GoDDeadman написа:RED MAGIC написа:Уважаеми GoDDeadman,
пиша ти това писмо за да го препратиш на майка ти в Гърция.
Кажи и, че държвата ни е много зле! Полицията отвлича деца, помага на чужди народи, бие невинни хора, а управлението на страната е както е било винаги - катастрофално!
Кажи и да си дойде да гласува поне за парламентарните избори. Ако иска де. Все пак скоро "отбору на народу" ще бъде официално обявен за продаден на ДПС и Кооперативна банка.
Ако иска да продължават държавните протекции за Лефски, да не си идва! ДПС ще влезе в парламента и така Лефски шампион ще бъде докато закрият държавата.
Кажи и, че въпреки всичко, "турци сте" ще ехти към Сектор Г!
Кажи и, че ще продължи мачкането на ЦСКА от всякъде!
Кажи и, че обаче ЦСКА става още по-силен въпреки всичко! Не футболистите, не ръководството, не състава - а ЦСКА! Видовден ще дойде рано или късно! Всичко се връща на този свят! Сектор Б усеща ли това???
Драги ми RED MAGIC,
майка ми ако прочете какви вицове пишеш , доста ще се посмее.Майка ми,като морална личност, не смята че след като 8 години плаща данъци и осигуровки в друга държава и следователно няма принос към България, трябва да гласува.Това би било лицемерие и е патент на Доган.Колкото до това дали ЛЕВСКИ ще бъде продаден на някой си е просто хипотеза, а аз не смятам че трябва да коментирам неща които се случват в главата на някой си болен мозък.Въпрос на възпитание е кой и как и с какво поддържа своя отбор.Нали Дормуш Али Саид Ходжа- последния да затвори вратата.А цска освен да мачка циците на сервитьорките в чалга кръчмите задруго не става (поне този сезон).Колкото до кооперативна банка-според мен е собственност на краля или емира(не съм компетентен)на Оман.А човека си е мюсюлманин,но не и турчин.Това си е все едно да мразиш всички християни заради Томов.Нелогично е,нали???
П.С:Не искам да се заяждам с теб. Писмото ми имаше за цел да покажа абсурдите с които се сблъскваме всеки ден.А колкото до Левски и цска.... то се видя на терена
Драги ми, GoDDeadman,
гледам подписа ти, и не вярвам на ушите си. Гордееш се, че си българин, ама не се свениш ни грам, да поизбягаш в Гърция, да си понаплюеш Родината ( не държавата !), да плюеш едни други българи, щото не са от отбора но който ти си привърженик. ( интересно , ако някое от децата ти е от ЦСКА, какво правим ?!), не правиш разликата, че все пак това е само една игра, и другите сигурно с нищо не са по-лоши от тебе. Някак си покрай "патриотизма" в произведението си, позабрави, че цяла България не е само червена и синя, и ние останалите с нищо не сме по-лоши българи от вас да речем. Надявам се, че това е една приятелска закачка, към противниковия лагер, а не те е възпитала така майка ти, която е в Гърция ?! И по принцип, човек трябва да го дава малко по-скромно, щото аз наистина чух, че фирма близка до ДПС има интерес да купи ФК "Левски" ( дано да не стане ), но ако се получи, трябва да си ядеш писмата тогава, българино !