Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот CTAHKO » 27 юли 2011 00:24

sl321 написа:
PFC Litex написа:За да спорите по-малко за едно и също всяка година то прочетете тази статия от миналата година, в нея е описано кои закони се нарушават
http://theplamen.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html

Сега да попитам тези които ме пращат при БКС само заради 2-3 мача.

Моят оператор ми предлага Sky Sports, Sky (Италия), Sky (Германия), 4 Ал Джазири + още 20 спортни канала.
Също така ми предлага 30 HD канала, като в тях отново има Sky HD, някаква руска спортна която е HD.
Цифровата ТВ е 140 канала, то ест двойно повече канали от колкото предлагат БСК
и всичко това за 20 лева на месеца, та да зарежа всичко това заради някакъв ТВ+ ли?

Два мача ще намеря начин как да ги гледам, но БСК ще имат много поздрави от мен.

Между другото БСК предлага 6 HD канала, та задавали ли сте си въпроса защо са толкова малко?

Ееей,от къде го изкара тоя оператор бе.Евала.Я кажи.Какъв скай гледаш?Скай спорт или просто скай?

М-САТ във Варна са същите ;) ;) ;) че на всичко отгоре миналата година пускаха и мачовете на БГ отборите в началната фаза на ЕКТ по ТВ + нищо,че отдолу изписваше,че го предават незаконно :) :) :) Е що да ги сменям ;)На въпроса на колегата ще му кажа,че колкото спортни Скай програми има за европейските държави...толкова са ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Re: Излъчване на БГ мачове по телевизиите

Мнениеот Sofiaatowern » 27 юли 2011 00:29

Изглежда мутрите и времената от 89 до 99 се завръщат, само че с по-бавна сила в т.н. европейска държава. Налагане на монопол. До какво ще доведе? Повишаване на клиентите им? Не - до понижаване на зрителите на А група и все народна омраза към БСК. Африканска държава...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 27 юли 2011 06:58

Sofiaatowern написа:Изглежда мутрите и времената от 89 до 99 се завръщат, само че с по-бавна сила в т.н. европейска държава. Налагане на монопол. До какво ще доведе? Повишаване на клиентите им? Не - до понижаване на зрителите на А група и все народна омраза към БСК. Африканска държава...

След каот другите не предлагат достатъчно, какъв монопол ?! Ако ти ми предложиш 5 лева, а друг ми предложи 10 лева за едно и също нещо, никога няма да го продам на теб ;) И това е монопол ?

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 27 юли 2011 09:57

Всичко е въпрос на бизнес.
Или си сменяш тв доставчика , или гледаш мачовете в заведение или отиваш направо на стадиона ( най-добре , но не всеки има възможност ). Миналата година си смених оператора и преминах на Булсатком , а мачовете от ЛЕ гледах на живо и трите домакински и два като гост (Лисабон и Лил). И на Острова е така. Не е толкова важно къде ще се излъчват мачовете на българските отбори в Европа , по-важно е да продължат в европейските турнири напред , а пък феновете ще му намерят лесното.

_emo_
Контакти:

Мнениеот _emo_ » 27 юли 2011 10:13

ХОРА, ако искате да гледате мачове и спорт, какво правите???
1.Отивате на стадиона или в залата!
2.Пускате си телевизора на спортният канал! - ЕЕЕЕЕ ама аз го нямам този канал, е мен какво ме интересува! Ако наистина си спортен човек ще го имаш, а няма да се оплакваш!
Аз още преди 3 години си вкарах БУЛСАТ, още тогава стана ясно на къде отиват нещата!
Това, че Вие не сте го проумели си е Ваш проблем!
Проста пазарна икономика! Вие какво мислите, че тези мачове струват 100 лева ли??? Това са средства, които се дават и колкото повече абоната имат БУЛСАТ, толкова повече спортни събития ще има (тенис, футбол, бокс и т.н.)!
Плюс това правилата са ясни: за всяко едно спортно събитие (дори и световно и европейско) има цена и предимства за закупуване от национална телевизия на всяка една страна с отстъпка!!! Ако Нац. ТВ се откаже тогава който даде парите той предава!

Вие какво искате това че на БНТ и се дават пари от държвата (от нас) да дава само футбол и спорт ли??? Ами другите хора на България, които не гледат спорт и футбол, а повярвайте ми не са малко те какво ще кажат искаме КОНЦЕРТИ НА ЖИВО, искаме ФИЛМИ и т.н.

Друго важно нещо за непросветените хейтъри - случайно да знаете, че БНТ няма право да излъчва реклами над определен %!!! Е от къде пари за всичко!!!????

qkiqPi4otGyrmen
Контакти:

Къде ще излъчват мача за Суперкупата?

Мнениеот qkiqPi4otGyrmen » 27 юли 2011 11:34

Появиха се информации, че bTV няма да си изпълн ангажмента!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Re: Къде ще излъчват мача за Суперкупата?

Мнениеот Kerer » 27 юли 2011 11:41

TV+ естествено.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 юли 2011 11:42

BAGERIST написа:Дано не го дават, да не видят хората, че предчувствам резил :( Исамооо ЦСКА але але оле олелелелеле

:lol: :lol: :lol:
Аз искам да се стигне до продължения. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 юли 2011 11:58

Rosko63 написа:ДОКОЛКОТО ЗНАМ ПО ПЕДЕРАСКАТА TV+ НА БУЛСАТКОМ,КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА Я ГЛЕДАТ 98 ПРОЦЕНТА ОТ ЖЕЛАЕЩИТЕ.ДАНО ФАЛИРАТ СКАПАНЯЦИТЕ НЕЩАСТНИ.НИКОКГА АБОНАТ НА БУЛСАТ :evil:

Какво са виновни Булсатком, че другите телевизии са смешници? Излезте от комунизма бе хора, пазарна икономика е, този който работи, прави бизнес и плаща, той купува правата! За да може другите работещи хора да си купят цифрова телевизия и 41 инчов екран на който да си гледат мачовете на климатик и бира! Другите да гледат "в Неделя със..." и да чакат да кажат резултата по радио точката ...

Върни се в “Архив”