Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Как може да се спре абсурдният терор на TV+???

Мнениеот Gonzi_407 » 28 юли 2011 11:56

Тъй като ще защитя тезата на автора на темата, ще кажа че булсат не дават права за излъчването на тв+ на моя доставчик. Престанете с това "плати си" тъй като към момента плащам месечна такса 2 пъти по висока от тази на булсат и парите на са всичко, но няма да ме принудят да мина към тях!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 28 юли 2011 11:56

Смешно е това, което казваш.Никакъв терор не е това, а добре премерен икономически ход.БСК е скапан кабелен оператор (поне кабелната в моя малък град е много по-добра от тях, така че предполагам, че другаде ще е още по-добре) и виждат шанс да изпъкнат, като предлагат спортни събития, които могат да се гледат само при тях.От друга страна милата ни национална телевизия, която се храни от нашите пари и би трябвало да съобразява програмата си с нашите интереси, не си мърда пръста и ни залъгва с публицистика, сътворявана от некадърни журналя и "Шоуто на канала".bTV и Нова по някаква незнайна причина не се интересуват достатъчно от въпросните спортни събития и ето ти ТВ+ - съвсем законно излиза на бял свят.Ако толкова искаш да гледаш, пусни си БСК, ако не - псувай останалите телевизии ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 28 юли 2011 11:57

banderas13 написа:Добре де, а като не мога да си сложа, какво да правя ? Предполагам, че не съм само аз. :?:

Да това е другият проблем на булсата, а сега защитниците да кажат какво правим? Сменяш си апартамента заради тв+ ли?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

slavistite1913
Контакти:

Мнениеот slavistite1913 » 28 юли 2011 11:58

slavia1 написа:Защо в България има оператор, който буквално рекетира хората??? Заради една програма да ме принуждават да подписвам договори??? Това не е ли монопол??? И Каде е КЗК в случая??? Всяко лято едно и също, а сега май ще вземат и А група, това нали са национално значими събития и трябва да са в национален ефир ? Може и аз да греша, ако е така дайте и Вашите мнения

Колега пишеш пълни глупости не мога да повярвам :) :) :)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 11:59

А защо трябва да си пускам. Аз не искам да минавам на Булсат. Доволен съм от оператора ми. А ТВ+ и Film+ се излъчват само в мрежата на булсат. Никой друг няма право да ги излъчва. С това си действие точно се създава мовопола. Имаше един въпрос в друга тема. Какво правим ако Близо решат да си направят канал и изкупят правата за Световно, Европейско, Шампионска лига, Лига Европа и ги пуснат по този канал който се излъчва само в мрежата на Близо. Тогава към близо ли ще минете всички?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 28 юли 2011 11:59

Е каква е им е вината на Булсатком??? Нещо се продава и те го купуват, а кой го е позволил е друг въпрос!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 12:05

mertezaker написа:Е каква е им е вината на Булсатком??? Нещо се продава и те го купуват, а кой го е позволил е друг въпрос!

Вината не е на Булсат, а на тоя който контролира. И сега и БФС ще лъпне нещо сигурно като им даде купата без допълнителни клаузи да се излъчва поне в интернет.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 28 юли 2011 12:07

stannn написа:А защо трябва да си пускам. Аз не искам да минавам на Булсат. Доволен съм от оператора ми. А ТВ+ и Film+ се излъчват само в мрежата на булсат. Никой друг няма право да ги излъчва. С това си действие точно се създава мовопола. Имаше един въпрос в друга тема. Какво правим ако Близо решат да си направят канал и изкупят правата за Световно, Европейско, Шампионска лига, Лига Европа и ги пуснат по този канал който се излъчва само в мрежата на Близо. Тогава към близо ли ще минете всички?

Ами монопол се създава поради липса на конкуренция.А в случая има конкурентноспособни телевизии, но те си веят патките.Мислиш ли, че БНТ няма пари да изкупи целия спорт в ефира, при положение, че се издържа от нашите пари, а на всичкото отгоре се скъсва да излъчва реклами? Ама нали е по-лесно тия пари някой да ги прибира, а ние да гледаме Марта Вачкова, Дързост и красота и Шоуто на канала...
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:08

Krasi1914 написа:Стига си бръщолевил глупости . Пазарна икономика - хахахаха . Хайде аз искам да си платя за мача и да го гледам на кого да дам 3 лв. за мача? ( системата и казват pay per view ). А боклуците от булшитком искат да им давам по 17-20 лв. и да съм и абонат. БНТ СА КУРВИ !

Който държи правата той определя правилата... на теб какво ти се иска никой не го интересува... хората са решили да инвестират в това и искат да има възвращаемост и печалба от това им начинание. Като не ти харесва, търсиш алтернативни решения....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:09

banderas13 написа:Добре де, а като не мога да си сложа, какво да правя ? Предполагам, че не съм само аз. :?:

Да не живееш на някакво супер необичайно място, че да не можеш да си сложиш?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”