Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев остава в групата
Браво така поне серията от победи ще ни продължи още дълги години щом не изпаднахте сега явно ще има дерби винаги ,лошото е че Митко ако остане пак ще ви бият като тъпани и другите незнам как ще издържите на напъна .
- ludost
- Контакти:
ЧЕСТИТО на най-изстрадалия отбор и неговите ФЕНОВЕ.
- nik_bg1
- Контакти:
portokal написа:За какво го грабнахте момчето бре ?! Аз не виждам някаква злоба в поста му
Не виждаш ли,че нарочно пише Пловдив с малка буква....
-
- Контакти:
nik_bg1 написа:portokal написа:За какво го грабнахте момчето бре ?! Аз не виждам някаква злоба в поста му
Не виждаш ли,че нарочно пише Пловдив с малка буква....
И говори за 3ти по големина град.. като си има официални данни. Ама някои хора не правят разлика между жители на ОБЩИНА Пловдив и на ГРАД Пловдив, както и ОБЩИНА Варна и ГРАД Варна.. има разминавания в цифрите, мен не ме интересува, че селата в община Варна са по-многолюдни.
Re: ЗАДАВАЛИ СЕ ПРОМЯНА ИЛИ ОТНОВО МЬКИ
durex написа:birata1912 написа:Още един шибан сезон за нас ,които милеем за канарите!Дали ште се отьрвем от селската мастия или този ******** селски ште се подиграва на вси4ки нас отново?дано АГОНИЯТА СВЬРШИ
В момента мисля че само трябва да празнуваш че любимият ти отбор остава в А група за другото има време...
Никой истински канар не празнува оставане в А група.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Кое да му празнувам..ще празнувам като Митьо напусне.. сега трябва , някакви протести , или и аз не знам какво вече да направим лятото .
Формата е временна , класата вечна ! 1912.
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
alive написа:ОСТАВА СЕГА СЕЛСКАТА МАСТИЯ ДА ПРОДАДЕ КЛУБЪТ!ДА СЕ НАДЯВАМЕ!
и то да го продаде навреме та да се оправят нещата а не да започнем новото първенство и тогава да започват преговори
селски вземи си скункса не се сърди
Прекалено много се отклонихте от темата а тя е да напомня ОСТАНАХТЕ В А ГРУПА.
Защо пак предочитате заяждания на дребно не знам?
Защо пак предочитате заяждания на дребно не знам?
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Христолов:10 000 от кмета не ми трябваха,искам 400 000 лева
boris_an написа:Към "yellow1912" ! Сбъркал си сайта "Пич" ! 10 години си давате парите за мачове на Христолов, а после искате да го биете! В медицината за това си има термин - ШИЗОФРЕНИЯ / раздвоение на личноста/
Ти си откачил, но може да е от слънце, жега, че жена ти/гаджето ти не ти пуска... избирай сам.
Никой ботевист НИКОГА не е давал пари на Христолов, за да отиде на мач. Не те знам от кой отбор си, но ако ти ходиш на мач, за да направиш президента на твоя отбор по-богат...
Canaries front написа:Преди няколко седмици писах в този форум ,че Ботев ще се спаси,че ще е решил оставането си преди мача със шаврантиите на Коко и че това е последняи сезон на Селския начело на Ботев. Е първите две вече са факт,вярвам ,че и третото ще е факт скоро!
Селски не бързай да се радваш на спасението защото Митко ще ви докара до Бул. Руски да знаеш.