ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Хареса ли ви ЦСКА вчера ?

Анкетата завърши на 03 авг 2011 21:39

Да
23
72%
Не
7
22%
Не мога да преценя
2
6%

Общо гласове: 32

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2011 13:40

WeAreCSKASofia написа:Чудно ми е къде е темата с програмата на ЦСКА за новия сезон? Кога е мача с Локо СФ?

Нека излезе официалната програма по дни и часове и тогава ще се появи и официална закачена тема. А предната тема е малко по-назад във форума, оставена е да се оттегли от само себе си точно защото е непълна и неясна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

angata4
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА на запис?

Мнениеот angata4 » 31 юли 2011 13:44

меРси много!!!

MONK1TO
Контакти:

Re: Хареса ли ви ЦСКА вчера?

Мнениеот MONK1TO » 31 юли 2011 13:46

Pichichi написа:Много слаба игра на ЦСКА в защита, все още не мога да разбера как издигат като звезди играчи като Ап.Попов - много посредствен защитник !!!! Всяко центриране обърква цялата защита и Караджов е толкова несигурен че ще има много треперене ако той трябва да пази а не М'Боли !!! Като цяло много слаба игра на наще в защита според мен . В нападение играха много добре всички - Нелсън,Делев,Платини дори и Р.Трифонов игра добре в нападение но в защита ще береме много ядове с него като бек, Дечев е далече от Бандаловски и дори и от Виданов според мен .

Дечев е млад тепърва се развива защитата не игра във целия си блясък в контролите радоканов опитва нови неща нормално първия мач да има разминавания но затова са тренировките за да се изчистят като цяло не трябва да правим изводи от тоя мач нека да минат 2-3 кръга ат А група тогава може да правим изводи защита и така нататък ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 юли 2011 13:51

Така е аз казвам какво не ми хареса снощи и мисля че всички които не гледат повърхностно на тази победа са видяли че докато отборите бяха 11 на 11 нашите защитници увисваха доста често и то с/у Литекс които бяха в доста експериментален състав . Според мен определено ни липсва един стабилен ценрален защитник (това не може да бъде Виданов или Попов) .

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 31 юли 2011 13:58

Pichichi написа:Така е аз казвам какво не ми хареса снощи и мисля че всички които не гледат повърхностно на тази победа са видяли че докато отборите бяха 11 на 11 нашите защитници увисваха доста често и то с/у Литекс които бяха в доста експериментален състав . Според мен определено ни липсва един стабилен ценрален защитник (това не може да бъде Виданов или Попов) .

тези де ги плюеш изнесоха целия втори сезон на гърба си и то само със 1 загоба пак ти казвам защитната 4 ка +бандата е стабилна и сичко ще се изчисти да началото на първенството имай малко търпение :shock:
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 31 юли 2011 14:40

Много ми харесаха ЦСКА вчера дано продължават така ,все пак биха Литекс с 20% от възможнжстите си.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 31 юли 2011 15:02

Благодаря, и аз ще си го дръпна, но на стадиона беше най-запомнящо се :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 31 юли 2011 15:31

Честит трофей!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 31 юли 2011 15:35

big4eto написа:
percival написа:
big4eto написа:Моето мнение като фен на загубилите е че ЦСКА играха слабо :!: Дали това се дължи че им е първи официален мач или просто горяха от желание да покажат на феновете си добра игра и да вземат купата незнам , но не ми харесаха и ако не бяха подпиранията от съдята не ми се мисли какво ставаше днес по медиите ;) Неможе шампионите да излязат с 5 момчета от школата и 3-ма дебютанти и да играят като равен с равен ! Дано всеки от тренерите си види грешките и да тръгнат и двата отбора напред ! Лично от мен едно голямо браво на Любо че се осмели да пусне толкова момчета от школата и те се представиха повече от добре !

Първо: Темата е за ЦСКА не за Литекс да ни се обесняваш
Второ : Каде видя тази равностойна игра ?
Трето : С какво съдията помогна ? 100% засада за гола на Литекс и измислена дуспа за нас ( по скоро трябваше фаул на границата и червен картон на футболиста)
Четвърто : Като питат всичките треньори кои ще са титуляри винаги отговарят "Имаме група от 25 футболиста от който 18 ще попаднат в групата за мача ,те всички са титуляри !" или "при нас няма резерви и титуляри"
Пето : Честита купа на всички "червени" фенове.

Първо: Давам мнение-никъде не е написано в правила че нямам право да пиша в теми за ЦСКА
Второ: Махни червените очила и изгледай мача още един път за да видиш и ти
Трето: Виж в спортал има снимки и видео от гола на ЛИТЕКС и този на Делев ! Няма засада при гола на Кодо и 2 метра зассада на Делев ! Дузпа не се дава за фал на 3 метра пред пенала,а червен картон се дава ако е последен защитника а до него имаше друг !
Четвърто: Ние играхме с юношите и ако не беше ветеринаря нямаше как да вкарате гол !
Пето: Честита купа на всички червени фенове а на теб ти желая с тази купа в ШЛ да влезеш тя дава права за там ;)

а ти сложи кви да е очила и гледай пак.2 метра извън засада-да.края на нарушението бе в пеналта.кодо може би е в засада,може и да не е.но сложи си очила,моля.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 31 юли 2011 15:45

Мерси
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Архив”