Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Писмо до Гърция

Мнениеот kartago » 01 юни 2009 15:38

GoDDeadman написа:
RED MAGIC написа:Уважаеми GoDDeadman,
пиша ти това писмо за да го препратиш на майка ти в Гърция.
Кажи и, че държвата ни е много зле! Полицията отвлича деца, помага на чужди народи, бие невинни хора, а управлението на страната е както е било винаги - катастрофално!
Кажи и да си дойде да гласува поне за парламентарните избори. Ако иска де. Все пак скоро "отбору на народу" ще бъде официално обявен за продаден на ДПС и Кооперативна банка.
Ако иска да продължават държавните протекции за Лефски, да не си идва! ДПС ще влезе в парламента и така Лефски шампион ще бъде докато закрият държавата.
Кажи и, че въпреки всичко, "турци сте" ще ехти към Сектор Г!
Кажи и, че ще продължи мачкането на ЦСКА от всякъде!
Кажи и, че обаче ЦСКА става още по-силен въпреки всичко! Не футболистите, не ръководството, не състава - а ЦСКА! Видовден ще дойде рано или късно! Всичко се връща на този свят! Сектор Б усеща ли това???

Драги ми RED MAGIC,
майка ми ако прочете какви вицове пишеш , доста ще се посмее.Майка ми,като морална личност, не смята че след като 8 години плаща данъци и осигуровки в друга държава и следователно няма принос към България, трябва да гласува.Това би било лицемерие и е патент на Доган.Колкото до това дали ЛЕВСКИ ще бъде продаден на някой си е просто хипотеза, а аз не смятам че трябва да коментирам неща които се случват в главата на някой си болен мозък.Въпрос на възпитание е кой и как и с какво поддържа своя отбор.Нали Дормуш Али Саид Ходжа- последния да затвори вратата.А цска освен да мачка циците на сервитьорките в чалга кръчмите задруго не става (поне този сезон).Колкото до кооперативна банка-според мен е собственност на краля или емира(не съм компетентен)на Оман.А човека си е мюсюлманин,но не и турчин.Това си е все едно да мразиш всички християни заради Томов.Нелогично е,нали???
П.С:Не искам да се заяждам с теб. Писмото ми имаше за цел да покажа абсурдите с които се сблъскваме всеки ден.А колкото до Левски и цска.... то се видя на терена

Драги ми, GoDDeadman,
гледам подписа ти, и не вярвам на ушите си. Гордееш се, че си българин, ама не се свениш ни грам, да поизбягаш в Гърция, да си понаплюеш Родината ( не държавата !), да плюеш едни други българи, щото не са от отбора но който ти си привърженик. ( интересно , ако някое от децата ти е от ЦСКА, какво правим ?!), не правиш разликата, че все пак това е само една игра, и другите сигурно с нищо не са по-лоши от тебе. Някак си покрай "патриотизма" в произведението си, позабрави, че цяла България не е само червена и синя, и ние останалите с нищо не сме по-лоши българи от вас да речем. Надявам се, че това е една приятелска закачка, към противниковия лагер, а не те е възпитала така майка ти, която е в Гърция ?! И по принцип, човек трябва да го дава малко по-скромно, щото аз наистина чух, че фирма близка до ДПС има интерес да купи ФК "Левски" ( дано да не стане ), но ако се получи, трябва да си ядеш писмата тогава, българино !

СинЕкстремист
Контакти:

Re: Класата на сегашния отбор на Левски

Мнениеот СинЕкстремист » 01 юни 2009 15:40

Тука като гледам сте се изредили едни разбирачи и футболни капацитети... професори, доктор хонорис кауза, старши научни сътрудници и прочее самозвани и филмирани специалисти на футболната игра.

