patron написа:а кога е жребият
Следващият петък - 5-ти август
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
patron написа:а кога е жребият
Tom Kruz написа:Според мен не влезнем ли в групите няма да спечелим и титлата ! А с нашия късмет ...
BAGERIST написа:Предпочитам да отпаднем драматично от Тотнъм отколкото Залцбург да ни отсранят и после 1 година сините приятелки да имат материал за бъзици
vaskonti написа:BAGERIST написа:Предпочитам да отпаднем драматично от Тотнъм отколкото Залцбург да ни отсранят и после 1 година сините приятелки да имат материал за бъзици
Аз пък предпочитам да отстраним драматично Тотнъм вместо Залцбург и после 1 година сините приятели да ни бъзикат как сме отстранили някакъв слабак, който е много по-зле от преди 2-3 години, да речем...
BAGERIST написа:vaskonti написа:BAGERIST написа:Предпочитам да отпаднем драматично от Тотнъм отколкото Залцбург да ни отсранят и после 1 година сините приятелки да имат материал за бъзици
Аз пък предпочитам да отстраним драматично Тотнъм вместо Залцбург и после 1 година сините приятели да ни бъзикат как сме отстранили някакъв слабак, който е много по-зле от преди 2-3 години, да речем...
Ся да дъвчем празни приказки,че ще отстраним Тотнъм е излишно...да се молим само птиченцето да кацне отново на рамото ни и да ни дойдат Работнички, друго спасение няма
Tom Kruz написа:Според мен не влезем ли в групите, няма да спечелим и титлата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта