България - Италия (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Италия (официална тема)
Въпреки,че не съм съгласен с критиките и обидите към треньора, марми също е прав - всеки има право да си изкаже мнението -било доволен или не от играта на националите . Хубаво е само, да не се прекрачва границата 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Cesc Fabregas написа:marmi52 написа:8-)
ros, единственият комплексар тук си ти ! Постоянно се заяждаш директно или индиректно с всеки, който не е на твоето мнение.
Феновете са прави да негодуват, когато виждат, че отбора им не се раздава, особено, когато става въпрос за национален отбор !
Запомни от мен: [b]Феновете винаги са прави в реакциите си ! Спортът и в частност волейболът съществува именно заради нас - любителите на спорта !
Който иска да стои на "завет" от критики и псувни, да не става публична личност !
Щом си облякъл националната фланелка, ще умреш на терена, но ще дадеш всичко от себе си. [/b]
Вчера хората бяха прави да негодуват от играта на отбора ...
Пълна глупост! Значи всеки разбиращ и неразбиращ, винаги е прав...усещаш ли колко безумно звучи?
А той някакъв мъдрец ли си, че да "запомняме от теб"?
Дразнителю нито си интересен ,нито някой желае да ти чете мненията....аз какво съм виновен че в реалният си живот никой не то обръща внимание
ПС: Само аржентинците да си насочат сервизите повечко и дружина полская ще падне
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!
marmi52 написа:
Ами, да ви оставим тогава тук във форума само "разбирачите" да си коментирате тогава, пък ние простосмъртните да не се обаждаме по твоята логика ?!
Би ли обяснил кои са критериите за "разбирач" ?! Кой разбира и кой не според теб от волейбол ?!
Аз мисля, че всеки има право да си каже мнението тук ! Щом има недоволни фенове, те са в пълното си право да негодуват !!!
Вчера аз не съм плюл по отбора, но не съм и очарован от играта му. Затова смятам, че тези, чиито нерви не издържаха са в правото си, защото играта на волейболистите ни беше отвратителна.
Приятел,като не си наясно с нещо,би трябвало да не се обаждаш,още по-малкото да си позволяваш да критикуваш. Това е най-нормалното нещо. Със сигурност никой не е плюл по отбора и всички са вкарвали умерена и градивна критика. Да ама друг път! Българина е прост и не може да критикува нормално.
Като сте толкова отворени всички - ставайте звезди в някой спорт. Искам да видите какво е чувството да ви критикуват непрестанно седем милиона души,нали така е най-лесно?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
marmi52 написа:8-)
ros, единственият комплексар тук си ти ! Постоянно се заяждаш директно или индиректно с всеки, който не е на твоето мнение.
Феновете са прави да негодуват, когато виждат, че отбора им не се раздава, особено, когато става въпрос за национален отбор !
Запомни от мен: Феновете винаги са прави в реакциите си ! Спортът и в частност волейболът съществува именно заради нас - любителите на спорта !
Който иска да стои на "завет" от критики и псувни, да не става публична личност !
Щом си облякъл националната фланелка, ще умреш на терена, но ще дадеш всичко от себе си.
Вчера хората бяха прави да негодуват от играта на отбора ...
Благодаря ти за перфектната ти експертна оценка. От такива анализатори има нужда България.ЛЮБИТЕЛИ НА СПОРТА означава хора които ОБИЧАТ СПОРТА И СПОРТИСТИТЕ. Ако ти от любов наричаш жена си тъпа .... и после лягаш смирен до нея те поздравявам. Евала...
Казваш "Щом си облякъл националната фланелка, ще умреш на терена, но ще дадеш всичко от себе си. [/b]" а не се замисляш, че щом си любител на играта и отбора ще си зад него и в трудните моменти. Жив и здрав да си. Ще те помоля и още нещо - позволи ми да не ти обръщам внимание повече, надявам се че благородно ще ме разбереш, а аз ще си живея с "комплексите си"

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- milan199440barca
- Контакти:
Към Радо имаше всичко друго, но не и градивна критика. Само пл/ене и злоба. И то без никаква причина.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
И аз съм горд с нашите момчета и им благодаря
Независимо дали се класираме сега или не, доволен съм от турнира. Момчетата играха на световно ниво три мача, а за мен като фен имаше и красива игра, и интрига, и положителни емоции. Видях и сърцата игра, може би с изключение на вчера, но понякога мачът като ти тръгне по един начин, не можеш да се измъкнеш. Дали днес италианците са играли бездушно след като от това им зависеше класирането. Понякога един отбор играе толкова колкото им позволява противника, а вчера аржентинците бяха железни.
А и за разлика от повече съфорумници, не мога да си позволя да давам акъл на стойчев или който и да е друг, защото това не ми е професията. При всички положения той знае и може повече от мен и бих казал от всички съфорумници събрани заедно.
Независимо дали се класираме сега или не, доволен съм от турнира. Момчетата играха на световно ниво три мача, а за мен като фен имаше и красива игра, и интрига, и положителни емоции. Видях и сърцата игра, може би с изключение на вчера, но понякога мачът като ти тръгне по един начин, не можеш да се измъкнеш. Дали днес италианците са играли бездушно след като от това им зависеше класирането. Понякога един отбор играе толкова колкото им позволява противника, а вчера аржентинците бяха железни.
А и за разлика от повече съфорумници, не мога да си позволя да давам акъл на стойчев или който и да е друг, защото това не ми е професията. При всички положения той знае и може повече от мен и бих казал от всички съфорумници събрани заедно.
- fabregas_949
- Контакти:
Честита победа. 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
milan199440barca написа:Към Радо имаше всичко друго, но не и градивна критика. Само пл/ене и злоба. И то без никаква причина.
Винаги е така...
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
-
- Контакти:
Отборът ни е качествен, с много потенциал и най-високите върхове ще бъдат покорени от нашите в близките години!
Колебливо начало, но ДОСТОЙНО участие на тези финали! Нашите приключиха с ГОРДО вдигнати глави!
Догодина повече! Равносметката е за треньора и щаба! Работата тепърва предстои. Има достатъчно време да се свърши и има кой да я свърши!
Благодарности на целия щаб и на отбора за емоциите и адреналина, които ни подариха!
Колебливо начало, но ДОСТОЙНО участие на тези финали! Нашите приключиха с ГОРДО вдигнати глави!
Догодина повече! Равносметката е за треньора и щаба! Работата тепърва предстои. Има достатъчно време да се свърши и има кой да я свърши!
Благодарности на целия щаб и на отбора за емоциите и адреналина, които ни подариха!
dream_team написа:Отборът ни е качествен, с много потенциал и най-високите върхове ще бъдат покорени от нашите в близките години!