Има ли място Дарко Тасевски в Левски ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Има ли място Дарко Тасевски в Левски ?

Мнениеот Lyubaka01 » 15 юли 2011 09:56

Thsmith написа:
Lyubaka01 написа:Бардон и Дарко въпреки че имат сходни функции са различни типове футболисти. Като не ви харесва, дайте ни го на нас :)

1 000 000 € и Батков ще ви го замъкне на гръб до надежда :lol:

Ти ме развесели-Гигов да даде 1 000 000 €?!?! Че те и Меси да му го дават за толкова, пак няма да ги даде... Виж, че цялата ни селекция е от свободни агенти...

Потребителски аватар
game90
Контакти:

Мнениеот game90 » 15 юли 2011 09:57

Thsmith написа:
Lyubaka01 написа:Бардон и Дарко въпреки че имат сходни функции са различни типове футболисти. Като не ви харесва, дайте ни го на нас :)

Мисля че Tасевски е футболист които на терена не е много забележим но върши доста полезна работа най-вече в атака но помага и в защита не съм съгласен че не се връща.По скоро при него проблема както той казва е до мотивацията за големите мачове си е на ниво но като се изправим срещу Aкадемик Cофия и Cливен примерно (без да убиждам феновете на отборите) и той явно не вижда стимул за игра а това по скоро е проблем на треньора да реши този въпрос

ПП:успя да ме разсмееш рано сутринта :)

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 15 юли 2011 10:02

game90 написа:
Thsmith написа:

Мисля че Tасевски е футболист които на терена не е много забележим но върши доста полезна работа най-вече в атака но помага и в защита не съм съгласен че не се връща.По скоро при него проблема както той казва е до мотивацията за големите мачове си е на ниво но като се изправим срещу Aкадемик Cофия и Cливен примерно (без да убиждам феновете на отборите) и той явно не вижда стимул за игра а това по скоро е проблем на треньора да реши този въпрос

ПП:успя да ме разсмееш рано сутринта :)

Мотивацията за тези мачове не е кои знае какъв проблем.Големите отбори винаги подценяват малките(в шампионата)дори и да не си го признават.Сякаш Манчестър Юнайтед да не подценява Блекбърн. А и бях забелязал че в Лига Европа и мачовете с Литекс играе добре в дефанзивен план :)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
game90
Контакти:

Мнениеот game90 » 15 юли 2011 10:06

Мотивацията за тези мачове не е кои знае какъв проблем.Големите отбори винаги подценяват малките(в шампионата)дори и да не си го признават.Сякаш Манчестър Юнайтед да не подценява Блекбърн. А и бях забелязал че в Лига Европа и мачовете с Литекс играе добре в дефанзивен план :)[/quote]

това имам предвид че точно за малките мачове треньора трябва да бъде човека които да мотивира футболистите и не само Дарко има този проблем

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 15 юли 2011 10:12

rsk написа:
Enravota написа:Според мен Дарко го прехвалиха много. Ок тия пасове ги даде, но ако не беше Дембеле друг нападател нямаше да ги вкара...
В дефанзивен план го няма, не пресира, пести се... такива футболисти без хъс не мисля, че са за Левски. Да не говорим че от втора позиция един шут не е ударил.
Сравнете играта на Бардон и на Дарко...

Абе защо се излагаш? Нямало друг освен Дембеле да ги вкара :lol: Значи Дембеле е единственият футболист, който умее да вкарва сам срещу вратаря :shock: :lol:

Не се излагам, но защо Миро Антонов, Гошо Христов, Иса и т.н. не направиха "топ подавач" Дарко? Помисли малко... Според мен просто Демебеле с крачката, бързия старт и скоростта си направи така че някой да забележи, че тоя мързеливец можел да пуска пасове...
Не давай определения кой се излага, а си изказвай мнението, спецо...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 юли 2011 10:28

Lyubaka01 написа:......Ти ме развесели-Гигов да даде 1 000 000 €?!?! Че те и Меси да му го дават за толкова, пак няма да ги даде... Виж, че цялата ни селекция е от свободни агенти...

:lol: Много свежо! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 юли 2011 10:32

Ако задачите пред Дарко са само да прави асистенции е безценен. Но в съвременният футбол не може така! Винаги се изненадвам как до 70минута е "труп", а преди това не съм го видял да бяга? Каква е тази физическа подготовка, че без да тича последните 20мин е гроги и почти винаги го сменят? Да не говорим, че вкарва много по-малко от колкото се очаква за играч на тази позиция! Има страхотен пас и ще е добре да остане, но трябва да поработи върху издържливостта си! Цветков ми изглежда с класа над Дарко!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юли 2011 10:39

Много труден въпрос към момента ...

Все си мисля, че към момента ще е най добре да му се вземат парите !
Едни 400-500 хил. евро ще са добре дошли !
С толкова пари спокойно може да се намери 3 пъти по добър плеймекър от Дарко на южноамериканският пазар например ...
И ще има 2 пъти повече мотивация от Тасевски ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 15 юли 2011 10:40

Enravota написа:
rsk написа:
Enravota написа:Според мен Дарко го прехвалиха много. Ок тия пасове ги даде, но ако не беше Дембеле друг нападател нямаше да ги вкара...
В дефанзивен план го няма, не пресира, пести се... такива футболисти без хъс не мисля, че са за Левски. Да не говорим че от втора позиция един шут не е ударил.
Сравнете играта на Бардон и на Дарко...

Абе защо се излагаш? Нямало друг освен Дембеле да ги вкара :lol: Значи Дембеле е единственият футболист, който умее да вкарва сам срещу вратаря :shock: :lol:

Не се излагам, но защо Миро Антонов, Гошо Христов, Иса и т.н. не направиха "топ подавач" Дарко? Помисли малко... Според мен просто Демебеле с крачката, бързия старт и скоростта си направи така че някой да забележи, че тоя мързеливец можел да пуска пасове...
Не давай определения кой се излага, а си изказвай мнението, спецо...

Просто са некадърни, за това. От къде знаеш, че новия нападател няма да бележи повече и да се възползва повече от пасовете на Дарко, спецо?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Shashmaizera
Контакти:

Мнениеот Shashmaizera » 15 юли 2011 11:09

Проблема не е дали новият нападател ще се възползва ,а че Тасевски прекарва по 75 минути на мач в пълно бездействие.А сега с тези приказки как не е мотивиран и т.н ,ако реши да не се раздава не ми се мисли.Отдавна съм на мнение ,че най-добре е да го продадем и да купим нов играч ,но съм реалист и знам ,че това няма да стане.

Върни се в “Архив”