Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Могилката
Контакти:

Re: След Титла как да се постъпи правилно?

Мнениеот Могилката » 01 юни 2009 21:06

Corwin написа:Юноши - Гаджев, Божката Митрев, Цачев. За такива юноши ти говоря. Не такива, които не могат да вържат два паса.

Е добре ... нема лошо всички искаме наши момчета да играят, но защо си мисля, че Божката освен некоя песен на сръбски да изпее друго срещу К.Роналдо или Меси нема да мое да направи .... За другите пък направо не ги виждам ....
Но пак те питам защо махна Кокала, като той им даде шанс на тия момчета ....

levski_1914
Контакти:

Мнениеот levski_1914 » 01 юни 2009 21:07

трябват класни играчи за нова титла и силно представяна в европа време е да направим един свестен трансфер ве4е батков да развърже тая кесия защото не само че сме поставени в жребия и имаме уникален 6анс за лигата и да трупаме по висок коефицент за в бъдеще трябват 4 игра4и с класа батков да даде примерно 2 милиона за играчи не е много после 6те вземе наи малко 6 и догодина ако пак сме 6ампиони и пак ще сме поставени заради висок коефицент постигнат тази година така 4е не е трудно толкова игра4и има въпроса е каква роля 6те изиграе борето и за игра4ите и батков наи ве4е.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 01 юни 2009 21:10

Могилката написа:
Corwin написа:Юноши - Гаджев, Божката Митрев, Цачев. За такива юноши ти говоря. Не такива, които не могат да вържат два паса.

Е добре ... нема лошо всички искаме наши момчета да играят, но защо си мисля, че Божката освен некоя песен на сръбски да изпее друго срещу К.Роналдо или Меси нема да мое да направи .... За другите пък направо не ги виждам ....
Но пак те питам защо махна Кокала, като той им даде шанс на тия момчета ....

Защото от това което виждам при Кокала всички чакаме някой случаен проблясък(поне аз така виждам нещата). Това е тактика 'Кокал' за мен - пускам ви, пък вие играйте.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 юни 2009 21:12

Левски
Левски стана шампион на България на 26 път в своята история! Честито на всички фенове на отбора! До колко е заслужена титлата, не зная. Факт е, че толкова слабо първество от години не е имало.Интрига до последно, но много малко футбол се вижда на терена. Да кажем, че Левски бе най-малко слаб. В определени моменти отбора игра безобразно, например мача с Локомотив София на Герена, но имаше и проблясъци като победите над ЦСКА с 2:0 и в Ловеч с 2:1. Така или иначе първенството е решено. Остава да се свърши това, за което отбора се бори през целия сезон - първо място и атака на Групите на Шампионската Лига.

Истината ще лъсне в Европейските клубни турнири. За да имаме някакви шансове да влезем в групите на Шампионскта Лига, или в по-лошия случай, на новия турнир-Лига Европа, ще са нужни 2-3 нови много качествени попълнения....http://www.sportno.info/41/Kakvo-predst ... tatuk.html
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 01 юни 2009 21:19

Велев-помощник -треньор и КАЧЕСТВЕНИ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ-това е формулата-кратко и ясно!!!

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

Мнениеот 153sd » 01 юни 2009 21:33

най-добре ще е ако се откажете от участие в еропа че пак ще срамите България !!!!!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 01 юни 2009 21:34

OBI4AM LEVSKI написа:Велев-помощник -треньор и КАЧЕСТВЕНИ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ-това е формулата-кратко и ясно!!!

Шо бе кокала си е добре. Аз казвам некой от юношите на Арсенал или на Минал ше ни дойде добре! :!: :!: :!: ;) :)
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 юни 2009 21:52

levski30 написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Велев-помощник -треньор и КАЧЕСТВЕНИ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ-това е формулата-кратко и ясно!!!

Шо бе кокала си е добре. Аз казвам некой от юношите на Арсенал или на Минал ше ни дойде добре! :!: :!: :!: ;) :)

Що да не вземем направо някой от звездите на тия отбори? :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

СинЕкстремист
Контакти:

Re: УЛТИМАТУМ

Мнениеот СинЕкстремист » 01 юни 2009 23:36

Отзад напред ще ти отговоря.

Не мисля, че санкциите не се спазват у нас, наказания си има. Естествено, понякога си затварят очите или налагат не толкова строго наказание, но не е някакъв рецидив според мен.

Както вече посочих, това се случва навсякъде, но само у нас стадионите са празни. Явно не това е причината човек да не ходи на мач. Според мен, главното е, че нямаме нормални стадиони. Не по-малка вина имат журналистите, които се надпреварват кой по-масирано да ни наплюнчи и обругае клубния футбол. Такава посевместна и тотална пропаганда няма как да не доведе до празни стадиони. За всеки възможен детайл се захващат родните журналисти и си изсмукват от пръстите доводи, че да очернят първенството ни. Особено с глупостите за уредени и купени мачове. Не, че няма такива, ама тия хора се оливат. Не, че ни е добре футбола, но не е чак толкова зле. А по-добър няма как да стане като го очернят. И като гонят хората от стадионите по този начин, съвсем му вредят. Не може една майка например да "мотивира" детето си, слаб ученик, като му говори постоянно какъв тъпанар е или нещо от сорта, дори и да е така, по-добре е да го мотивира с нещо от сорта на това, че въпреки всичко ще се справи и т.н. Същото и за журналистите, по-добре да се хващат за хубавите неща във футбола ни, като удавник за сламка и така да мотивират израстването му и съответно интереса на феновете към него, така че да ходят по стадионите. Както казах, на практика се върши обратното. За това и не гледам Сашо Диков, Крум Савов и т.н. Чета една две спортни страници които съм си подбрал и толкова, както и гледам Ринг, които следват линията която посочих, че считам за правилна с малки изключения.

Не няма никаква разлика при футболното хулиганство или при риска от шофиране. Колкото зависи от теб като шофьор, толкова зависи от теб и като фен. Тоест има ситуации в които може да държиш нещата под контрол и при двата случая, но има и моменти когато нищо не зависи от теб. Както може да ти падне бомба на главата, така и докато си караш с нормална скорост, спазвайки правилата, някой изтрещял шофьор може да изкочи иззад рейса с който се разминаваш, без това да е разрешено от маркировката или пътните знаци и отиваш на кино, без да те пита някой. Шанса да ти се случи инцидент на мач е в пъти по-малък от колкото по пътищата, или от колкото в дискотека. Просто много си се панирал ми се струва. Инцидентите не са толкова чести. Ето като привърженици на Левски, дай да поумуваме, колко инцидента имаше с нашата публика през последния сезон и ще видиш, че те гони някаква параноя. Особено пък ако ходиш в сектори където не е агитката, шанса да ти падне бомба на главата или нещо от тоя сорт е равен точно на 0 :mrgreen: Написах ти го още в първия пост - вкарал си се в некви филми братле. Ходи си по мачове, води сина си и си свиркай. Не мисли за лошото което хипотетично може да те сполети, а за обратното, за положителните емоции които може да изпиташ от мача на който отиваш. От възможноста да видиш красиво изпълнение, да се навикаш, напееш и т.н.

На въпроса дали подобни сцени ми харесват или не, ще ти отговоря по следния начин. Вероятно не са проява на висока одухотвореност от страна на участващите в тях, но това е човешката природа и психология. Казах вече, футбола създава такъв тип емоции които не може да предизвика никой друг спорт, при по-емоционалните хора, тези с по-податлива психика, емоциите избиват в тая посока. Има го и ще го има, докато съществува футбола. Футболното хулиганство е социалния феномен, на социалния феномен наречен футбол. Но до сега се опитвах да ти обясня, че тези неща първо не са толкова често срещано явление, че да гледаш с такъв драматизъм над тях и второ, това че някой нахлул на терена, друг изял някоя палка, счупили се 100 седалки, или 20-30 души си раздавали шамари, не е някаква своеобразна трагедия.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Мнениеот WALENTINAAA » 02 юни 2009 00:02

ВЕЛЕВ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНАВА , ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЗЛЕ ? :x
Изображение

Върни се в “Архив”