Той във всички младежки гарнитури на Левски е бил нападател, а като го взеха в първият отбор, незнам на кой умник му хрумна идеята - да го правят крило ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zlatan написа:има ли някой имената на юношите до 19-год на позиция центр.нападател,освен Чаворски.
zlatan написа:според мен не е плачевно там също се работи -доказателство и днес сме привлекли капитана на юнощите на Пирин-Орачев-племеник на Малин Орачев.
THE G.A.M.E написа:
Ами нали всички напоследък казват, че Жак Коен бил голяма работа ...
Даже имало интерес от чужбина към него ...
Според мен момента е изключително подходящ да се опитат да го интегрират в първия отбор !
metodito написа:Гонзо не е добре настроен към интеграция на юноши сякаш. Не знам някой му мъти главата ли (Хаздай) или просто Батков му е казал "титла,Купа или смърт" и той се е гипсирал и не му се чака, но ако чакат ей така да се появи българският Меси(я), няма да стане. Трябва си период на интеграция, но не в тренировка, а в реална игрова обстановка.
THE G.A.M.E написа:metodito написа:Гонзо не е добре настроен към интеграция на юноши сякаш. Не знам някой му мъти главата ли (Хаздай) или просто Батков му е казал "титла,Купа или смърт" и той се е гипсирал и не му се чака, но ако чакат ей така да се появи българският Меси(я), няма да стане. Трябва си период на интеграция, но не в тренировка, а в реална игрова обстановка.
За съжеление е така ...
На Гонзо му трябват готови - научени играчи, щото се търси мигновен резултат.
Той си е прав човека, като си връзва гащите с УЖ готови футболисти ...
Обаче ето, няма реална алтернатива на Арш !
Поне Цветков, МАЙ не го броят ( вече ) за нападател.
Значи де факто си е само Арш на позицията - център нападател.
Тия смени на позициите аз не ги приемам ... Иначе на върха биха могли да играят и Йовов и Младенов ...
Но, какво толкова ще стане, ако цанят това момче - Коен за заместник на холандеца ??
Пък от де да се знае ... Може да излезе новият Домовчийски !?
THE G.A.M.E написа:zlatan написа:има ли някой имената на юношите до 19-год на позиция центр.нападател,освен Чаворски.
Ами нали всички напоследък казват, че Жак Коен бил голяма работа ...
Даже имало интерес от чужбина към него ...
Според мен момента е изключително подходящ да се опитат да го интегрират в първия отбор !
zlatan написа:има ли някой имената на юношите до 19-год на позиция центр.нападател,освен Чаворски.
Питам евентуално за някаква алтернатива в атаката.
Струва ми се че на тази позиция само с Арш и Цветков няма да е достатъчно,а пари за нападетел няма та за това искам да знам какво е дереджето с младите.
simeon8111 написа:Искам да споделя своето притеснение от това, че новото попълнение се подготвя индивидуално, което е разбираемо заради изоставането с подготовката, но от друга е друга е доста притеснително, че няма да участва в контролите на отбора.
Някой ще ми каже ли кога се прибират момчетата от Австрия и дали имат уговорени контроли в София преди 28.07.?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта