Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Как може да се спре абсурдният терор на TV+???

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 12:10

JalkiSte написа: Ами монопол се създава поради липса на конкуренция.А в случая има конкурентноспособни телевизии, но те си веят патките.Мислиш ли, че БНТ няма пари да изкупи целия спорт в ефира, при положение, че се издържа от нашите пари, а на всичкото отгоре се скъсва да излъчва реклами? Ама нали е по-лесно тия пари някой да ги прибира, а ние да гледаме Марта Вачкова, Дързост и красота и Шоуто на канала...

И това го има, но който подписва тия абсурдни договори с Булсат да излезе да каже колко взема под масата. Не вярвам никой да не се е сетил, че може да има клауза за онлайн излъчване която ще реши проблема до някаква степен.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 юли 2011 12:11

stannn написа:А защо трябва да си пускам. Аз не искам да минавам на Булсат. Доволен съм от оператора ми. А ТВ+ и Film+ се излъчват само в мрежата на булсат. Никой друг няма право да ги излъчва. С това си действие точно се създава мовопола. Имаше един въпрос в друга тема. Какво правим ако Близо решат да си направят канал и изкупят правата за Световно, Европейско, Шампионска лига, Лига Европа и ги пуснат по този канал който се излъчва само в мрежата на Близо. Тогава към близо ли ще минете всички?

Кабелният ти оператор може също да ти ги пусне, но ще си плащаш допълнително
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:11

stannn написа:А защо трябва да си пускам. Аз не искам да минавам на Булсат. Доволен съм от оператора ми. А ТВ+ и Film+ се излъчват само в мрежата на булсат. Никой друг няма право да ги излъчва. С това си действие точно се създава мовопола. Имаше един въпрос в друга тема. Какво правим ако Близо решат да си направят канал и изкупят правата за Световно, Европейско, Шампионска лига, Лига Европа и ги пуснат по този канал който се излъчва само в мрежата на Близо. Тогава към близо ли ще минете всички?

Еми защо не.... търсенето определя предлагането, или обратното.... :mrgreen:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 12:12

UltraBlue написа:Който държи правата той определя правилата... на теб какво ти се иска никой не го интересува... хората са решили да инвестират в това и искат да има възвращаемост и печалба от това им начинание. Като не ти харесва, търсиш алтернативни решения....

ВАДЕТЕ ВЕФА.

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 28 юли 2011 12:12

Gonzi_407 написа:Тъй като ще защитя тезата на автора на темата, ще кажа че булсат не дават права за излъчването на тв+ на моя доставчик. Престанете с това "плати си" тъй като към момента плащам месечна такса 2 пъти по висока от тази на булсат и парите на са всичко, но няма да ме принудят да мина към тях!

Пич, не минавай към тях тогава бе.Аз съм абонат на бск от 3 години инямам никакви грижи.БНТ излъчва с отвратително качество и предава с формат 4:3,а тв+ си предават 16:9 като навсякъде по белите страни.Не виждам причина националната телевизия да излъчва задължително мачовете от ЕКТ.По мое мнение тази измислена телевизия БНТ трябва да бъде закрита.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 12:13

bigbonusprize написа:Кабелният ти оператор може също да ти ги пусне, но ще си плащаш допълнително

Не е вярно, че може. Стига сте заблуждавали хората. Тия два канала се разпространяват само и единствено в мрежата на Булсат. Никой друг няма право да ги разпространява ЛЕГАЛНО.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:13

stannn написа:
UltraBlue написа:Който държи правата той определя правилата... на теб какво ти се иска никой не го интересува... хората са решили да инвестират в това и искат да има възвращаемост и печалба от това им начинание. Като не ти харесва, търсиш алтернативни решения....

ВАДЕТЕ ВЕФА.

Мда, дарик е безплатен....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 юли 2011 12:14

slavia1 написа:Защо в България има оператор, който буквално рекетира хората??? Заради една програма да ме принуждават да подписвам договори??? Това не е ли монопол??? И Каде е КЗК в случая??? Всяко лято едно и също, а сега май ще вземат и А група, това нали са национално значими събития и трябва да са в национален ефир ? Може и аз да греша, ако е така дайте и Вашите мнения

не знаеш за какво говориш... pay-per-view по адкватно ли ти изглежда... нали искахте капитализъм - ето, го де :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 12:15

UltraBlue написа:Мда, дарик е безплатен....

Никой не се е сетил още да иска пари. Скоро и това може да стане.

Потребителски аватар
slavia1
Контакти:

Мнениеот slavia1 » 28 юли 2011 12:15

Въпроса е точно в това, че в случая няма алтернатива, или ставаш техен абонат или духаш супата, на това аз му казвам монопол, сигурно греша, но по тази логика утре и други канали могат да си изберат отделна мрежа и аз за всеки по отделно ли трябва да плащам? Проблема не е в БСК, а в тези, които го позволяват

Върни се в “Архив”