Според мен, направихме един добър сезон и логично станахме шампиони. Предвид силната конкурентност на изминалия шампионат и това, че броя на отборите показващи добри и задоволителни умения и притежаващи що годе класни футболисти бе много по-голям от кой да е предишен шампионат далеч назад във времето, то считам, че спечелената титла е от отбор на Левски по-класен от кой да е наш тим печелил титлата през последните години. Отбора има облик и стил на игра, обигра се и се сработи, натрупа опит в този много тежък и много оспорван сезон. Плодовете ще берем наесен. Тогава ще си говорим и мисля да повдигна темата в края на Август месец, за да се видите всички какви големи капацитети и разбирачи сте. :mrgreen:

Моята прогноза е следната! Левски ще се класира за групите в Шампионската Лига и ще се представи по-добре отколкото предния път когато бе там.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
RecycleBin
Контакти:

Re: УЛТИМАТУМ

Мнениеот RecycleBin » 01 юни 2009 15:54

Имам само един въпрос: Много ли ти харесват тези сцени, които си показал (изключвам цицорестата дама) и как точно помагат тези тъпотии на любимия отбор?
Мога да ти кажа, как му вредят:
1. Отлив на публиката от терените, защото разумът понякога е над емоциите. Колкото и да ми твърдиш, че да упранляваш кола е същото, не си прав - ако спазваш правилата, шансовете ти да ти се случи нещо лошо са минимални и са свързани с другите участници на движението. При футболното хулиганство е друго - отиваш и не знаеш, дали няма да ти метнат бомбичка във врата, дали няма да ти потрошат возилото, паркирано пред стадиона, дали няма пиян и дрогиран идиот да реши, че не си му симпатичен....
2. Санкции за клуба! Ако се спазват правилата, половината отбори у нас ще играят при закрити врати и ще плащат ужасни санкции...

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 01 юни 2009 15:55

Уважаеми kartago,
посочи ми един ред ,само един ред в който съм оплюл България.Покажи ми един обиден епитет с който плюя други българи. Ако не си забелязал всичко е коментара ми е насочен към управляващите и случващото се в нашата Родина. Прочети отново и ми кажи къде осмивам червения фен като личност.Просто иронията е насочена към процесите в цска, не виждам някъде да съм оплюл червените фенове и да ги смятм за по-лоши от мен.И едва ли аз съм моралния стожер на обществото.Акоментарите ти какво си чул или видял....просто без коментар
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

levski_1914
Контакти:

Мнениеот levski_1914 » 01 юни 2009 15:59

Отбора има нужда от даксон да силва, класен нападател от чужбина, асуз, централен за6титник,креативен халф-кривия ,имаме вагнер и минев в ляво отзаде миланов и бензукан вдясно както и бензукан в центъра трябва о6те един от класата на рабех отзаде, конкуренция на дарко примерно кривия асуз за пови6аване класата на отбора и класен централен нападател голмаистор може от 4ужбина но батков трябва да развърже кесията или камбуров вариант номер 2,трябва да се отървем от деко само и 6те има нова синя хегемония алекс едва ли 6те е скъп асуз- свободен агент,даксон съ6то няма да е много скъп,и класен нападател от 4ужбина около милион но да е добре следен от тренъорския щаб и за6титник за около 700 000 евро. около 5 игра4а на тези постове ни трябват с класа.

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 01 юни 2009 16:00

GoDDeadman написа:Red Magic,в момента ние сме шампиони, а вие 2ри.Нормално е едни да се радват, а други да страдат.Но просто за момент свали червените очила. PEACE
Благодаря на всички които оцениха хумора ми.Благодаря Ви

Приятел, свалил съм червените очила, но май не си забелязал.
Също не коментирах някои части от твоето "писмо" за това как медиите погнали твоя отбор!
Разбери, че освен спорт1 и обективните фокус, новспорт и гонг (понякога не), всичко друго е анти-ЦСКА!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
RecycleBin
Контакти:

Мнениеот RecycleBin » 01 юни 2009 16:00

СинЕкстремист написа:Тука като гледам сте се изредили едни разбирачи и футболни капацитети... професори, доктор хонорис кауза, старши научни сътрудници и прочее самозвани и филмирани специалисти на футболната игра.

