Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Къде ще излъчват мача за Суперкупата?

Мнениеот Jorkorazporko » 27 юли 2011 12:50

IOTUR4O написа:Пичове един въпрос към вас малко извън темата - много пъти съм бил на Лазур, но никога не съм обръщал внимание в кой сектор сме, а сега като излезе информация, че феновете на ЦСКА ще са в Б сектор взех да се чудя кой е той и като смятам си мисля, че това е сектора, в който е клетката и където по принцип е гостуващата агитка. Така ли е ? или нещо съм в грешка :) :) :)

Бате ние ще сме на всякъде, включително и на скамейката на Литекс :lol:

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 27 юли 2011 12:54

Jorkorazporko написа:
IOTUR4O написа:Пичове един въпрос към вас малко извън темата - много пъти съм бил на Лазур, но никога не съм обръщал внимание в кой сектор сме, а сега като излезе информация, че феновете на ЦСКА ще са в Б сектор взех да се чудя кой е той и като смятам си мисля, че това е сектора, в който е клетката и където по принцип е гостуващата агитка. Така ли е ? или нещо съм в грешка :) :) :)

Бате ние ще сме на всякъде, включително и на скамейката на Литекс :lol:

хахахаха верно е това - то като гледам и на скамейката им в момента все армейци стоят начело с Любо, така че наистина ще сме навсякъде :lol:

bud111
Контакти:

Мнениеот bud111 » 27 юли 2011 12:56

Да съгласен съм да не се толерира някой но не всичко трябва да се отъждествява с някаква ненужна конкуренция и търговия когато става въпрос за Национален интерес ..... Футбола и достъпа до него е такъв

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 27 юли 2011 13:01

bud111, футболът е най-вече бизнес. Това е истината, която е валидна за цял свят.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юли 2011 13:27

Marcel написа:Монополизмът не е пазарна икономика.

какъв монополизътм те гпни бе? Като другите са бедни или нямат желание кой име виновен, а?
И още нещо - какъв монополизъмн като има 100 телевизии? Ако искаш си на БСК, ако искаш не!

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Re: Излъчване на БГ мачове по телевизиите

Мнениеот waranty » 27 юли 2011 13:57

А вие четете ли,че никои друг не ги иска тия права.Така,че колкото и да псувате Булсатком трябва да се примирите

Потребителски аватар
sl321

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот sl321 » 27 юли 2011 14:04

CTAHKO написа:)На въпроса на колегата ще му кажа,че колкото спортни Скай програми има за европейските държави...толкова са ;)

Нещо не ти разбрах смисъла на изречението ама карай.
По принцип скай не са само спорт.Може да са му пуснали Скай драма,от къде да знам...
Ако пък ли гледа концерти на баба Шер,продуцента да не му урежда ТВ + ,е егати и продуцента... :) :) .Ако пък той си е продуцент,що ми се прави на интересен и ми говори за неговия оператор какво му доставял,ала,бала.....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 27 юли 2011 14:15

най-важното е, че има кой да прадава мачовете. това, че са тези, а не онези го решават пазарните принципи и стратегии. абсолютно излишни и тъпи спорове за това какви са булсат.ком и какво правят. те си имат стратегия и тя се изпълнява. като гледам какво става в последните години със спортните предавания си мисля, че за тези, които се интересуват от спорт, то да са абонати на булсат.ком е задължително. нито парите са много, нито подукта е лош. всичко друго е пунти-мари. ако искаш избираш и това е. ако не, правиш каквото си решиш. :shock:

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот PFC Litex » 27 юли 2011 14:16

sl321 написа:
PFC Litex написа:За да спорите по-малко за едно и също всяка година то прочетете тази статия от миналата година, в нея е описано кои закони се нарушават
http://theplamen.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html

Сега да попитам тези които ме пращат при БКС само заради 2-3 мача.

Моят оператор ми предлага Sky Sports, Sky (Италия), Sky (Германия), 4 Ал Джазири + още 20 спортни канала.
Също така ми предлага 30 HD канала, като в тях отново има Sky HD, някаква руска спортна която е HD.
Цифровата ТВ е 140 канала, то ест двойно повече канали от колкото предлагат БСК
и всичко това за 20 лева на месеца, та да зарежа всичко това заради някакъв ТВ+ ли?

Два мача ще намеря начин как да ги гледам, но БСК ще имат много поздрави от мен.

Между другото БСК предлага 6 HD канала, та задавали ли сте си въпроса защо са толкова малко?

Ееей,от къде го изкара тоя оператор бе.Евала.Я кажи.Какъв скай гледаш?Скай спорт или просто скай?

Почти цяла северозападна България (Враца, Монтана, Видин, Ботевград, Кнежа, Бяла слатина, Червен бряг и т.н.) гледа това което съм споделил, относно Sky става дума точно за Sky Sports.
Изображение

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 27 юли 2011 15:31

:lol: Напротив не са натрапници,много са си готини даже аз съм на Булсатком и съм мн доволен че имам Тв+,и Филм+

Върни се в “Архив”