Иван Цветков (Фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иван Цветков
Направи ли ВИ впечатление, че Цветков не спря да гони противникови защитници и да прави шпагати в краката им, за да отнеме топката (но шпагати, а не от наште балтии, дето ги правят родните звязди като ги стегне шапката)
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Играчите,които бяха на ниво вчера-Пламен Илиев(безгрешен),Рисп,Цветков,Райков,Арс!Йовов,Тасевски,Младенов-на пейката!!!В защита и в центъра долу-горе е това,но отпред съставът е:отляво-Райков,отдясно-Калво(Христов),зад тарана-Цветков,на върха-Арс!И-атака от самото начало на реванша,тактиката от първото полувреме ще е пагубна!
от saffron на 29 Юли 2011 11:03
joro bad написа:
saffron написа:Тасевски , Цветков , Гаджев , Рисп , Гриин... 1 класа над останалите , които пък с изключение на Младенов бяха фантастични!Само Левски!
Тасевскиииии????!!!!! Брат, различни мачове ли гледахме???
какви различни мачове?? пусни си пак мача и виж как взаимодеистваха Дарко и Цветков 1-вото полувреме.... добре ,че имаме завършени идиоти като Младенов и Йовов ,че да неможе да развиваме атаките си до краи ! ... мн бързо забравихте за десетките асистенции на Тасевски мин. година ! без него ще имаме сериозен проблем в средата на терена ако не даи си боже се контузи Цветков , които е единствения , които може да играе на неговата позиция ! мислете и после пишете !
Много си прав,Тасевски трябва да е резерва на Цветков.
Всички истински Левскари сме на едно мнение...Ванката е уникален с неговите качества и контрол над топката.Той се превръща в новият ни любимец!!За бързите и лека крила съм напълно съгласен, Калво, Христов и Райков имат качества и много скоро ще ги покажат, ако Гонзо започне да залага на тях, вместо на Ицо Йовов, той е дал много на Левски, но смятам, че без него по фланга ще имаме повече бързина и Арш ще получава повече пасове, а следователно и ще бележи по често, които и друг от гореизброените да заиграе ще сме по силни в атака.За Дани Младенов съм малко резервиран, защото му липсва постоянство иначе има талант и умения.
Влади и Ванката ще са барометъра на отбора и от тяхната форма ще зависят успехите ни!
Влади и Ванката ще са барометъра на отбора и от тяхната форма ще зависят успехите ни!
дано Гонзо се зачете във форума. и аз съм на мнение че тасевски трябва да е резерва на цветков
Vailo написа:дано Гонзо се зачете във форума. и аз съм на мнение че тасевски трябва да е резерва на цветков
Ако пуснете голи или провокативни снимки, клюки и пикантерий за Цеци Красимирова или Светланчето, със сигурност може и да ги прочете, нооооооооо......... може би само тях

ти може да я гледаш на снимка, ама гонзо не само я гледа 

Vailo написа:ти може да я гледаш на снимка, ама гонзо не само я гледа
Брей, много па знаеш какво гледам аз бе

-
- Контакти:
Снощи бяхме слабички и добре, че победихме. Ако Гонзо раздвижи играта по фланговете, може и да се получи. ЙОВОВ вече не е за цял мач. По- скоро заради опита си трябва да влизи като резерва. Не мога да си обясня защо падна така формата на Грийн. Дано на реванша играем по- стегнато.
Тасевски и за резерва не ни трябва . Проблемът е че ако си тръгне няма да имаме алтернатива при централния нападател , защото 1 мач Арс ще изиграе лошо и Гонзо ще го остави резерва . Също не трябва да забравяме че Цветков е на години , и според мен може да даде максимум на 70-75 минути . Христо Йовов ако има начин да го избера за кмет ми кажета , та да може все по бързо да се махне . Нормално е в 1 мач да не показваме classата , а и все пак Спартак бяха изиграли 8 мача преди това .Очаквам отляво да заиграе Симеон Райков , а отдясно Цалво . Също така Гонзо трябвa да осъзнае, че Цветков трябва да играе зад Арс и ще мачкaме.САМО СИНИТЕ !
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?