Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: хайде сега наско сираков да се връща в левски!!!

Мнениеот batceko » 01 юни 2009 06:30

... то хубаво ,ама от всички хора които са били на пост изпълнителен директор по спортните въпроси в БГ само Наско има опит в международните мачове , пък бил той и печален на моменти ... не е лошо да се замислят някой хора по въпороса , пък и за селекция е време щото пак ще стане квото стана миналата година ... не че се е свършил света , но ако официално няма да гоним нищо в европа то поне да не се явяваме - поне срама ще е по малко ... щото онези червени прасенца само това чакат .. и за жалост факта че са много много по зле от наште , не топли понякога ... тъй де .. мисълта ми е че Боримиров е меко казано зелен за в Европа в сравнение със стария апаратен лъв Сираков , въпреки че разликата в годините да не им е толкова голяма .. ако се върне все ще от полза си мисля .. иначе честита титла на всички ... само Левски :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот Old_death » 01 юни 2009 06:32

Честита титла на всички свестни фенове на Левски!Най-малко слабият отбор е слабото ни първенство стана шампион!Пожелавам ви успехи в ЕКТ!Дано да не добавям още една дата в подписа си ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Искам да ви питам за една песен

Мнениеот garfild8 » 01 юни 2009 06:41

Бони еМ.Bad rivers of Babylon.Oтвсякъде може да я изтеглиш,Ю туб или вибокс7.
Само Черно море.

IvelinNN
Контакти:

Re: От къде могат да се източат песни за Левски?

Мнениеот IvelinNN » 01 юни 2009 06:53

СинЕкстремист написа:
vesodoc написа:Моля помогнете!
Има ли някой идея откъде мога да си източа песни на нашата агитка за Левски?
Но не само днешните, а и по-стари - за Гунди, за 7 на 2 и т.н.
Благодаря за помощта!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ЗА ТИТЛАТА!!!!!

Виж тук :arrow: http://www.ultraslevski.org/songs.htm

Огромно БЛАГОДАРЯ и от мен.
Честита титла на всички ЛЕВСКАРИ
И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ, И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 юни 2009 07:43

vesodoc написа:Моля помогнете!
Има ли някой идея откъде мога да си източа песни на нашата агитка за Левски?
Но не само днешните, а и по-стари - за Гунди, за 7 на 2 и т.н.
Благодаря за помощта!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ЗА ТИТЛАТА!!!!!

Сещам се за едно място... мога само на уше да ти го кажа :lol:

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Класата на сегашния отбор на Левски

Мнениеот LUDAKIS » 01 юни 2009 08:03

EEeeeeeee,eeeeee ама много ви се моля без някви пенсии на герена като Янев , Кривия моля моля нали ше тича в Европа 70мин и ше издъхне на терена .. моето мнение е първо никва трениьоркса смяна за сега , не е момента и ше стане страшно :!: ,към 'син екстремист' пич- я си помисли кое е по важно парите от 1/8 в лига европа или срамно спечелена (благодарение на ЦСКА ) титла и отпадане още в самото начало за Европа ?? Велев не става това е ясно и на кучетата пред Герена но не е сега момента да го махаме . Второ определено трябва да има чистка .. ГОЛЯМА да се заложи на младите , и да се купят класни играчи Батков да поопразни джобовете ние ше му върнем парите с билетите , а отбора като влезне в шампионската лига . Мисля че ако сега не се купят играчите то няма смисал да ходим в Европа с големите торби ... ше си отпаднем отново от БАТЕ :cry:
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Класата на сегашния отбор на Левски

Мнениеот metodito » 01 юни 2009 08:29

Я и аз да постна тука.
Първо, честито, братя! Не знам защо, но имах усещане, както много народ, че Литекс ще е шампион. Не заради Овчито (говоря за началото), а заради "оня с отрязаните пръсти" (така и не разбрах Дебелия мустак к'во искаше да каже с това за Мъри). цска, не ги броя за живи отдавна. На Велев му вярвах, че може да ни направи шампиони (ма вярвах и също така, че може да отстрани Жилините), поне си личи, че му пука за синьото, а не е поредния наемник. Не ставал за треньор. То за колко неща не става сума ти и народ ма се справят. Шампионската лига забравете, че ще я вземем. Ще го видим в евротурнирите. Тук трябва да кажа, че също имам едно дразнещо под лъжичката усещане - неприятно. Дано пак ме излъже предчувствието. :| . Мислите ли, че един чужденец, ще забележи Цачев , например и, че ако е сърбин например, няма да сложи на негово място някой негов сънародник, който му е я кум я сват, па между другото и футбол играе. Велев и класа - рано е да се каже. А относно отбора - та той още няма стил. Камо ли класа. Тасевски, Жо, Рабех, Гонзо, Цачев (!), Петков - според мен са класни футболисти, поне за грандовете в Източна Европа - всеки един от тях. Бистрон, Зе, Гаджев - така и не мога да разбера кога играят, като играят кво точн играят. Соареш прави смешни всички защитници в България, взе да вкарва голове, ма все още ми се губи нещо в някои от мачовете. Може би е от възрастта му. Как да е . Сигурен съм, че няма да разберем как ще играе след две - три години, 'щото Батков ще го продаде при първата сносна анадолска оферта от някой негов авер, пишман - мениджър. Сърмов - срещу него една голяма въпросителна. То тоя човек не може да ходи правилно, камо ли да тича. Но едно признавам, че влиза мъжки в единоборствата и ако трябва да си заложи главата пред крака на някой, за да не вкара гол го прави веднага. Мъжко момче е. Ако дойде някой тренер и му каже к'во точно да прави... кой знае. И стигам до Живко и Бижутера. Много ми се иска Живко да е новия Топчо. Бил дупка, не знам що и т.н. Ми той и Пуйол като реши да се дъни в някой мач, няма спирка, ама като играе - играе, нали? Бижуто... :mrgreen: То т'ва за него - забавник един такъв. Жалко, че го продадоха, трябваше да си е в Левски. Тука му е мястото. Само, заради едно изпълнение на двеста като това срещу Марсилия. На мен поне ми пълни душата. Мирише на футбол, както казват, ма и малко старческа миризма вече почва да се носи. Па дано греша и да играе, колкото ддо Боре и то в Левски. И последно - относно класата и стила. Нали знаете, защо отбори като Франция и Германия играят трудно срещу нас. Никаква постройка, никаква дисциплина. Левия бек търчи напреде, тарана седи в центъра и рита нанякъде, крилото се връща все назаде и накрая...Иванков вкарва гол. А те по тея ширини не го разбират това. Надяват слушалките и слушат указанията на треньора: "Сега с левиякрак напред, а сега подай. Спри. Поеми си въздух. Ако си вкарал гол се зарадвай" Та Левски постига онази перфеектна хаотична подреденост, с която бихме и франсето и дойча.
Аре, хвала! :geek:

SinFen
Контакти:

За Бижутера и малкото бижу

Мнениеот SinFen » 01 юни 2009 08:42

Не се струва да се коментира измъчения мач.
По интересни бяха емоциите след мача.
Най ошашавено беше малкото на Йовов. Тате не можа да вкара, Левски не можа да бие а всички се радват???

А между другото Йовов ми хареса. Не вкара но за да се целят гредите също трябва майсторство. Когато той е на терена има зрелище, има емоции.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2009 08:49

хахах как се нервят леко бе ще получите тука някой удар докато си пишете :)Вие сте си виновени че се връзвате! :) :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: За Бижутера и малкото бижу

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2009 08:50

то че има емоции има ама нали по-добре да са полужителни а не такива.защотот с перник не е фатално ама ще дойде мач з аШампионската лига и вместо последната минута да вкара и да влезнете, ще е бие в гредата.Стана му навик нещо :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”