Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bonbona22
Контакти:

Re: Джонатан Асус

Мнениеот bonbona22 » 30 май 2009 18:36

От това което видях на клип4ето много ми харесаха финтовете му и това 4е е много бърз

Потребителски аватар
124

Re: Невероятна постъпка !

Мнениеот 124 » 30 май 2009 19:12

tprodanov написа:Аз викам на изборите да го покажем най-вече. В смисъл - кво има да протестираме срещу тия??? На 14ти януари имаше за какво - искахме да си ходят. Аз друго от тия не искам, моите искания ще са към следващите, от сегашните искам да им видя некролозите на повечето, нищо друго.

Пич,за кого да гласуваме на изборите,каква е алтернативата?Бойко и Костов?Не,благодаря!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 май 2009 20:36

Футбола ни няма да се оправи докато не започнат да се наливат сериозни пари за доказани имена като в Румъния и Гърция ако ще и Исус да дойде пак ще сме си на това деридже малко под-посредствени от средното европейско ниво :!: :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
124

Re: Македонци снимат филм за уреден мач на Левски

Мнениеот 124 » 30 май 2009 20:37

Дали пък да не снимат за отбора с 10,13 и т.н.поредни победи?Айде точно вие за уредени мачове да не дрънкате,че ви гледахме сеира тая пролет достатъчно!
И утре,като ви дрънне Литекс,пак ли ще има коментари?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 30 май 2009 20:37

Видно е ,че е много добър футболист!Не се притеснява да бие от дистанция.Рита и с двата крака.Много е техничен и има поглед върху играта.Най-силното му качество според мен е ,че е много бърз и борбен!Разбира се ,че на клипа са избрани моменти ,но се вижда ,че е много добър играч.Клипа обаче е от френското първенство.Сиреч ,преди няколко години.Може да е загубил много от тези качества!Някой знае ли на колко години е сега?Ако е под 30 и го вземат в Левски ,съм сигурен ,че ще е трансфера на сезона!!!Както казваше едно време тренера "Това не е стихотворение да го забравиш!" :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ИСКА ТРИМА-ЧЕТИРИМА КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот peho » 30 май 2009 21:15

jore1914 написа:Ами Жо повече голове ли вкарва от "Гаргамел" много тъпи логики имаш.. и малко дете по добре ще се изкаже Бензукан по добър ли е от Миланов ?! За мен трябва да си върнат Топчо.. той и сам каза че ако Левски му предложи той отново ще се върне.. човека е истински левскар.. пък и без пари защо да не го вземем.. ( с Рабех ще са доста добра централна двойка ) ляв бег си имаме.. Минев има надежди в него.. десен Миланов .. и тук вече съм съгласен че ни трябва някой с класа над Гаджев и Сърмов.. (като Пелето например ,ако се върне де)и един централен нападател който да може да вкарва! Защото докато Гонзо го няма.. ще видиме бая зор ..

Състава според мен .. за Лига Европа ( ако станем шампиони ) трябва да изглежда така:

Миланов ---------- Рабех ----- Топузаков ---------- Минев
Зе ---------- Гаджев ----- Да Коща / Сърмов / (Пелето ако се върне) ---------- Жо
Тасевски ------ Йовов

като се има в предвид че нападател за сега не се знае кой ще вземат.. Христов има качества но както ти казваш няма хъс.. ако имаше хъса и желанието на Гонзо.. той щеше да е перфектен но..

Не е зле.Сложи Жонатан Асус до Пелето или Седрик Бардон и напред Димитър Рангелов или Светльо Тодоров и сме в ШЛ.Ама Батков трябва да развърже кесията!Иначе и четиримата са свободни агенти ,но ще искат ЗАПЛАТИ!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Невероятна постъпка !

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 май 2009 22:16

gonzofenka написа:
СинЕкстремист написа: Само за тея думи ще се хвана, щото какво да ти четем по-надолу изобщо. Това, че децата навсякъде не могат да взимат решения не е довод. До преди няколко десетилетия жените навсякъде не са имали право да гласуват и да работят дори и още куп други неща. Това довод ли е, че така трябва? Не казвам, че децата трябва да имат избирателни права :lol: но мнението им е важно, те са съзнателни същества, щом са над 6 години могат да разсъждават. Мани ги експертите, те през средновековието са твърдели, че земята е плоска и вселената се върти около нея. Децата не са животни или предмет, че друг да взима решения за живота им вместо тях, те имат право на своето мнение и на своя избор. Впрочем аз съм бил в подобна ситуация, без да е била такава гротеска чак, пък и съм бил малко по-голям, но пак дете. Наще разведени, аз живея при майка ми от 2 годишен, но баща ми изведнъж решава да ме вземе при него щото съм се представял лошо в училище и имах няколко поправителни 7-ми клас, първите не ги взех. Та ме прибра на сила при него, а ако зависеше от мен, щях да отида ама някой друг път. Да, взех си вторите поправителни всичките ама 2 години какво съм изживявал само аз си знам, по-добре да бях повтарял, а и в крайна сметка не можа да ме "очовечи" и точно при него повтарях 9-ти клас. И точно тогава вече стана непоносимо и избягах и се крих така както момченцето сега се крие, та на баща ми му дойде акъла в главата и ме остави да израстна при майка ми. Ама какво да ти обяснявам на тебе големия философ и разбирач? Изобщо не знаеш какво е в главата на детето в такива моменти и как му влияе на психиката. Децата са разумни и мислещи същества, повтарям, не са неодушевени предмети или домашни любимци, за това мнението им трябва да има значение. И е хубаво децата да имат такова и да го отстояват, па макар и грешно, защото така се изграждат като личности, когато отстояват своето мнение от малки. Иначе ще израснат такива "философи" и "разбирачи" като тебе, дето все се позовават на "експертите", вярват на медиите и т.н. и не им се занимава да изграждат свое мнение, ако не е съобразено с това на стадото или на "авторитетите" :!:

ТАКА Е!!!!Децата не са предмети!Аз примерно в 6 клас отказвах категорично да ходя на училище,защото едно момче ме риташе и тормозеше и ме обиждаше!Ами наште не ме мъкнаха на сила до училище всеки случай.И никой не ми е казал,да не ходя,''каза''ми го инстинкта ми за самосъхранение.После го преодолях,без дори да кажа на родителите си.Завърших си и даскало,живот и здраве и университет ще завърша и така.ДЕЦАТА СА УМНИ!!!Иначе не одобрявам злословенето за майката пред децата!Пагубно е! :roll:Aз например още помня един коментар на баба(майката на тати естествено) :twisted: ;) :ТЯ не прибра еди кое си...с укор го каза,а мама не искаше да го сложи не където трябва.Естествено тя го каза и зад гърба на мама и зад моя ,без дори да и използва името... :evil:НО ПЪК АЗ БЯХ ЗАД ВРАТАТА И ЧУХ! Нещо толкова дребно ме потресе и впечатли дълбоко,а представям си обиди...Разказвам тая тъпотия,за да илюстрирам,колко са чувствителни децата,и колко тънък е леда,по който възрастните вървят с тях!

Аз самия имам причина дане се интересувам от майка си примерно.Иначе си права.Тка е.В случая аз имам основателни причини! ;) Нямам проблеми да говоря за това
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
124

Миньор Пк-война на световете...

Мнениеот 124 » 30 май 2009 23:18

Бил съм на доста мачове в Перник.Винаги съм се чудил защо в този град е различно,защо на други места псуват,а там замерят с камъни.Ама яко хвърлят камъни-особено срещу Левски!Това си е техният начин на мислене и на действие-може да са прави за себе си,но истината е,че в Перник играем трудно,два пъти си ни биха,както си трябва,че и с обрат!И на Герена веднъж се случи,2-3 беше резултата...Но не знам как става следното:Миньор надскача себе си в определени мачове,бие фаворити,а предните кръгове пада от всеки...За омразата към софиянци ми е ясно,но има и нещо друго,което не схващам.Да ме прощават,но не помня един нормален мач Миньор-Левски,то е търкаляне,бой,проблеми по трибуните и абсолютен антифутбол!Там различен свят ли е,различно виждане за футбол ли е,но аз не го разбирам...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Миньор Пк-война на световете...

Мнениеот smash_the_reds » 30 май 2009 23:20

Защото са предградие на София с 95% ромско население!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Миньор Пк-война на световете...

Мнениеот turbogena » 30 май 2009 23:21

утре ще си ги биеме с 3:0 ,иначе в нашите мачове винаги прават селски изпълнения
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”