Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Айде, тоя вече ще получава 15 бона, за разлика от Рисп ... 

-
Santiago Munezz написа:Да има 6 мача за УБА и 0 гола,но в Чемпиъншип
Значи аз съм в грешка ...
Бях останал с впечатление, че тия тогава бяха във Висшата ...

- Doooom1984
- Контакти:
като гледам с каква лекота минава през защитниците ми се струва че със тези защитници в българия ще стават много от тях за смях. А иначе за сравняването със слори имаите предвид че Тони е тренирал в испания а знаем какъв футбол се играе там дори и във Б отборите а и със сигурност е по добър от зико трасферня удар на чорбата
Thsmith написа:magga написа:
Ок да им даде шанс,ама не с 3 мача на сезон и после не ставали дрън дрън ... айде да не казвам как в големите отбори просто пускат на треньора 2-3 момчета от школата и му казват тия трябва да играят поня няколко мача и ако емат качества ще играят ... За пример Швайнщайгер,Мюлер,Лам и тн
Според мен достатъчно шанс им се дава за това което показват. Пич нямаш си и идея каква е дисциплината и професионализма на нашите юноши и като цяло на младежите юноши в София. Не говоря от слухове, а от неща които съм виждал и продължавам да виждам... Защото футбола е последното нещо за което мислят...
И я кажи как в големите отбори някой "пуска" 2-3 момчета на треньора и му казва как трябва да играят ? Toва е най-големия бисер който можа да нзкараш :0 някой пускал на Ван Гал или на Хитцвелд списък с играчи които трябва да играятВъпросните играчи са имали качества и са се възползвали от шанса си... aко се подпираха на терена когато им се даде шанс - знаеш кога щяха да излязат още веднъж ? Я пак ми разкажи за "големите клубове".... само си спомни зимата Моуриньо в какво чудо се видя и как само Касиляс не игра център нападател, но така и не пусна Мората и ко юноши за които "публиката" лобираше...
Ако един играч има качества и се отнася професионално към задълженията си то той ще получи шанс... Няма треньор които да държи добър юноша резерва за сметка на по-слаб титуляр...
Ок аз съм невежа ти си професор разбрахме се

Дано момчето е възстановен, защото такива трансфери на играчи след контузии съм много скептично настроен, иначе другото е ясно, че си го може.
На 03/04/2011 е влязъл в игра в 78 минута срещу Бари
На 09/01/2011 е влязъл в игра в 79 минута срещу Каляри и получава жълт картон в 90-тата
На 06/01/2011 е влязъл в игра в 88 минута срещу Ювентус
Това за престоят му в Парма.
На 28/10/2010 е сменен в 55-та минута в мач между Пансейракос и Арис.
На 09/01/2011 е влязъл в игра в 79 минута срещу Каляри и получава жълт картон в 90-тата

- DrAvalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:Дано момчето е възстановен, защото такива трансфери на играчи след контузии съм много скептично настроен, иначе другото е ясно, че си го може.
От злоба може да си докараш язва.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- BiJuTeRa
- Контакти:
На мен ми вдъхва доверие мисля ,че ще играе добре. 

▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒
И за какво ми е да злобея, DrAvalanche?
Аз съм един от малкото които се радват на подобни трансфери в български отбори, но това за теб е трудно смилаемо.
Миналата година се радвах за Савио Нсереко в Черноморец, но и той се оказа пълно разочарование.
Връщам времето леко назад и се сещам на мига за наш Брату, футболист с качества и отлична кариера, но същият не беше играл и той доста време, и дойде след контузия, и предполагам помниш какво показа.
Нещото което желая на този футболист е бързо да влезе в оптимална форма, защото едва ли е водил стабилна подготовка, а и ще се присъедини към отборът ви чак след като се приберат от Австрия, а мачовете в ЕКТ чукат на вратата и съм един от малко които не желаят на противника да губи само защо не съм техен фен и привърженик.
Nice day.
Аз съм един от малкото които се радват на подобни трансфери в български отбори, но това за теб е трудно смилаемо.
Миналата година се радвах за Савио Нсереко в Черноморец, но и той се оказа пълно разочарование.
Връщам времето леко назад и се сещам на мига за наш Брату, футболист с качества и отлична кариера, но същият не беше играл и той доста време, и дойде след контузия, и предполагам помниш какво показа.
Нещото което желая на този футболист е бързо да влезе в оптимална форма, защото едва ли е водил стабилна подготовка, а и ще се присъедини към отборът ви чак след като се приберат от Австрия, а мачовете в ЕКТ чукат на вратата и съм един от малко които не желаят на противника да губи само защо не съм техен фен и привърженик.
Nice day.
Последна промяна от PFC Litex на 18 юли 2011 18:15, променено общо 1 път.

- фифи перото
Като се има предвид,че отдавна не е играл...Идва и към края на подготовката..
Силно се надявам да не съм прав,но всеки,който се е занимавал с футбол,не на ниво махала,знае колко е трудно...
Успех на момчето!Дано ни изненада приятно...
Силно се надявам да не съм прав,но всеки,който се е занимавал с футбол,не на ниво махала,знае колко е трудно...
Успех на момчето!Дано ни изненада приятно...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- DrAvalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:И за какво ми е да злобея, DrAvalanche?
Nice day.
Някъде да съм споменал, че злобееш? Май гузен негонен бяга
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