Santiago Munezz написа:Ах колко жалко за стария ти акаунт.Толкова много мнения отиват на вятъра
Не ме е яд хич, защото така ли иначе щях да спра да пиша в някои теми.
Тъкмо сега няма да ми са в собствените ми мнения.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Santiago Munezz написа:Ах колко жалко за стария ти акаунт.Толкова много мнения отиват на вятъра
fenka na Levski написа:Тъкмо сега няма да ми са в собствените ми мнения.
Cesc Fabregas написа:fenka na Levski написа:Тъкмо сега няма да ми са в собствените ми мнения.
Само аз ли съм малоумен, или това няма никакъв смисъл?![]()
Cesc Fabregas написа:fr3ak_boy написа:Cesc Fabregas написа:Да бе, как смеят да отказват каквото и да било на Ман(афа), нали?
Според теб Насри струва ли 22 милиона, да не говорим за 28?
Със сигурност струва толкова, щом Торес струва 50, Джеко 30, Хендерсън 25, Санчес 40 и тн!А и как се преценява кой колко струва? не е ли колкото каже отбора му? Или квото кажат смехарите от трансфермаркт.де, дето според тях Мангал Огнянов струва 450 000 евро...
sMotLiO написа:Торес 58 мил евро
Джеко не беше точно 30
Хендерсън е 20 мил
Санчез ???
Стига с това ако Х струвал толкова, значи У струвал повече. Всеки трансфер е различен сам по себе си. Не може да сравнявате подобни неща...............
Cesc Fabregas написа:sMotLiO написа:Торес 58 мил евро
Джеко не беше точно 30
Хендерсън е 20 мил
Санчез ???
Стига с това ако Х струвал толкова, значи У струвал повече. Всеки трансфер е различен сам по себе си. Не може да сравнявате подобни неща...............
За хендерсън сбърках, да. И кво значение има дали Джеко е струвал 30 или 32 милиона? Никакво...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта