!!!!!

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 03 юни 2009 10:57

дано

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 03 юни 2009 11:22

Ипак да гледаме резултатни мачове, и голове от куриозни ситуации.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот Blue_Lion » 03 юни 2009 12:29

bigbonusprize написа:
Blue_Lion написа:
Old_death написа:Честита титла на всички свестни фенове на Левски!Най-малко слабият отбор е слабото ни първенство стана шампион!Пожелавам ви успехи в ЕКТ!Дано да не добавям още една дата в подписа си ;)

Едно смислено мнение :) Пожелавам успех на всички български отбори в ЕКТ ! Честита титла,Левскари - САМО ЛЕВСКИ !

[offtopic]Какви смислени изречения бе блу? Тоя е дърт малоумник. Човек на близо 40 години да е с акъла на 16 годишен. Уважавам чорбари, но този не! Чак ще ми казва да мра... свинята му със свиня...[/offtopic]

[offtopic]В първия му коментар не се заяде с никой ;) Не взимам страна,и него го предупредих за езика,но хайде да спазваме добрия тон и да не намесваме животните ;) Моля те,и ти бъди така добър да махнеш въпросния добитък от последния ти коментар :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Против ли сте ?

Мнениеот igor tomasic » 03 юни 2009 13:54

Против ли сте това фенове на Левски да посещават мачовете на любимия ни отбор с шалче или фланелка на някой друг европейски гранд , (Лацио,Челси,Порто) казвам ДРУГ защото и ние сме такъв!
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

На линия
Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Против ли сте ?

Мнениеот glarus_ds » 03 юни 2009 13:57

Попринцип не съм против, но наистина не е много приятно. Поне аз винаги съм с фланелка на Левски!
CHELSEA

Owl
Контакти:

Мнениеот Owl » 03 юни 2009 14:05

iohan.law написа:Чудя се защо е този песимизъм, но нали сме от България.... Не знам с какво е по - различен, разбирайте по слаб, този Левски от "онзи" от есента на 2006 г. Записвам си всички мнения и септември ще ги публикувам пак, но тогава да не се наложи някой да си сменя ник-а, защото ще го е срам. Еволюцията в Живота продължава вече толкова много хилядолетия само защото СА СЕ СБЪДВАЛИ МЕЧТИТЕ НА ОПТИМИСТИТЕ, а не на другите ....!!!! Успех на ЛЕВСКИ в ЕКТ и дано отново играем във вторник или сряда вечер от 21:45 ч. под звуците на един мнооого специален химн! Настръхвам при спомена ......!!!!!!!

Съгласен съм!
Наистина много боли,когато си очаквал много силно нещо и не се е сбъднало,но от нас (феновете) се иска вяра и постоянство!
Затова аз вярвам,че ще влезем в групите,дори и повече!

Върни се в “Архив”