Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще влезем ли в групите?
Добре че мечтите ни останаха само-но срама е голям-ако ме разбираш за какво ти говоря
-
- Контакти:
За отбора ще е успех ако стигне поне до плеиофите,а там дори и да загуби ще влезе директно в Лига Европа
Levski shampion написа:За отбора ще е успех ако стигне поне до плеиофите,а там дори и да загуби ще влезе директно в Лига Европа
аз Мисля че вс Български отбори могат да се борят за Групите на Лига Европа

Чудя се защо е този песимизъм, но нали сме от България.... Не знам с какво е по - различен, разбирайте по слаб, този Левски от "онзи" от есента на 2006 г. Записвам си всички мнения и септември ще ги публикувам пак, но тогава да не се наложи някой да си сменя ник-а, защото ще го е срам. Еволюцията в Живота продължава вече толкова много хилядолетия само защото СА СЕ СБЪДВАЛИ МЕЧТИТЕ НА ОПТИМИСТИТЕ, а не на другите ....!!!! Успех на ЛЕВСКИ в ЕКТ и дано отново играем във вторник или сряда вечер от 21:45 ч. под звуците на един мнооого специален химн! Настръхвам при спомена ......!!!!!!!
Ипак да гледаме резултатни мачове, и голове от куриозни ситуации.
Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ
bigbonusprize написа:Blue_Lion написа:Old_death написа:Честита титла на всички свестни фенове на Левски!Най-малко слабият отбор е слабото ни първенство стана шампион!Пожелавам ви успехи в ЕКТ!Дано да не добавям още една дата в подписа си
Едно смислено мнениеПожелавам успех на всички български отбори в ЕКТ ! Честита титла,Левскари - САМО ЛЕВСКИ !
[offtopic]Какви смислени изречения бе блу? Тоя е дърт малоумник. Човек на близо 40 години да е с акъла на 16 годишен. Уважавам чорбари, но този не! Чак ще ми казва да мра... свинята му със свиня...[/offtopic]
[offtopic]В първия му коментар не се заяде с никой

- igor tomasic
- Контакти:
Против ли сте ?
Против ли сте това фенове на Левски да посещават мачовете на любимия ни отбор с шалче или фланелка на някой друг европейски гранд , (Лацио,Челси,Порто) казвам ДРУГ защото и ние сме такъв!
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Re: Против ли сте ?
Попринцип не съм против, но наистина не е много приятно. Поне аз винаги съм с фланелка на Левски!
CHELSEA
iohan.law написа:Чудя се защо е този песимизъм, но нали сме от България.... Не знам с какво е по - различен, разбирайте по слаб, този Левски от "онзи" от есента на 2006 г. Записвам си всички мнения и септември ще ги публикувам пак, но тогава да не се наложи някой да си сменя ник-а, защото ще го е срам. Еволюцията в Живота продължава вече толкова много хилядолетия само защото СА СЕ СБЪДВАЛИ МЕЧТИТЕ НА ОПТИМИСТИТЕ, а не на другите ....!!!! Успех на ЛЕВСКИ в ЕКТ и дано отново играем във вторник или сряда вечер от 21:45 ч. под звуците на един мнооого специален химн! Настръхвам при спомена ......!!!!!!!
Съгласен съм!
Наистина много боли,когато си очаквал много силно нещо и не се е сбъднало,но от нас (феновете) се иска вяра и постоянство!
Затова аз вярвам,че ще влезем в групите,дори и повече!