Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2011 12:17

Сашо Киров си беше идеален, за алтернатива на върха на атаката ...
Той във всички младежки гарнитури на Левски е бил нападател, а като го взеха в първият отбор, незнам на кой умник му хрумна идеята - да го правят крило ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2011 12:19

zlatan написа:има ли някой имената на юношите до 19-год на позиция центр.нападател,освен Чаворски.

Ами нали всички напоследък казват, че Жак Коен бил голяма работа ...
Даже имало интерес от чужбина към него ...

Според мен момента е изключително подходящ да се опитат да го интегрират в първия отбор !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2011 12:27

zlatan написа:според мен не е плачевно там също се работи -доказателство и днес сме привлекли капитана на юнощите на Пирин-Орачев-племеник на Малин Орачев.

това, че са взели някой не значи, че не са гола вода...
Разберете, че които и от юношите да пуснат в момента независимо дали е асен или някой друг - той просто ще заема запълва бройката до 11 на терена...
--
Сега пък сашо киров... захапали сте ги тия юноши като незнам какво. Добре Сашо та Сашо.. тоя сашо в локо мз беше резерва като изпаднаха вие искате да играе в Левски ? Какво направи за 600 те минути игра в А група в 14 мача ? Преодоля ли поне един съперник? Едно центиране и толкоз... при поемане на топката моментално връщане в посока собствената врата или загуба на топката... това е.
Миналата година беше същия рев за цачев... щял да стане голмайстор на първенството, щели сме да го търсиме, да даваме млн на венци за да си го върнем и нз още какво... като казах, че ще се провали тотално и няма кой знае какви качества - бях луд. Е какво стана? Дълбока резерва в славия... 1 гол и накрая изгонен :lol: ...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2011 12:33

THE G.A.M.E написа:

Според мен момента е изключително подходящ да се опитат да го интегрират в първия отбор !

Гонзо не е добре настроен към интеграция на юноши сякаш. Не знам някой му мъти главата ли (Хаздай) или просто Батков му е казал "титла,Купа или смърт" и той се е гипсирал и не му се чака, но ако чакат ей така да се появи българският Меси(я), няма да стане. Трябва си период на интеграция, но не в тренировка, а в реална игрова обстановка. Меси доколкото си спомням в началото го пускаха за по десетина минути, ама във всеки мач. Не веднъж на сезон. Продължаваме да изпускаме юноши по глупашки начин. Симо Иванов, Щърков, Балджийски, тоя Зизов така и не му дадоха шанс.
Ми аз например Киров като център-нападател не съм го гледал. За крило не става. Той няма фигурата за крило. Все едно Ибрахимович да е крило. Ми той докато завие и полувремето ще свърши. :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2011 12:53

metodito написа:Гонзо не е добре настроен към интеграция на юноши сякаш. Не знам някой му мъти главата ли (Хаздай) или просто Батков му е казал "титла,Купа или смърт" и той се е гипсирал и не му се чака, но ако чакат ей така да се появи българският Меси(я), няма да стане. Трябва си период на интеграция, но не в тренировка, а в реална игрова обстановка.

За съжеление е така ...
На Гонзо му трябват готови - научени играчи, щото се търси мигновен резултат.
Той си е прав човека, като си връзва гащите с УЖ готови футболисти ...

Обаче ето, няма реална алтернатива на Арш !
Поне Цветков, МАЙ не го броят ( вече ) за нападател.

Значи де факто си е само Арш на позицията - център нападател.
Тия смени на позициите аз не ги приемам ... Иначе на върха биха могли да играят и Йовов и Младенов ...

Но, какво толкова ще стане, ако цанят това момче - Коен за заместник на холандеца ??
Пък от де да се знае ... Може да излезе новият Домовчийски !?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 19 юли 2011 13:18

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Гонзо не е добре настроен към интеграция на юноши сякаш. Не знам някой му мъти главата ли (Хаздай) или просто Батков му е казал "титла,Купа или смърт" и той се е гипсирал и не му се чака, но ако чакат ей така да се появи българският Меси(я), няма да стане. Трябва си период на интеграция, но не в тренировка, а в реална игрова обстановка.

За съжеление е така ...
На Гонзо му трябват готови - научени играчи, щото се търси мигновен резултат.
Той си е прав човека, като си връзва гащите с УЖ готови футболисти ...

Обаче ето, няма реална алтернатива на Арш !
Поне Цветков, МАЙ не го броят ( вече ) за нападател.

Значи де факто си е само Арш на позицията - център нападател.
Тия смени на позициите аз не ги приемам ... Иначе на върха биха могли да играят и Йовов и Младенов ...

Но, какво толкова ще стане, ако цанят това момче - Коен за заместник на холандеца ??
Пък от де да се знае ... Може да излезе новият Домовчийски !?

Абе след като видяхме Кривия на 36-37 да играе крило :roll: Доста сериозно не замислих толкова ли нямаме едно младо момче да тича там по крилото :? или Гаджев десен бек или Грийн като не е играл само вратар пълни глупости :roll: Да сте виждали Меси да играе опорен халф ? Лампард десен бек ? Няма такава работа по големите отбори,всеки играч си има позиция и тренира за нея до съвършенство къде ги тия поливалентни играчи в големите отбори,които могат да играят от нападател до защитник ? ПРОСТО НЯМА

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 19 юли 2011 13:26

THE G.A.M.E написа:
zlatan написа:има ли някой имената на юношите до 19-год на позиция центр.нападател,освен Чаворски.

Няма да е зле,ама Жак Коен май е 94 набор .
Изображение
Изображение
Изображение

simeon8111
Контакти:

Мнениеот simeon8111 » 19 юли 2011 13:36

Искам да споделя своето притеснение от това, че новото попълнение се подготвя индивидуално, което е разбираемо заради изоставането с подготовката, но от друга е друга е доста притеснително, че няма да участва в контролите на отбора.

Някой ще ми каже ли кога се прибират момчетата от Австрия и дали имат уговорени контроли в София преди 28.07.?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 юли 2011 13:38

Питам евентуално за някаква алтернатива в атаката.
Струва ми се че на тази позиция само с Арш и Цветков няма да е достатъчно,а пари за нападетел няма та за това искам да знам какво е дереджето с младите.

Освен Чаворски имаме и доста популярния в момента Коен.Лично според мен Доменик Аврамов също заслужава внимание, на 18-19 години е и лично на мен ми е правил добро впечатление от малкото негови изяви, които съм наблюдавал.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 юли 2011 13:48

simeon8111 написа:Искам да споделя своето притеснение от това, че новото попълнение се подготвя индивидуално, което е разбираемо заради изоставането с подготовката, но от друга е друга е доста притеснително, че няма да участва в контролите на отбора.

Някой ще ми каже ли кога се прибират момчетата от Австрия и дали имат уговорени контроли в София преди 28.07.?

Утре се прибират в София и няма да има контроли повече.

Върни се в “Архив”