Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2011 17:22

Айде, тоя вече ще получава 15 бона, за разлика от Рисп ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2011 17:23

Santiago Munezz написа:Да има 6 мача за УБА и 0 гола,но в Чемпиъншип

Значи аз съм в грешка ...
Бях останал с впечатление, че тия тогава бяха във Висшата ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Doooom1984
Контакти:

Мнениеот Doooom1984 » 18 юли 2011 17:25

като гледам с каква лекота минава през защитниците ми се струва че със тези защитници в българия ще стават много от тях за смях. А иначе за сравняването със слори имаите предвид че Тони е тренирал в испания а знаем какъв футбол се играе там дори и във Б отборите а и със сигурност е по добър от зико трасферня удар на чорбата

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 18 юли 2011 17:28

Thsmith написа:
magga написа:

Ок да им даде шанс,ама не с 3 мача на сезон и после не ставали дрън дрън ... айде да не казвам как в големите отбори просто пускат на треньора 2-3 момчета от школата и му казват тия трябва да играят поня няколко мача и ако емат качества ще играят ... За пример Швайнщайгер,Мюлер,Лам и тн

Според мен достатъчно шанс им се дава за това което показват. Пич нямаш си и идея каква е дисциплината и професионализма на нашите юноши и като цяло на младежите юноши в София. Не говоря от слухове, а от неща които съм виждал и продължавам да виждам... Защото футбола е последното нещо за което мислят...
И я кажи как в големите отбори някой "пуска" 2-3 момчета на треньора и му казва как трябва да играят ? Toва е най-големия бисер който можа да нзкараш :0 някой пускал на Ван Гал или на Хитцвелд списък с играчи които трябва да играят :lol: Въпросните играчи са имали качества и са се възползвали от шанса си... aко се подпираха на терена когато им се даде шанс - знаеш кога щяха да излязат още веднъж ? Я пак ми разкажи за "големите клубове".... само си спомни зимата Моуриньо в какво чудо се видя и как само Касиляс не игра център нападател, но така и не пусна Мората и ко юноши за които "публиката" лобираше...

Ако един играч има качества и се отнася професионално към задълженията си то той ще получи шанс... Няма треньор които да държи добър юноша резерва за сметка на по-слаб титуляр...

Ок аз съм невежа ти си професор разбрахме се :roll: Само че Левски не е Реал,за да си позволява да разкарва малкото що годе кадърни наши момчета,а да залага на доказани некадърници като Иво тролея и разни идващи от отбори завършили на 10-14 място и чужденци които и да имат качества се очаква от тях да дойдат тук и да играят като Марадона ... Просто сме беден клуб,който трябва да има политиката на Аякс,ПСВ и другите отбори издържащи се от школата,а не да кърпим отбора всеки трансферен прозорец и да няма ясна идея кой къде ще играе

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юли 2011 17:41

Дано момчето е възстановен, защото такива трансфери на играчи след контузии съм много скептично настроен, иначе другото е ясно, че си го може.

На 03/04/2011 е влязъл в игра в 78 минута срещу Бари
На 09/01/2011 е влязъл в игра в 79 минута срещу Каляри и получава жълт картон в 90-тата
На 06/01/2011 е влязъл в игра в 88 минута срещу Ювентус

Това за престоят му в Парма.

На 28/10/2010 е сменен в 55-та минута в мач между Пансейракос и Арис.
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 юли 2011 17:55

PFC Litex написа:Дано момчето е възстановен, защото такива трансфери на играчи след контузии съм много скептично настроен, иначе другото е ясно, че си го може.

На 03/04/2011 е влязъл в игра в 78 минута срещу Бари
На 09/01/2011 е влязъл в игра в 79 минута срещу Каляри и получава жълт картон в 90-тата
На 06/01/2011 е влязъл в игра в 88 минута срещу Ювентус

Това за престоят му в Парма.

На 28/10/2010 е сменен в 55-та минута в мач между Пансейракос и Арис.

От злоба може да си докараш язва.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Мнениеот BiJuTeRa » 18 юли 2011 17:59

На мен ми вдъхва доверие мисля ,че ще играе добре. :roll:
Изображение
▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юли 2011 18:02

И за какво ми е да злобея, DrAvalanche?
Аз съм един от малкото които се радват на подобни трансфери в български отбори, но това за теб е трудно смилаемо.
Миналата година се радвах за Савио Нсереко в Черноморец, но и той се оказа пълно разочарование.
Връщам времето леко назад и се сещам на мига за наш Брату, футболист с качества и отлична кариера, но същият не беше играл и той доста време, и дойде след контузия, и предполагам помниш какво показа.

Нещото което желая на този футболист е бързо да влезе в оптимална форма, защото едва ли е водил стабилна подготовка, а и ще се присъедини към отборът ви чак след като се приберат от Австрия, а мачовете в ЕКТ чукат на вратата и съм един от малко които не желаят на противника да губи само защо не съм техен фен и привърженик.

Nice day.
Последна промяна от PFC Litex на 18 юли 2011 18:15, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 юли 2011 18:11

Като се има предвид,че отдавна не е играл...Идва и към края на подготовката..
Силно се надявам да не съм прав,но всеки,който се е занимавал с футбол,не на ниво махала,знае колко е трудно...
Успех на момчето!Дано ни изненада приятно...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 юли 2011 18:16

PFC Litex написа:И за какво ми е да злобея, DrAvalanche?
Аз съм един от малкото които се радват на подобни трансфери в български отбори, но това за теб е трудно смилаемо.
Връщам времето леко назад и се сещам на мига за наш Брату, футболист с качества и отлична кариера, но същият не беше играл и той доста време, и дойде след контузия, и предполагам помниш какво показа.

Нещото което желая на този футболист е бързо да влезе в оптимална форма, защото едва ли е водил стабилна подготовка, а и ще се присъедини към отборът ви чак след като се приберат от Австрия, а мачовете в ЕКТ чукат на вратата и съм един от малко които не желаят на противника да губи само защо не съм техен фен и привърженик.

Nice day.

Някъде да съм споменал, че злобееш? Май гузен негонен бяга
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”