s.s.. написа:мача е продаден ще паднем а следващия кръг циганите ще ни скъсат сливите, изпадаме селянина продава каквото може и после оставя отбора на бакала
Много си прав приятел и аз така чух.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
s.s.. написа:мача е продаден ще паднем а следващия кръг циганите ще ни скъсат сливите, изпадаме селянина продава каквото може и после оставя отбора на бакала
nerak написа:s.s.. написа:мача е продаден ще паднем а следващия кръг циганите ще ни скъсат сливите, изпадаме селянина продава каквото може и после оставя отбора на бакала
Охльо-Бохльо написа:nerak написа:s.s.. написа:мача е продаден ще паднем а следващия кръг циганите ще ни скъсат сливите, изпадаме селянина продава каквото може и после оставя отбора на бакала
Това се говори още от преди една седмица.Поне трима ще бъдат, дано Грилчо да не пази, щото той ще е първият хванат.
Abbiati написа:айде пак тръгнаха заверите...
Al_Abrashev написа:Не се излагайте, ходете и си подкрепяйте отбора, защото Д.Х. така или иначе това лято ще го продаде и после на вас ще ви е "терсене" в Б, а на Митю..... изобщо няма да му пука. Има и друго, ако отбора е в А група е по- вероятно да се намери читав собственик, ако сте в Б може да си продължи с мижави пари "старата песен", само че в Б група, без изгледи за влизане (виж Марек).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта