Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Арш-новият Гошо Христов!!

Мнениеот batmanlevski » 14 юли 2011 10:05

автора на темата е абсолютно прав,от този Арс нищо няма да излезе.за 5 мача има един гол същото важи и за новите леви крила. Матондо за 6 мача вкара 3 гола и направи 3 асистенций,поне него да бяха оставили да замества Гарата. И как я милси Гонзо да Я караме само с един напдател.Не трябваше да продава Иса или поне да вземе НАско КУрдов който със сигурност е с класи над този Арс. Матондо или Курдов Гонзо да решава по-бързо ! Арс не става !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2011 10:45

dafquezz написа:
Това българското фен е гоуема гад, ей, угодия няма... цесекар съм, но при нас ги има същите слаботърпеливи досадници, и то много повече! Вариантите пред нов играч са точно два: или е Бог, или е най-тъпото, некадърно и позорно менте-попълнение на всички времена. Така беше с Платини - дебют с гол в Европа, иху-аху, ударихме кьоравото, тоя е най-добрия в тая част на света... после изведнъж стана последен некадърник, пиявица, дето само му се плаща и нищо не играе, дебел бил, бавен бил, глупав, непохватен, четеш/слушаш и се чудиш тоя човек как успява да говори и да ходи в права линия едновременно. Гониха го, връщаха го, глобяваха го, тренира с юношите, само кенефите дето не ми (или поне не се е чуло). После дойде мача на Герена и айдее... същия тоя дебел тъп некадърен грозен тромав и неприятно миришещ наемник стана най-великия, играл някога на български терен, поне 3 класи над Дембеле и всякакви подобни аматьори, с най-убийствения голов нюх и техника, възможни за постигане в тая игра. Само дето не идват лично Фъргюсън и Гуардиола да му целуват краката и да му се молят за трансфер. Ето сега, вече 2 контроли не е вкарвал, гроба вече с копае, а до него се вдига куфраж за пиедестала на следващата "легенда", била тя Зику или Мораеш... що така бе хора, никога за нищо няма средно положение в тая държава? Що толкова ни е страх от умерени мнения, та всичко трябва задължително да е крайно?

:!:

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 14 юли 2011 11:27

Оф модераторите,вземете затворете темата ...напълно безмислена,аз като Левскар неща такива теми,поради простата причина,че създават напрежение.Какво искате от момчет немога да разбера,нека мине един полусезон,пък късната есен/зимата,ще коментираме ...живи и здрави да сме,а автора много ми чудно,ако почне да вкарва(Арш) къде ще се скатае авторчето,дали ще има "очи" да дойде и да се извини ... Гошо Христов в годината която станахме шампиони с него,наистина много помогна на отбора,после незнайно защо се срина психически,дори в Славия още неможе да намери себе си,на мен лично ми беше симпатичен ... пожелавам му успех и дано открие себе си.
Арш ... също му пожелавам това и да вкарва много със синята фланелка,ако подпишем и със Рисп идеално,шведите се славят като добри защитници,а и е опитен,ще помогне много на Милиев и особено на Иванов! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 юли 2011 13:26

nikit0o_ndn написа:Здравейте Левскари!!! Пиша тази тема за да ви запитам как оценяте замесника на Дембеле?

Незнам поради какви причини но това лале Арш не показва това което всички казват че умее! Вкара 1 гол сам срещу вратаря и направи куп пропуски и грешки!! След днескашната проверка с Амкар още повече се отчаях от това момче!! Та той не можа да уцели вратата нито един път,не го видях да движи атаката нито веднъж.Само чака топки на готово които да прати в аут!!! А по тези пропуски мн ми напомня на Георги Христов!!! С такъв нападател като Арш,Левски няма да върви нагоре! Мисля,даже съм убеден че един Жак Коен или Тошко Чаворски ще играят мн мн мн по-добре от тази"звезда"! За мен това беше грешката в селекцията на Левски! Взимането на Арс и продаването на ИСА!!!Та Иса е с класи над холандеца...поне до сега това се вижда!

И все пак има време да се адаптира и да почне да вкарва,но мисля че ако продължава да играе така,пейката му е в кърпа вързана!!!

Здравей левскарю! Искам да ти задам само един елементарен въпрос:
[offtopic]Абе, защо си толкова прост? :o :o :o [/offtopic]
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 14 юли 2011 13:28, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 14 юли 2011 13:26

ИзображениеИзображениеИзображение

Автора да се самоубие!!!
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

antisirakov

Мнениеот antisirakov » 14 юли 2011 13:58

аз лично не си спомням колко гола вкара Гара в подготвителните мачове. май че не бяха повече от 1-2? така че по-спокойно. радвам се че втори мач поред Левски не може да бие! това означава че тренира сериозно. така е било при всички сериозни треньори - поне такива спомени имам от времето при Гочето и Грозни. При втория 5-6 дни преди първия официален мач паднахме в Германия с 1-6 но още от първия официален мач отборът заигра супер. и ако не бяха номерата на жужо...

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 14 юли 2011 14:06

Давайте продължавайте!!! Автора е прост,тъп,да се самоубие:Х браво на вас не можете като нормаални хора да си израазите мнението :Х защо воабще се занимавам с вас :Х кой бил прост щом пишете такива коментари!!!!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 14 юли 2011 14:24

nikit0o_ndn написа:Давайте продължавайте!!! Автора е прост,тъп,да се самоубие:Х браво на вас не можете като нормаални хора да си израазите мнението :Х защо воабще се занимавам с вас :Х кой бил прост щом пишете такива коментари!!!!

Не че нещо, но ти предлагам да станеш част от екипа на Гонзо, да станеш щатен в клуба и тогава да даваш предложения. Защото отстрани е много лесно да се говори нали?
Хората си разбират от работата. Знаят много добре кога и какво правят. Друг е въпросът дали винаги искат да се съобразяват с привържениците си, което не е маловажно.
Интересно ще ми бъде дали при успех на Гонзо, изобщо не ми е бил любимец преди, та сега ли, какво ще говорят критиците.
Нашето място е на стадиона, за да подкрепяме не Гонзо, не Батков, а Левски - отбора, който харесваме.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 14 юли 2011 14:29

nikit0o_ndn написа:Давайте продължавайте!!! Автора е прост,тъп,да се самоубие:Х браво на вас не можете като нормаални хора да си израазите мнението :Х защо воабще се занимавам с вас :Х кой бил прост щом пишете такива коментари!!!!

Ми ти кво очакваш?

Как може да сравняваш доказано некадърен футболист с футболист от Холандия който преди това е вкарал 28 гола , а не си му гледал нито един мач?

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 14 юли 2011 16:32

Абсолютно безсмислена тема на този етап.С разни "експертни" мнения само даваме поводи за излишни спорове.Арш е добре подготвен физически, повратлив, с усет за пласиране,стреля без забавяне, бори се за топката....и т.н.За сега само това можем да кажем, а то не е никак малко. Колегата,който смята,че Г.Христов е с по-добри такива показатели или не разбира много от футбол или е настроен прекалено негативно.Лично аз вярвам,че Арш ще пасне на Левски и тепърва ще го аплодираме!Желая му късмет!

Върни се в “Архив”