Според мен, направихме един добър сезон и логично станахме шампиони. Предвид силната конкурентност на изминалия шампионат и това, че броя на отборите показващи добри и задоволителни умения и притежаващи що годе класни футболисти бе много по-голям от кой да е предишен шампионат далеч назад във времето, то считам, че спечелената титла е от отбор на Левски по-класен от кой да е наш тим печелил титлата през последните години. Отбора има облик и стил на игра, обигра се и се сработи, натрупа опит в този много тежък и много оспорван сезон. Плодовете ще берем наесен. Тогава ще си говорим и мисля да повдигна темата в края на Август месец, за да се видите всички какви големи капацитети и разбирачи сте. :mrgreen:

Моята прогноза е следната! Левски ще се класира за групите в Шампионската Лига и ще се представи по-добре отколкото предния път когато бе там.

ЕЕЕЕ, чул те Господ, всички се надяваме да бъде така! Просто съществуват известни притеснения у обективните наблюдатели, които са основани на понякога безплодното мачкане на топката и "липсата на шанс" пред гола, това е. Иначе си прав, че това е най-оспорваното първенство от доста години, но дали защото има и други силни, освен Левски и цесека или защото и грандовете свалиха летвата :roll: :geek: :?:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 юни 2009 16:10

GoDDeadman написа:Уважаеми kartago,
посочи ми един ред ,само един ред в който съм оплюл България.Покажи ми един обиден епитет с който плюя други българи. Ако не си забелязал всичко е коментара ми е насочен към управляващите и случващото се в нашата Родина. Прочети отново и ми кажи къде осмивам червения фен като личност.Просто иронията е насочена към процесите в цска, не виждам някъде да съм оплюл червените фенове и да ги смятм за по-лоши от мен.И едва ли аз съм моралния стожер на обществото.Акоментарите ти какво си чул или видял....просто без коментар

Уважаеми, GoDDeadman,
радвам се, че казваш, че писмото ти е ирония, защото все пак това е някакъв вид хумор, макар и насочен. Най-добре върви самоиронията, но ние някак си трудно го постигаме това. Мен ми се струва, че си позабравил какво си писал в "писмото " си, и те съветвам да го прочетеш още веднъж, преди да ме обвиняваш в каквото и да е било ! Аз точно това исках да намекна, че има голяма разлика има между Родината и Държавата ! Родината сме всички ние, а държавата е тази която ни контролира, прави ни паспорти, събира ни данъци и т.н., всяко пето изречение ти е " мила родна картинка", колкото за феновете, нали се сещаш, че едва ли ФК "ЦСКА" е тръгнал да пише из форумите ? Нещо за боклука и "Титан" ?! Ти не че нещо обиждаш де, просто така си пишеш.
Хайде до скоро, драги ми смехурко!

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 01 юни 2009 16:13

RecycleBin написа: Иначе си прав, че това е най-оспорваното първенство от доста години, но дали защото има и други силни, освен Левски и цесека или защото и грандовете свалиха летвата :roll: :geek: :?:

Да, защото има други силни, класата на повечето отбори се повиши сравнение с предишни сезони. От там идва илюзията, че Левски и Цесека - Панчаревска комуна са слаби, но простата истина е, че вече играят срещу по-силни съперници от които е нармално да губят точки. А хората си седят на старите убеждения и пречупват настоящата реалност през призмата на отминалата, като си мислят, че щом Левски е направил равен със Сливен или Цесека - Панчаревска комуна са направили равен с Локомотив Мездра, значи водещите отбори са слаби. Да, ама не :mrgreen:
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 01 юни 2009 16:16

Писмото си е мое , майка ми също и ще си пиша каквото искам в него :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Благодаря за конструктивните критики. В следващото писмо другата неделя до майка ми ,ще се постарая повече.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Върни се в “Архив”